Sevgilim ile ciddiyiz cinsel ilişkiye girmek istiyor ne yapmalıyım?

Melek2245

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2021
59
58
26
Sevgilimle ciddiyiz 3 4 sene sonra evleneceğiz beni annesiyke babasıyla tanıştırdı bende onu tanıştırdım. İlk başlar cinsellik üzerine konuşmazdık ilişkimiz iyice ciddileşince benden sanaldan nude istedi baştan çok tereddüt ettim ve atmadım daha sonralar attım oda bana attı ve artık alıştım çekinmiyorum. Gerçek hayatta her hangi bir cinsellik durumu yaşamadık ben bakireyim ve bakireliğe çok önem veren biriyim ama sevgilimi artık tutamıyorum şuan kendisi askerde ve geldiği ilk gün cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi beni zorlamıyo istemezsen yapmayız fln diyo ama kendisi aşırı istekli bende aslında istekliyim ama korkuyorum aklımda sürekli düşünceler var bi yandan istiyorum bi yandan böyle bi şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler.

Öyle olanlarda var olmayanlar da…..erkekler yada kadınlar gibi genellemeler yanlış….böyle durumların tek doğrusu yok ki….kişilerle karakterle ilgili,beklentiyle ilgili….evlenmeden birlikte olup uzun yıllar sonra evlenip çoluk çocuk sahibi olan bir sürü insan var.verilen değer bekaretle olmuyor.bana verdiği değer bitecekse sevişsemde biter sevişmesemde

Çok haklısınız bende öyle düşünüyorum

Yaşla ne ilgisi var ya sevgilim 23 yaşında diğer evlenenlerin yarına çıkacağının garantisi varmı peki? Evlenen evleniyo. Yarına çıkcağımızın garantisi yoksa kimse evlenmesin ozaman nasıl olsa ölücez ölmeyi bekleyelim. Hiçbişey yaşamayalim diğer sevgililer nasıl evleniyo acaba evlenmeyi beklemeyin garantisi yok gibi bişey bu. Askerden geldiği gibi yapması kesin değil sadece söyledi olabilir anlamında direk yapıcaz o gün şu saatte vesaire demedi. Sen istiyosan dedi istemiyosan yapmayız herşey sana bağlı dedi. Yinede fikirlerinize saygım sonsuz düşünceniz için teşekkürler

Herşeye bıdır bıdır cevap yetiştiriyorsunuz ya hem bakirelik benim için çok önemli yazıyorsunuz hem de diğer sevgililer neden sevişiyor da biz sevişmiyoruz ölmeyi mi bekleyelim diyorsunuz.Sevgilinizin yaşını sormadım sizinkini sormuştum.15 yaşında gibi davranıyorsunuz da.Neyse gidin bol bol sevişin kimseye sormaniza gerek yokmuş zaten.Herseyi biliyorsunuz.

Buna önem veren biri 'ne yapmalıyım' diye bir soru ile gelmesi tuhaf
Evlenicez çünkü herşeyi planladık çeyiz düzüyoruz. Sıradan vakit geçirmelik sevgili değiliz çok ciddi bir ilişkimiz var bu yüzden kafam çok karışık bu konuda normal bi düz sevgilim olsa tabiki asla istemem direk engeli basar giderdim.

Bu kk "ühü ühü evlenicektik birlikte olduk şimdi ayrıldık napıcam ben" diyenleri çok gördü de ondan uyaralım dedik

o zaman olun niye soruyorsunuz ki? onay mı bekliyorsunuz, destek mi... anlamadım gitti

Ne kadar ciddi olursa olsun, senin icin bekaret önemliyse en saglami evlenene kadar beklemek.
Dugune 3 gun kala ayrilan cok uye gorduk burda.

Ben demiyorum siz onu mana ediyosunuz konuşmalarınıza dikkat edin. Sıradan düz sevgililik yok. Herşey planlandı çeyiz düzüyoruz tamamıyla ciddi bi ilişkimiz var bu yüzden bu konular beni çok kararsız bırakıyo buraya sordumki sizlerin fikirleri neler? Merak ettim sevişip sevişmiyceğimi kimseye sormuyorum ben...

E sormuşsun

Onay beklemiyorum sadece düşüncelerinizi merak ettim bu.
ama şimdi üyeler iki çerçeve sunmuş size siz ikisini de 'ama evlenicez vs vs' diye söyleniyorsunuz. o anlamda dedim ne bekliyorsunuz diye? nikah masasında terk edilenleri de gördü bu gözler.... yine de siz bilirsiniz ama kimseye güvenmeyin. insan kendisine bile çoğu zaman güvenmiyor başkasına bu denli güvenmek ütopik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…