- 2 Kasım 2020
- 126
- 80
- 27
- Konu Sahibi selinnazli
Merhaba öncelikle sizlere bir şey sormak için açtım burayı. 2 yıllık bir ilişkim var bana davranış olarak çok iyi. Asla beni kırmadı bir sözüyle bile beni mutlu etmeye çalışıyor dertlerimi dinliyor benimle üzülür sevinir. Ve çok değerli hissediyorum sürekli arar sorar neredeyim ne yapıyorum sıkıntı var mı . Ailesi de biliyor beni hepsi evleneceğimizi düşünüyor ve tüm arkadaşlari da biliyor. Aynı ortamdayiz arkadaşları ona trip bile atıyor ben ilk planda olduğum için görüyorum bunu yani. Ama bir sıkıntı var aşırı istekli cinsel yönden sürekli sevişmek dokunmak istiyor . Her buluşmada dokunuyor hatta bunu üzerine ayarlamalar yapıyor ve ne kadar tartışsam da ne kadar söz de verse hep aynı şeyi yapıp dokunuyor. Sevmek dokunmak kötü şey değil ama Türkiye gibi bir yerde şüpheye düşüyorum çünkü herkes diyor ki seven kişi bekler ve sen rahatsız olsan yapmaz. Türkiye'de erkekler cinsellik için seviyor numarası da yapıyorlar bu yüzden az da olsa şüphe oluyor. tuhaf yanı şu davranışları çok iyi çok değer verir her zaman yanımda kıskanır korur ama bir yandan da söz vermesine rağmen yine yapıyor. Bir de demişti ki herkes yapıyor bunu, herkes sevdiğine dokunur yapmıyorum diyen yalan söylüyor gibi. Lütfen sadece düzgün yorum yapan kişiler yazsın teşekkürler