Sevgilim yorgunum diyor gelmiyor

Haha çok seviliyorum öyle böyle değil

Haticeye değil neticeye bakıyorum
O üyeye bakma bence herkese herşeye muhalefet içinde çözemediği şeyler var diye düşünüyorum. Bu arada KOCİŞİNLE (sjdjdjjf) mutluluklar.

benim partnerimle aramızda 3 saatlik mesafe var. genelde yorgun olan enerjisi düşük olan taraf ben olurum ama bi hafta ben bi hafta o gidip geliyor ya da ortak noktada bulusuyoruz böylece yorgunluğumu atabiliyorum. partnerim çok zor bi dönemden geçtiğinde gocunmam iki hafta ardarda ben de giderim yanına keza o da öyle. haftada bir ya da iki gün görüşebiliyoruz bu arada. buna göre siz de planlama yapabilirsiniz

O üyeye bakma bence herkese herşeye muhalefet içinde çözemediği şeyler var diye düşünüyorum. Bu arada KOCİŞİNLE (sjdjdjjf) mutluluklar.

Yahu adam bütün gün budama yaptığında eve gelir gelmez uyumamak için oturup iki soluklanmak için ağrı kesici içiyor,böyle dönemlerde de o vitaminleri kullanıyor direnci artsın diye olanca saflığımla yazdım sanki başımdan aşağı güller atıyor romantik müzik eşliğinde üç saat dans ediyoruz demişim gibi saldırıya geçti

Sağolasın bacım

Tipkisinin aynisini ben yasadim
Erkek arkadasim askerden donunce 1 haftaya hafta ici mesaili ve cumartesi pazar mesaili bi ise girdi sabah aksam konusan biz 10dk zor konusuyoduk mühendis kafam kaldirmiyo artık uyumak dinlenmek istiyorum diyodu ben de acaba ise girdi beni unuttu mu dedim salak kafam 5 yıllık sevgilim bi de
Simdi baska is teklifi geldi onun baslamasini bekliyo bosta gayet eskisi gibi konusuyoruz yani çocuk yorgun seninle alakasi yok destek ol ise de yeni girmis hem ogrenmeye calisiyo hem de vucudu aliskin degil çalışmaya

Hayal ettiği;

Siz gidin. Zannediyorum onun kadar ağır bir işte çalışmıyorsunuz. O kadar çok görüşmek istiyorsanız siz gidin. Yazık adama ya
Öyle bir şansım olsa zaten giderim. Aramızda bunun gururu yada üşengeçliği olmaz. Evinizde parke yapılsa ve işçinin sevgilisi gelse hoşunuza gider miydi? Yada sanayi gibi biyerde her türlü erkeğin dolu olduğu dükkana gitsem? Belki çıktıktan sonra diyorsunuzdur köydeki evlerinin oraya gitsem biri görse ailelerimize farklı şekilde söylenecek. Şehirdeki mahallesine gitsem 1 buçuk saat sürüyor. Zaten akşam anca çıkabiliyor işten. Gece tek başıma rve dönemem malesef.

Her şeyi kişisel algılamamak lazım. Bazen bu hataya çok düşüyoruz. Ne güzel siz üstesinden gelebilmişsiniz ve hala aynısınız

Teşekkür ederim yorumunuz için. Sizin erkek arkadaşınız da o süreç içerisinde daha gergin ve sinirli oluyor muydu?

Çok normal hayatın tam ortasına atılmış sadece sevmek yetmiyo para da kazanmak gerekiyo maalesef

Benim eşimde ağır bir işte çalışıyor inan eve geldiği vakit direkt uyumak istiyor. Adam haklı acıyın adama biraz lütfen

Askerden gelmiş, yeni bir düzen kurmaya çalışıyor. Yoğun insan gergin olabilir, yorgun olabilir bu çok normal.

Bu süreçte çok anlayışlı olun eğer ciddi ve güzel bir ilişkiniz varsa tabi.

Görüntülü konuşun arada , bir kaç sohbet muhabbet bitti gitti işte.

Zamanı gelince biraz daha geçince üstünden oturup netlestirirsiniz.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Sizin erkek arkadaşınız da o süreç içerisinde daha gergin ve sinirli oluyor muydu?
Rica ederim. Evet oluyodu gergin ve tahammülsüz oluyodu. Zaten askerden dönünce erkekler bi sure öyle oluyolar stresten. Zamanla ise alisip size daha fazla zaman ayiricaktir izin gunlerinde de görüşürsunuz uzmeyin kendinizi

Cahilliğime verin şurayı anlamadım,
Deyimi mi anlayamadınız. Sayısal işler yapıyordu bilgisayara veri giriyordu bir de şantiye de elektirik kablolarıyla ilgileniyodu tozun dumanın içinde hem kafa hem vucut yorgunlugu o yüzden eve gelince dinlenmek istiyodu hemen 5dk telefonla konuşup kapatıyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…