sevgilimden ayrılmam lazım ama nasıl

Yok o ben ne yaptım diye düşünmüyor onu tanıyorum düşünecek olsa kesinlikle benimle helalleşip mutluluklar dilemezdi. Yine de burda soylemedim soylememde ama gerçekten ben ne yaptım diye düşünecek olursa bulacağı cevapları var aslında. Bazı konularda ne yaptığını biliyor aslında neyse.
Eminim kendimden çok iyiyim çok mutluyum, kimse kimseyi üzmedi eminim o da devam eder geçmişe takılı kalıp hayatını çar çur etcek bi adam değil o onun için daha fazla endişelenmeyin onun hakkında.

Kızlar saçma sapan yorumlar değilde soruma cevap vererek mantıklı yorum yapanlara teşekkür ediyorum
Gerçekten vicdanım çok rahat biten bi sevgiyi uzatıp da hen uzmeye hem de uzulmeye niyetim yoktu ve bu yüzden birçok kişinin yapamadığını yapıp medenice ayrıldık
Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum
O okypete soruma cvp buldum konuyu çözdüm konuyu kapatabilir miyiz

Konunu yeni okudum..Osho derki ' Tek bir mevsimlik değildir aşk,gelişmesı yıllar sürer.' Ben aşkta derinlikten yanayım..Emekle buyutulmeli aşk..Büyütülmüş bir aşkda sadakat ve sabırda olmalı..Ara ara tzelenmeliki daha da heyecan versin..Senin 3 yıllk birlktelğin nedir ? Aşk mı ? Yoksa yıne bir çekim begenme sonucu oluşmş bi birliktelk mi bilmiyorum ama..Ben şiddetle derınlkten yanayım..İnsan kendısınıde de karşıdakınde daha ıyı anlar..Beraber olgunlaşırsn..Eğer burada evli bı bayan olsaydınız taşlanacaktınız..Bence hislerınızı ıyı ölçün.Bu çekim dedgnz şey ılerde sizi çok etkılemsın..

Anladım. Haklısınız arada bir çok şey vardır bizimde bilmemize gerek yok sizide buna iten sebepler illa olmuştur hakkınızda hayırlısı olsun adınıza hayalinizden çok daha mutlu olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…