şimdi bi kere ben de ikizlerim biraz anlayabiliyorum onu.
ikizler özgürlüğüne düşkün olur, gururlu olur ve kolay soğur.
acaba ona gurur yaptıracak bir davranışın mı oldu?
ya sana tamamen bağlanamamış yani tamamen sevememiş ya da bi davranışın yüzünden soğumuş gibi geliyor bana.
öncelikle bana mesaj at ara vs diye üstüne gitme çünkü bu onu daha çok soğutur.
ben senin yerinde olsam bu kadar dengesiz birine güvenmez bana ilgi göstermesi için talepte bulunmazdım. bir de eski sevgili olaylarına göre bakarsak seni üzmek istemem ama ben sevgisine inanmadım. dengesizliğinin sebebi de bu. sanki eski sevgilisini unutmak için nette takılıyormuş o ara tanışmışsınız ve o şekilde devam ediyor gibi. eski sevgiliyle hala görüşüyor mu bilmiyorum ama ben açık açık eski sevgiline karşı bişeyler hissediyor musun hala diye sorar bundan sonra onunla görüşmemesini isterdim eğer bunu kabul etmezse de ayrılırdım çünkü hala onu sevdiğini kanıtlamış oluyor ha 2 ayda sevgi oluşmaz belki ama sıkılgan davranması vs bunlar aranızda yeterli bağın olmadığını gösteriyor ilgi eksikliğinin sebebi de aynı. sana sadık olduğuna emin misin? ben bu adamın başka kızlarla da görüştüğünü düşünüyorum öyle bi his verdi bana. biraz araştırmakta yarar var derim. pek güzel şeyler yazamadım üzgünüm
Canım kusura bakma ama dürüst konuşcam üzülebilirsin belki ama olay bence şu:Seninkinin eski sevgilisi bunu parmağında oynatıyo bi yüz veriyo bi kendisini geri çekiyor,dolayısıyla seninki de seni oynatıyor.Eski sevgilisiyle barışıcak gibi olunca senden uzaklaşıyor ondan yüz bulamayınca koşa koşa sana dönüyor.Seni seviyodur sevmiyodur bilemem ama yalnızlığını seninle dolduruyor gibi.
Canım böyle bir şey var mı bilmiyorum ama eski sevgilisini kesinlikle istemediğini istese çok rahat bir şekilde onunla olabileceğini ama beni sevdiğini söyleyen bir insan ama tabi ne kadarı doğru orası meçhul.Belki de ben artık ona cazip gelmiyorumdur belki de yeni heyecanlar peşindedir.Tüm bunlar inan benim salaklığımdan oldu.Bu kadar alttan alacak,sabır gösterecek,taviz verecek ne vardı sanki. Ki asla yapıma uygun bir olay değildir bu.Anında silerim karşımdaki insanı,asla ezdirmem kendimi ama hayatımda ilk kez bir insan karşısında böyle aptal böyle sessiz oldum
Aynen canım erkekler alttan alan kadınları hep ezmeye çalışırlar ve böyle yapılınca soğurlar kadınlardan.Bence ilişkini hala kurtarabilirsin.Taviz verme artık.Burnunu sürttür bi de ne olursa olsun tam olarak güvenme daha çok yeni bir ilişki sonuçta.İleride üzülme.Erkek milleti bu sağları solları belli olmaz.
Bu kadar kısa sürede bu kadar çok olay yaşanmış yıpranmışsınız.. Ama oda ayrılınca çokta üzülmemiş bence.. Yarın konuşacakmışsınız sakinliğini koru sakın sesini yükseltme ve ona deki "eğer bu ilişki böyle gidecekse yollarımıza gidelim birbirimizin vaktini almayalım.. ben böyle mutlu değilim" bu tarz şeyler söyle onu kaybetmekten korkmadığını ve senin cepte olmadığını görsün.. ama ben karşı tarafı "çok seviyor" gibi girmedim.. o yüzden çokta emek verilip sabredilecek bi ilişki yok ortada olmuyorsa hiç zorlama seni mutlu ettiği günler beraber olduğunuz günlerin 10 da 1 i bile değil.. üstelik bu kadar kısa zamanda..
Daha önceki ilişkilerim hep ayrı şehirlerdendi.İlk kez aynı şehirde olan bir ilişkim oldu.Hem de öğrenciyiz ailelerimizden uzak bir şehirdeyiz yani görüşme sıkıntımızın olmadığı 7-24 bir arada olduğumuz bir ilişki.İlk kez böyle bir şey yaşadığım için bağlandım sanırım.Şöyle bir hata yaptığımı düşünüyorum.Bana döndüğünde çabuk affettim onu.Biraz daha burnunu sürtüp en azından bu hataları tekrar yapmamasını sağlayabilirdim.Ama sarılıp ağlayınca bırakma beni diye yalvar yakar saatlerce konuşunca benim yelkenler suya düştüZaten üzgün ve kırgındım kaç zamandır,dayanamadım bende ağladım hatta Aslında barışmama kararı almıştım ama böyle bir durum sonucu barışmış olduk.
Ona karşı nasıl bir tutum sergileyeceğimi bilemiyorum ki.Bu şekilde bir ilişki sadece benim çabamla kurtulur mu canım? Üstüne gittim olmadı,kendimi çektim olmadı,kızdım olmadı,sakin sakin konuştum olmadı.Daha ne yapabilirim? Nasıl davranacağımı bilmiyorum.Birkaç gündür bende onun gibi umursamaz olmaya çalışıyorum sadece.Kendi ilişkim olduğu için de duygusal düşünüyorum ve mantıklı kararlar davranışlar sergileyemiyorum.
O hikayeler çoktur "sensiz olmuyor, beni bırakma yaşayamam, herşey güzel olacak sen yeterki dön.. " vs vs.. ama dönünce ne oluyor? kocaman bir hayal kırıklığı.. affettiğine döndüğüne yanıyorsun sonra.. kendini salak gibi hissediyorsun, kendinden ödün verdiğin halde bişeylerin düzelmemesinden dolayı..
kendini yıpratma daha fazla.. bundan sonrada şans vereceksen %95 inanman lazım mutlu olacağına.. yine affedersende yine mutlu olamazsan çokta sabretme benden bu kadar de bitir.. olmuyorsa zorlamamak lazım zaman geçip gidiyor heleki üni. yılları.. birden hayatın içinde buluyorsun kendini.. birde bunların sıkıntı olmasına izin verme kendine..
Tam olarak seni kaybetme korkusu yaşamalı canım.Bir kaç gün çok soğuk davran başka bir erkekten teklif almışsın gibi davran inandırıcı ol.iyice tutuşsun bakalım o zaman nasıl davranıcak.Şımarık bir erkek senin sevgilin hem de ikizler burcuymuş zor olur bu çocuğu yola getirmek.
Aslında biraz daha uğraş düzelmesse boşver gitsin henüz çok şey paylaşmamışsınız,kısa süredir berabersiniz.İleride daha çok üzülebilirsin.
Tamamen durumumu anlatmışsın canım valla :) Aynen öyle ayneeen. Daha birkaç gün önce bana bir daha bu tarz şeyler olmayacağı konusunda söz veren,bundan sonra senle ben bir olmalıyız diyen,beni nasıl sevdiğini saatlerce anlatan ve onu bırakmamam için bana söz verdiren adam bu.O kadar kırgın o kadar üzgünüm ki. Bu şekilde bir ilişkide kim mutlu olabilir ki? Bu gibi durumlarda hep düzeleceğini bir daha böyle olmayacağını söyler ve beni buna inandırır ama hiçbir zaman da söyledikleriyle yaptıkları birbirine uymaz.
canımm benim sana söyleyebiliceğim tek şey bu çocuktann vazgeç olur. benimde karşımda ağlayan yalvar yakan bir sevgilim oldu. olududa noldu adam bugün ağlıyo yarın mesaj atmıyor. bunlar seven insanlar değil yol yakınken dön geri. o mesaj atmıyosa bırak sende atma . yarın konuştuğundada sakin bir şekilde konuş kendinden hiç bi zaman taviz verme böyle insanlara. seven insan her dakika konuşmak ister bi mesaj bile atmamakta ne ? kaçan daima kovalanır lafı var ya. ayrıldın peşinden geldi sende barıştın yapmaaa sürünsünn. yinede sen bilirsn ama bence daha fazla uzatma. 2 ayda bunları yaşamak çokk fazla. bunlar en güzel dönemlerin olmalı oysa ama sizinkisi baya bi yıpranmış tükenmişş 2 ayda.
canımm benim sana söyleyebiliceğim tek şey bu çocuktann vazgeç olur. benimde karşımda ağlayan yalvar yakan bir sevgilim oldu. olududa noldu adam bugün ağlıyo yarın mesaj atmıyor. bunlar seven insanlar değil yol yakınken dön geri. o mesaj atmıyosa bırak sende atma . yarın konuştuğundada sakin bir şekilde konuş kendinden hiç bi zaman taviz verme böyle insanlara. seven insan her dakika konuşmak ister bi mesaj bile atmamakta ne ? kaçan daima kovalanır lafı var ya. ayrıldın peşinden geldi sende barıştın yapmaaa sürünsünn. yinede sen bilirsn ama bence daha fazla uzatma. 2 ayda bunları yaşamak çokk fazla. bunlar en güzel dönemlerin olmalı oysa ama sizinkisi baya bi yıpranmış tükenmişş 2 ayda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?