- 23 Ağustos 2012
- 50.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.831
- 898
neegggg tinderi konu sahibi mi bulmussssss
Wuhuuu ürperti geldi , steve sen misin , tövbe est ruhu mu geldi ne yaptıÖzür dilerim ama söylesem bile silmeniz mümkün değil :)
Konu sahibi 7 yılda bu noktaya gelmiş tinder bulmuş 7 yıl sonra konu sahibi marsta koloni kuracak benimki hala uyuyor. Gerçi evlenmeden önce de böyleydi uykuyu hep severdi.Hayır o değilde şirketi bile yok
Dursunlar yahuuu paraları yok ama mühendisler işte. Daha iyisini nasıl bulalımm?At evden gitsin panpaaaa
ya kurban olayım bişey diyeceğim şimdi banlanacağımneegggg tinderi konu sahibi mi bulmussssss
Dursunlar yahuuu paraları yok ama mühendisler işte. Daha iyisini nasıl bulalımm?
Kusurlular bir şey istemeden evlenir zatenulkenin doktora mezununa bak ya. saka mi bu?
benim nisanlim olacak issiz gucsuzu de bu yilin basinda bir enstitu gelecek vaad eden 10 muhendisten biri secti. biz de bi havalandik sorma. turkiyeye geldik kimsenin haberi yok. sustuk sonra geri kimseye bisey demedikBen konu sahibesini tanıdım kendisi Whitney Wolfe
He tinderi bulmuş ama kendine match yapmak için bize soruyorneegggg tinderi konu sahibi mi bulmussssss
Piyasa nerdeyki ilçedeki tek mühendis fln da olabilir :))Eşimde mühendis bazı yakınlarımda. 29 yaşında piyasada bilinen bir mühendis olamazsınız. Okul 23 te bitse hemen işe başlasanız ki bu da olmaz 5 senelik tecrübe yetmez bilinirlik için
Çocuğum olmuyor kısırım mesela. Belki bu olabilir :)Kusurlular bir şey istemeden evlenir zatenmesela hastalık, bekaret fln mi ki konu sahibine göre kusur. Kimler kimler doktora yapıyor sassyass :)
Göstermelik o zaten. Adet diye.O değilde merak ettiğim şu? Zaten eğitimli insanların başlık parası gibi para istemesi zaten baştan ayağı saçmalık ötesi orası ayrı cepte dursun. Madem şirketiniz var tanınan mühendismişsiniz ya hani kala kala 50 60 bine mi kaldınız. Sizin anneniz bu kadarcık parayla mı sizi garantiye alıyor. Şirketiniz bunu çat diye kazanmıyor mu? Eee ev arabada var neyin garantisi bu? Zira 60 bin para değilde
Ben yine aynı şekilde kazanırım standartlarim düşmez ya:)Belli bir yaşam standartına alışmış bir insansınız anladığım kadarıyla. Bu kişi ile evlenseniz her adımınızın harcamanızın hesabını tutmak zorunda kalabilirsiniz. Sizin için her yıl 5 yıldızlı otelde tatil yapmak sıradan bir ihtiyaçtır karşınızdaki adamın tatilden anladığı köyüne gidip akraba ziyareti yapmaktır. Siz evinize temizlik için haftada bir yardımcı alırsınız adam sizi hamarat bir kadın olmamakla suçlar. Evlenmek istediğiniz adamın aile yapısına bakın şayet bu yazdıklarım gibi şeyler sevdiğiniz adamın ailesi için fuzuli istekler ise hiç bulaşmayın
Söylese bile silemezmişiz yazdığı programı Yassyy.neegggg tinderi konu sahibi mi bulmussssss
Belki dolardır asdffhee şey mi dedim bu salak kadınlar ne desem inanırbunlar ne anlar doktoradan paradan yazılımdan grafikten Yavrucuğum benim henüz 2. sınıfa giden kızımın yıllık bana gideri şu an 40.000 tl ben bu kızı okutsam doktora yaptırsam ve onu alacak adamdan mehir isteyecek kadar kafayı sıyırmış olsam isteyeceğim para min. 1 milyon olur. Size ailenizin bugüne kadar harcadığı kuaför masrafı bile 60.000 tldir zaten Yani evet hobi olarak yine hikaye yaz ama destekli olsun sen eğlen bizde eğlenelim
Merhabalar, ben 29 yaşında mühendis bir kadınım. Benimle yaşıt sevgilim var. Kendisi tiyatro bölümü okumuş ama grafikerlik tarzı işler yapıyor freelance olarak.
benim evim, arabam var durumum iyi. Ama sevgilim kirada ve esyasiz (sadece beyaz eşya ve bir yatak dolap başka bir şey yok) bir evde kalıyor.
Geliri de şu an yok. Çünkü freelance bırakıp sabit işe girmek istiyor onun için çalışıyor cv doldurmak için bir şeyler yapıyor. Aslında çalışkan bir insan. Ama sektör değiştirmiş yakın zamanda. Tiyatrodan vazgeçip grafikerlige yönelmiş.
Onun haricinde genelde hesapları da ben öderim, sen işin olunca ödersin derim o da itiraz etmez.
Açıkçası ilişkimiz çok yeni 6 aydır birlikteyiz ama ilişkiye başlarken durumun böyle olduğunu farketmemistim. Yavaş yavaş canımı sıkmaya başlıyor.
Ben doktora yapmış baya da başarılı bir mühendisim. Piyasada aranan başarılı bir isimim. Ama sevgilim mesleki anlamda kariyer anlamında bana denk değil. Ailesi de aileme denk değil onlar okumamış benimkiler doktora mezunu, 2 üni bitirmiş insanlar. Bunları ilk aşamada dert etmedim çünkü çok iyi kalplidir, düşüncelidir, sadakatlidir, beni benimser en ufak bir ters davranışını bile görmedim. Bu kadar iyi huylu bir sevgilim de ilk kez oluyor.
Neyse uzatmadan asıl sıkıntıma geleyim, annem benim için hep yüksek mevkiilerde insanları denk görüyordu. Savcı hakim ne bileyim meslektaşlarım vs ben reddedince niye reddettin iyi meslekleri var okumuş insanlar derdi.Geçen ay sevgilimle anne babamı tanıştırdım. Çok sıcak yaklaştılar ona karşı, sürekli selam söylerler hala. En ufak olumsuz bir şey söylemediler. Ama arada sırada annemin maddi konuları taktığını düşünüyorum. Mesela doğum günümde herkes hediye almıştı sevgilim ufak bir şey alabilmişti. Annem çok hevesli şekilde sorunca hediyeyi abartarak anlattım. Bir kere de arabası yok muydu arkadaşının dedi. Ben de yeni alacak o yüzden eskisini sattı şimdilik yok dedim. Dün de en son evi nasıl arkadaşının dedi. Ona da çok güzel dedim. Halbuki eşyası yok.
Neyse yani evlilik muhabbeti açılınca ben düğün kına vs istemem diyorum her zaman. Hatta bekar eşyalarımla otururum diyorum. Annem de değersiz olursun öyle hiç bir şey İstemem denmez diyor. Mehir iste en azından 50 60 bin diyor. Ama sevgilimin bunu bile vereceğinden emin değilim.
Bir yandan annem ve onun beklentisi (bir manada benim de beklentim) bir yanda sevgilimle harika anlaşıyor olmamız. Ne yapacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?