Sevgilim manken olacak :(

bakalım bu konuşma sevgilimin iyi niyetli olup olmadığını da göstercek.
bi saat sonra tamam balım gitmem derse burda göbek atcam
hayır gitcem diye ısrar ederse havaya girdi diye ağlıcam :KK70:
yaptığın konuşma önemli ama provasını yap :KK70::KK70:
adamı iyice gaza sokma :KK70::KK70::KK70:

benimkinin de fizik on numara :KK70::KK70::KK70:
6tane baklavamız var :KK23:
ama gel gelelim adama sen paşasın sen yakışıklının dibisin gibi muamele yapmıyorum:KK76:
olacak tabi diğer hatunlardan eksiğim ne olmazsa boşarım seni diyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

hahahhaah aynen taktık bu işte :KK70:

kendını nımetten sanmasın :KK70:

ay durun bi saçıma fön çekim az makyaj yapim gelcek yirmi dkya falan :KK70:

ne kadar pohpohlarsan o kadar vayy ben neymişime bağlıyorlar iyisimi ezecen ki havalara girmesin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

dıyorum ya hep kafam guzelken ona ılanı ask edıyorum.aylarca lafını edıyor..sacları dokulmeye baslamıstı..ben boyle cosup gaz verınce yıne joleyı bastı kafasına :KK70:

ama mesela bı kere ya senın neyını sevmısım hıcte aman aman tıpın yok dedım.bır bunalım bır surat.sanarsın babam anasına saldırmıs :KK70:

en ıyısı gormemezlıkten gelmek...

yakısan seyı gıydırmemek :KK70:

kompleks yapmış süslenmiş demesin :KK70::KK70::KK70:

yok ay yoksa nasıl ikna edicem adamın grip hali bile müthiş yakşklı benim gözümde <3

ben de sabahtan beri eşofman bacağımda mal gibi tv karşısında yatıyordum ... :KK70: az tipim düzelsin :KK70:

dıyorum ya hep kafam guzelken ona ılanı ask edıyorum.aylarca lafını edıyor..sacları dokulmeye baslamıstı..ben boyle cosup gaz verınce yıne joleyı bastı kafasına :KK70:

ama mesela bı kere ya senın neyını sevmısım hıcte aman aman tıpın yok dedım.bır bunalım bır surat.sanarsın babam anasına saldırmıs :KK70:

en ıyısı gormemezlıkten gelmek...

yakısan seyı gıydırmemek :KK70:

manken olacak diyorum hangi yakışanı giydirmeyim a dostlar lanet olsun kara bahtım kör talihim :KK70::KK70:

ben spora başlıcam yaa en azından fiziği güzel derler tipi pek olmasa da :KK70:

X