Sevgilim ile maddi farklılık, annemin beklentisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben konu sahibesini tanıdım kendisi Whitney Wolfe
benim nisanlim olacak issiz gucsuzu de bu yilin basinda bir enstitu gelecek vaad eden 10 muhendisten biri secti. biz de bi havalandik sorma. turkiyeye geldik kimsenin haberi yok. sustuk sonra geri kimseye bisey demedik

konu sahibi whitney wolfe ise benim canim nisanlim da sergey brin

36 yaştan bildiriyorum davul dengi dengine..

Sanata sanatçıya saygım sonsuz keşke kendi işini yapabilse sahnelerde olabilse emeğinin karşılığını alabilse... ama iste Türkiye'de tiyatrocular hak ettiklerini alamıyor kolay kolay,diğer pek çok meslekte olduğu gibi.
Alıştığınız standartin altına dusmeniz sizi yorar sonu hüsran.

Belli bir yaşam standartına alışmış bir insansınız anladığım kadarıyla. Bu kişi ile evlenseniz her adımınızın harcamanızın hesabını tutmak zorunda kalabilirsiniz. Sizin için her yıl 5 yıldızlı otelde tatil yapmak sıradan bir ihtiyaçtır karşınızdaki adamın tatilden anladığı köyüne gidip akraba ziyareti yapmaktır. Siz evinize temizlik için haftada bir yardımcı alırsınız adam sizi hamarat bir kadın olmamakla suçlar. Evlenmek istediğiniz adamın aile yapısına bakın şayet bu yazdıklarım gibi şeyler sevdiğiniz adamın ailesi için fuzuli istekler ise hiç bulaşmayın

Eşimde mühendis bazı yakınlarımda. 29 yaşında piyasada bilinen bir mühendis olamazsınız. Okul 23 te bitse hemen işe başlasanız ki bu da olmaz 5 senelik tecrübe yetmez bilinirlik için
Piyasa nerdeyki ilçedeki tek mühendis fln da olabilir :))

O değilde merak ettiğim şu? Zaten eğitimli insanların başlık parası gibi para istemesi zaten baştan ayağı saçmalık ötesi orası ayrı cepte dursun. Madem şirketiniz var tanınan mühendismişsiniz ya hani kala kala 50 60 bine mi kaldınız. Sizin anneniz bu kadarcık parayla mı sizi garantiye alıyor. Şirketiniz bunu çat diye kazanmıyor mu? Eee ev arabada var neyin garantisi bu? Zira 60 bin para değilde

Göstermelik o zaten. Adet diye.

Ben yine aynı şekilde kazanırım standartlarim düşmez ya:)

neegggg tinderi konu sahibi mi bulmussssss
Söylese bile silemezmişiz yazdığı programı Yassyy.
Hayırdır panpa, sistem programı mı yazıyorsun nedir? Hani çığır açmıştın ya, yeni bir şeyler olması lazım değil mi? Regl takip programı falan mı yoksa? Ya da silinse bile telefona yapışan türden zararlı yazılımlar mı üretiyorsun derler adama. Valla "ararın şimdi 155'i" siber suçtan gelirler.

Belki dolardır asdff

Merhaba kendimden örnek vereyim.
Eşimle tanistigimzda eşimin sabit bı işi yoktu.
Benim kurulu düzenim ve düzenli bı isim(öğretmenim) vardı. Evliligimizin ilk 6 ayı eşim ara ara çalıştı bir iki hafta anca oda.
Şimdi ise çok şükür çok güzel bı işi var.
Hatta benim maaşın nerdeyse ikiye katlıyor.
Ama bana zaten güven vermişti.is bulup çalışacağına dair hiç şüphem yoktu.
Çok şükür ki yanilmadim. Ha unutmadan eşimin bekar evinde sadece masa, yatak, ç.makinası ve piknik tüpü vardı.
Yani demem o ki eğer sevgilinizden ve sevginizden eminseniz maddi konular asilmayacak şeyler değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…