- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi Kubra Alkan
-
O üyeye bakma bence herkese herşeye muhalefet içinde çözemediği şeyler var diye düşünüyorum. Bu arada KOCİŞİNLE (sjdjdjjf) mutluluklar.Haha çok seviliyorum öyle böyle değil
Haticeye değil neticeye bakıyorum
O üyeye bakma bence herkese herşeye muhalefet içinde çözemediği şeyler var diye düşünüyorum. Bu arada KOCİŞİNLE (sjdjdjjf) mutluluklar.
Tipkisinin aynisini ben yasadimMerhaba, 2 yıldır bir ilişkim var. Sevgilim 1 ay önce askerden döndü. Döndükten 1 hafta sonra işe başladı. Eniştesiyle çalışıyor parke ustası olarak. Ağır bir iş bazen sabah başlayıp gece bitiyor. Bazen biraz daha erken bitebiliyor. Bizde normale göre uzun süre görüşemedik. Erken bittiği için gelebilir misin dedim. Çok yorgunum arabayı zor sürüyorum gelemem heralde dedi. Ve sonraki günlerde çok yoğun çalışacak. Üzülüyorum ve mantıklı düşünmüyor olabilirim. Eskiden konuşurduk buluşurduk. Şimdi çok azaldı ve alışması çok zor. Sizce nasıl düşünmem gerekir bu durumda?
Hayal ettiği;Yahu adam bütün gün budama yaptığında eve gelir gelmez uyumamak için oturup iki soluklanmak için ağrı kesici içiyor,böyle dönemlerde de o vitaminleri kullanıyor direnci artsın diye olanca saflığımla yazdım sanki başımdan aşağı güller atıyor romantik müzik eşliğinde üç saat dans ediyoruz demişim gibi saldırıya geçti
Sağolasın bacım
Öyle bir şansım olsa zaten giderim. Aramızda bunun gururu yada üşengeçliği olmaz. Evinizde parke yapılsa ve işçinin sevgilisi gelse hoşunuza gider miydi? Yada sanayi gibi biyerde her türlü erkeğin dolu olduğu dükkana gitsem? Belki çıktıktan sonra diyorsunuzdur köydeki evlerinin oraya gitsem biri görse ailelerimize farklı şekilde söylenecek. Şehirdeki mahallesine gitsem 1 buçuk saat sürüyor. Zaten akşam anca çıkabiliyor işten. Gece tek başıma rve dönemem malesef.Siz gidin. Zannediyorum onun kadar ağır bir işte çalışmıyorsunuz. O kadar çok görüşmek istiyorsanız siz gidin. Yazık adama ya
Her şeyi kişisel algılamamak lazım. Bazen bu hataya çok düşüyoruz. Ne güzel siz üstesinden gelebilmişsiniz ve hala aynısınızTipkisinin aynisini ben yasadim
Erkek arkadasim askerden donunce 1 haftaya hafta ici mesaili ve cumartesi pazar mesaili bi ise girdi sabah aksam konusan biz 10dk zor konusuyoduk mühendis kafam kaldirmiyo artık uyumak dinlenmek istiyorum diyodu ben de acaba ise girdi beni unuttu mu dedim salak kafam 5 yıllık sevgilim bi de
Simdi baska is teklifi geldi onun baslamasini bekliyo bosta gayet eskisi gibi konusuyoruz yani çocuk yorgun seninle alakasi yok destek ol ise de yeni girmis hem ogrenmeye calisiyo hem de vucudu aliskin degil çalışmaya
Evet kesinlikle cok haklisinizHer şeyi kişisel algılamamak lazım. Bazen bu hataya çok düşüyoruz. Ne güzel siz üstesinden gelebilmişsiniz ve hala aynısınız
Tipkisinin aynisini ben yasadim
Erkek arkadasim askerden donunce 1 haftaya hafta ici mesaili ve cumartesi pazar mesaili bi ise girdi sabah aksam konusan biz 10dk zor konusuyoduk mühendis kafam MKkaldirmiyo artık uyumak dinlenmek istiyorum diyodu ben de acaba ise girdi beni unuttu mu dedim salak kafam 5 yıllık sevgilim bi de
Simdi baska is teklifi geldi onun baslamasini bekliyo bosta gayet eskisi gibi konusuyoruz yani çocuk yorgun seninle alakasi yok destek ol ise de yeni girmis hem ogrenmeye calisiyo hem de vucudu aliskin degil çalışmaya
Teşekkür ederim yorumunuz için. Sizin erkek arkadaşınız da o süreç içerisinde daha gergin ve sinirli oluyor muydu?Tipkisinin aynisini ben yasadim
Erkek arkadasim askerden donunce 1 haftaya hafta ici mesaili ve cumartesi pazar mesaili bi ise girdi sabah aksam konusan biz 10dk zor konusuyoduk mühendis kafam kaldirmiyo artık uyumak dinlenmek istiyorum diyodu ben de acaba ise girdi beni unuttu mu dedim salak kafam 5 yıllık sevgilim bi de
Çok normal hayatın tam ortasına atılmış sadece sevmek yetmiyo para da kazanmak gerekiyo maalesefMerhaba, 2 yıldır bir ilişkim var. Sevgilim 1 ay önce askerden döndü. Döndükten 1 hafta sonra işe başladı. Eniştesiyle çalışıyor parke ustası olarak. Ağır bir iş bazen sabah başlayıp gece bitiyor. Bazen biraz daha erken bitebiliyor. Bizde normale göre uzun süre görüşemedik. Erken bittiği için gelebilir misin dedim. Çok yorgunum arabayı zor sürüyorum gelemem heralde dedi. Ve sonraki günlerde çok yoğun çalışacak. Üzülüyorum ve mantıklı düşünmüyor olabilirim. Eskiden konuşurduk buluşurduk. Şimdi çok azaldı ve alışması çok zor. Sizce nasıl düşünmem gerekir bu durumda?
Cahilliğime verin şurayı anlamadım,mühendis kafam kaldirmiyo
Rica ederim. Evet oluyodu gergin ve tahammülsüz oluyodu. Zaten askerden dönünce erkekler bi sure öyle oluyolar stresten. Zamanla ise alisip size daha fazla zaman ayiricaktir izin gunlerinde de görüşürsunuz uzmeyin kendiniziTeşekkür ederim yorumunuz için. Sizin erkek arkadaşınız da o süreç içerisinde daha gergin ve sinirli oluyor muydu?
Deyimi mi anlayamadınız. Sayısal işler yapıyordu bilgisayara veri giriyordu bir de şantiye de elektirik kablolarıyla ilgileniyodu tozun dumanın içinde hem kafa hem vucut yorgunlugu o yüzden eve gelince dinlenmek istiyodu hemen 5dk telefonla konuşup kapatıyodukCahilliğime verin şurayı anlamadım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?