- 30 Ağustos 2016
- 75
- 159
-
- Konu Sahibi laydinblue
Daha önce nesini takip edecegim demistin takiplesiyorsunuz nesini takip ediyorsun derdim?bu kadını sakın instagramdan takip etme ve iş alma dedim yok ya nesini takip edecem ne olduğu belli zaten dedi ama şimdi bi baktım karşılıklı takipleşmişler. Sizce çok mu abartıyorum bu durumu yoksa o kadınsı içgüdülerim doğruyu mu söylüyor?
Durum sadece ‘iş’ aldığı kadınla sınırlı olsa iş sebebiyle olduğunu düşünebilirdim ancak ‘bir sürü kadını takip ediyor’ demişsiniz.Merhabalar. Benim derdimde instagram ve üzülerek söylüyorum sevgilimin resmen instagramı bana tercih etmesi. Sevgilim instagramda çok aktif ve bir sürü kadın takip etmiş ve ediyor. Bunlardan bazıları hepimizin malumu işi teşhircilik boyutuna getiren kadın hesapları. Kendisi grafik tasarımı işleriyle uğraşıyor, geçen gene instagram videolarını falan ediylemek için bir kadından iş aldı güya ve ama kadını görmelisiniz, video mu çekiyor günaha mı davet ediyor belli değil :) bu kadını sakın instagramdan takip etme ve iş alma dedim yok ya nesini takip edecem ne olduğu belli zaten dedi ama şimdi bi baktım karşılıklı takipleşmişler. Sizce çok mu abartıyorum bu durumu yoksa o kadınsı içgüdülerim doğruyu mu söylüyor?
Yani klasik erkek yalanı.yok ya nesini takip edecem ne olduğu belli zaten dedi ama şimdi bi baktım karşılıklı takipleşmişler.
Adamın işi bu yapıcak bişey yok.Merhabalar. Benim derdimde instagram ve üzülerek söylüyorum sevgilimin resmen instagramı bana tercih etmesi. Sevgilim instagramda çok aktif ve bir sürü kadın takip etmiş ve ediyor. Bunlardan bazıları hepimizin malumu işi teşhircilik boyutuna getiren kadın hesapları. Kendisi grafik tasarımı işleriyle uğraşıyor, geçen gene instagram videolarını falan ediylemek için bir kadından iş aldı güya ve ama kadını görmelisiniz, video mu çekiyor günaha mı davet ediyor belli değil :) bu kadını sakın instagramdan takip etme ve iş alma dedim yok ya nesini takip edecem ne olduğu belli zaten dedi ama şimdi bi baktım karşılıklı takipleşmişler. Sizce çok mu abartıyorum bu durumu yoksa o kadınsı içgüdülerim doğruyu mu söylüyor?
Ben de bu konuda defalarca tartıştım ama o hep beni bu konuda üzmeyi seçti ve ayrılık kararı aldım ben de. Ama işte benim hep böyle her konuda kendimi suçlayan bir tarafım vardır acaba abarttım mı diyorum kendi kendime.Çok şanslısınız ki o sadece sevgiliniz. Her şey sizin elinizde
Sekiz ay kadar oluyor ve evet bir kaç fotoğrafımız var.Erkek arkadaşınızla ne kadar süredir sevgilisiniz ve onun instagramında ilişkisi olduğu belli mi ? Adınızın baş harfı veya paylaştığı fotoğraflarınız var mı öyleyse sorun değil bence.
Hahah güldürdünüz aslında karşı argümanı tam da bu kötüniyetim olsa aleni bi şekilde senin de göreceğini bilerek neden takip edeyim diyor. :)Profesyonel olsaydi stalklardi takibe almazdiacemi bir abaza
Kesinlikle en çok takıldığım da bu, rica etmeme rağmen dinlememesi, ayrıca her iş yaptığımı sosyal medyadan takip etmeye kalksam fenomen olurdum ben de, benim daha çok sosyal bir mesleğim var :)Siz söylediğiniz halde karşılıklı takipleşmesi size saygısızlık yoksa pek tabi işi nedeniyle birileriyle takipleşebilir. Hem madem öyle bi kadın neyini takip ediyor o zaman...vur tekmeyi şapşalcığın aklı başına gelsin
Yaaa niye erkekler böyle anlam veremiyorum sizi üzüyodur bu durum farkındayım ama hiç acımayın bu konularda çünkü şimdi dikkat etmezse evlenince daha umursamaz bir hal alıyolar... Belki sadece erkeklik egosunu tatmin ediyorda olabilir ama siz söylediğiniz halde takip etmese daha şık olurdu... Erkek milleti işte düşüncesiz yaratıklarKesinlikle en çok takıldığım da bu, rica etmeme rağmen dinlememesi, ayrıca her iş yaptığımı sosyal medyadan takip etmeye kalksam fenomen olurdum ben de, benim daha çok sosyal bir mesleğim var :)