Sevgilim şuan arabası oldugu halde benden bekliyo bişeyleri ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
27
İyi geceler yeni üyeyim hepinize merhaba :)
Canımı sıkan bir konuyu anlatmak istiyorum erkek arkadaşımla 1 seneye yakın beraberliğimiz var ailesiyle yaşıyo babasıyla problemleri oldugu için ondan araba istemiyo ve bizim arabamızı alıyorum ben .
ama biz ayrı oldugumuz dönemlerde arabadan hiç inmez ailesiyle uzaktan akrabayız beni bilirler işyerimde de tanışık oldugu için sohbet ederz denk gelince beni istemiyo değiller sorun o değil . Neyse zaten araba var diye hiç üstüne gitmedim bu konuda her yere bizimkiyle gideriz .
yaklaşık bir süredir sevgilim çalıştıgı iş yerinin arabasıyla gidip geliyomuş halı arabası . Bi kaç gün önce dedi banada araba kapıda duruyo yani ve biz yasaklardan dolayı görüşemiyoruz .
bugun arkadaşının yanına gitti halı arabasıyla hemde özel işi için kullandı ve kullanabiliyo demekki arkadaşının evinin önünde arabada oturmuşlar yasak oldugu için .
benim yanımada gelebilir ve bi erkek olarak madem böyle bi imkanı var gidebiliyo bizim arabamızı kullanmaya gerek duymayabilir diye düşündüm sizce haksızmıyım ? Ona hiç bişey demedim ama kırıldım kullanılmış hissettim sorun araba değil ama elinde imkan varken benden beklemesi canımı sıktı ?

Bilmem demek ki cepte olmuşsunuz. Benim sevdiğim kişi Ankara’da ve yasaklar biter bitmez direk uçağa atlayıp yanına gideceğim

Bi kaç kere ya bizim araba iöyle böyle bozuldu fln dedim olsun yarın buluşuruz gibi cevaplar aldım . Kendimi erkek gibi hissediyorum sorun maddiyat değil ama o öyle davranıto
Bilmem demek ki cepte olmuşsunuz. Benim sevdiğim kişi Ankara’da ve yasaklar biter bitmez direk uçağa atlayıp yanına gideceğim

Bi kaç kere ya bizim araba iöyle böyle bozuldu fln dedim olsun yarın buluşuruz gibi cevaplar aldım . Kendimi erkek gibi hissediyorum sorun maddiyat değil ama o öyle davranıto
Ha bide bu adamın maddi sıkıntılarıda mı var?

Maddi olarak benim işimden altta bi işi var düzenli bi işi yok şuan zaten . Ama öyle yediriyim içiriyim huyubyoktur . Örnek veriyorum bugun arkadaşının yanına giderken kaç gündür görüşemedik 5 dk aşşağıya inde seni görüyüm diyebilirdi . Ama yok o imkanlarını benim için kullanmıyo
Ha bide bu adamın maddi sıkıntılarıda mı var?

Öncelikle cümle sonlarindaki r harfini yutmaniz cok dikkatimi cekti az bucuk dikkat etsek?

Konuya gelirsek, o erkek arkadaş ugrasmak yerine sizin aile arabanizi kullanma rahatini yasamak istiyor. Ben kullanilmis hissederdim kendimi çünkü ailemin arabasını ben bile babamdan izinsiz almazdim sahsi aracim degilse. Bir de ailemden gördüğüm için böyle düşünüyor olabilirim ama benim aracımi benden baskasi kullansin istemezdim ya da aile araciysa sevgilim de olsa esim de olsa öyle orta mali gibi kullanilmasini doğru bulmazdim. Bu rahatlik bana fazla laubali gelirdi şahsen

Maddi olarak benim işimden altta bi işi var düzenli bi işi yok şuan zaten . Ama öyle yediriyim içiriyim huyubyoktur . Örnek veriyorum bugun arkadaşının yanına giderken kaç gündür görüşemedik 5 dk aşşağıya inde seni görüyüm diyebilirdi . Ama yok o imkanlarını benim için kullanmıyo
Sizi net kullaniyor birakin yaa adamda sorumluluk duygusu yok

Ya Allah aşkına benim içim sıkıldım. Bi insan kadın erkek farketmez sevgilisine yedirir içirir aynı anda kendide yer. Neden çalışıyorsunuz anlamadım.

O kullanmıyo özel olarak ama buluşmalarımızda gitceğimiz yerlere bizim evimizin arabasıyla gerçekleştiriyoruz
Öncelikle cümle sonlarindaki r harfini yutmaniz cok dikkatimi cekti az bucuk dikkat etsek?

Konuya gelirsek, o erkek arkadaş ugrasmak yerine sizin aile arabanizi kullanma rahatini yasamak istiyor. Ben kullanilmis hissederdim kendimi çünkü ailemin arabasını ben bile babamdan izinsiz almazdim sahsi aracim degilse. Bir de ailemden gördüğüm için böyle düşünüyor olabilirim ama benim aracımi benden baskasi kullansin istemezdim ya da aile araciysa sevgilim de olsa esim de olsa öyle orta mali gibi kullanilmasini doğru bulmazdim. Bu rahatlik bana fazla laubali gelirdi şahsen

O kullanmıyo özel olarak ama buluşmalarımızda gitceğimiz yerlere bizim evimizin arabasıyla gerçekleştiriyoruz
Peki bu ilişkide onun size sundugu nedir, ne kadar caba gösteriyor? Size ne katiyor da onunla birliktesiniz, motivasyonunuz ne?
Lütfen sevgi haricinde mantıklı gerekceler sunmaya calisin

Böyle diyince ya sende var sen yapıyosun işte gibi cevaplar alıyorum ama onda da varken bana yapmayınca gerçekten zoruma gitti . Şimdi ben ona gidip e sende araba var biz neden buluşmadık beni almadında arkadaşına gittin desem birssürü kavga
Böyle birine 4 senemi verdim aynı karakter, aynı olaylar.. aynı düşünceler... sonuç koca bir hiç iyi ki ailem bizi ayırdı.

Böyle diyince ya sende var sen yapıyosun işte gibi cevaplar alıyorum ama onda da varken bana yapmayınca gerçekten zoruma gitti . Şimdi ben ona gidip e sende araba var biz neden buluşmadık beni almadında arkadaşına gittin desem birssürü kavga
Kavga olmaz çünkü takmaz bu adam oğlak Burcu mu

Mantıklı bi gerekcem yok . Neden durdugumu bende bilmiyorum bunun gibi bir ton problemler oluyo ve sonunda ya aslında iyi bi insandı anlaşıyoduk gibi düşünceler kaplıyor kafamı . Sanırım düzenimi bozmak istemiyorum ya da o ayrılık kısmı beni düşündürüyo 1 ay sonra askere gitcek bu durumda da bırakılırmı bilmiyorum
Peki bu ilişkide onun size sundugu nedir, ne kadar caba gösteriyor? Size ne katiyor da onunla birliktesiniz, motivasyonunuz ne?
Lütfen sevgi haricinde mantıklı gerekceler sunmaya calisin

X