Öyle olanlarda var olmayanlar da…..erkekler yada kadınlar gibi genellemeler yanlış….böyle durumların tek doğrusu yok ki….kişilerle karakterle ilgili,beklentiyle ilgili….evlenmeden birlikte olup uzun yıllar sonra evlenip çoluk çocuk sahibi olan bir sürü insan var.verilen değer bekaretle olmuyor.bana verdiği değer bitecekse sevişsemde biter sevişmesemdeErkekler istediklerini alana kadar sizi sahiplenirler...aldıktan sonra bir değeriniz kalmaz gözlerinde sıradanlaşırsınız...bence yapmayın sizi istiyorsa ciddi bir adım atmalı..aksi halde pişman olursunuz ..travma cabası..
Çok haklısınız bende öyle düşünüyorumÖyle olanlarda var olmayanlar da…..erkekler yada kadınlar gibi genellemeler yanlış….böyle durumların tek doğrusu yok ki….kişilerle karakterle ilgili,beklentiyle ilgili….evlenmeden birlikte olup uzun yıllar sonra evlenip çoluk çocuk sahibi olan bir sürü insan var.verilen değer bekaretle olmuyor.bana verdiği değer bitecekse sevişsemde biter sevişmesemde
Yaşla ne ilgisi var ya sevgilim 23 yaşında diğer evlenenlerin yarına çıkacağının garantisi varmı peki? Evlenen evleniyo. Yarına çıkcağımızın garantisi yoksa kimse evlenmesin ozaman nasıl olsa ölücez ölmeyi bekleyelim. Hiçbişey yaşamayalim diğer sevgililer nasıl evleniyo acaba evlenmeyi beklemeyin garantisi yok gibi bişey bu. Askerden geldiği gibi yapması kesin değil sadece söyledi olabilir anlamında direk yapıcaz o gün şu saatte vesaire demedi. Sen istiyosan dedi istemiyosan yapmayız herşey sana bağlı dedi. Yinede fikirlerinize saygım sonsuz düşünceniz için teşekkürlerYaşınız kaç?14 filan mi?Yok beni bırakmayacakmış da yok evlenecekmişiz de.Yarina cikacagimizin garantisi var mi?Madem çok önem veriyorsunuz yapmayın.O da sizi seviyorsa bekler evlenene kadar.Azgin teke gibi ne o öyle ya.Askerden geldiği ilk gün yapacakmış.Randevu almış bir de.
Herşeye bıdır bıdır cevap yetiştiriyorsunuz ya hem bakirelik benim için çok önemli yazıyorsunuz hem de diğer sevgililer neden sevişiyor da biz sevişmiyoruz ölmeyi mi bekleyelim diyorsunuz.Sevgilinizin yaşını sormadım sizinkini sormuştum.15 yaşında gibi davranıyorsunuz da.Neyse gidin bol bol sevişin kimseye sormaniza gerek yokmuş zaten.Herseyi biliyorsunuz.Yaşla ne ilgisi var ya sevgilim 23 yaşında diğer evlenenlerin yarına çıkacağının garantisi varmı peki? Evlenen evleniyo. Yarına çıkcağımızın garantisi yoksa kimse evlenmesin ozaman nasıl olsa ölücez ölmeyi bekleyelim. Hiçbişey yaşamayalim diğer sevgililer nasıl evleniyo acaba evlenmeyi beklemeyin garantisi yok gibi bişey bu. Askerden geldiği gibi yapması kesin değil sadece söyledi olabilir anlamında direk yapıcaz o gün şu saatte vesaire demedi. Sen istiyosan dedi istemiyosan yapmayız herşey sana bağlı dedi. Yinede fikirlerinize saygım sonsuz düşünceniz için teşekkürler
Evlenicez çünkü herşeyi planladık çeyiz düzüyoruz. Sıradan vakit geçirmelik sevgili değiliz çok ciddi bir ilişkimiz var bu yüzden kafam çok karışık bu konuda normal bi düz sevgilim olsa tabiki asla istemem direk engeli basar giderdim.Buna önem veren biri 'ne yapmalıyım' diye bir soru ile gelmesi tuhaf
Bu kk "ühü ühü evlenicektik birlikte olduk şimdi ayrıldık napıcam ben" diyenleri çok gördü de ondan uyaralım dedikEvlenicez çünkü herşeyi planladık çeyiz düzüyoruz. Sıradan vakit geçirmelik sevgili değiliz çok ciddi bir ilişkimiz var bu yüzden kafam çok karışık bu konuda normal bi düz sevgilim olsa tabiki asla istemem direk engeli basar giderdim.
o zaman olun niye soruyorsunuz ki? onay mı bekliyorsunuz, destek mi... anlamadım gittiEvlenicez çünkü herşeyi planladık çeyiz düzüyoruz. Sıradan vakit geçirmelik sevgili değiliz çok ciddi bir ilişkimiz var bu yüzden kafam çok karışık bu konuda normal bi düz sevgilim olsa tabiki asla istemem direk engeli basar giderdim.
Evlenicez çünkü herşeyi planladık çeyiz düzüyoruz. Sıradan vakit geçirmelik sevgili değiliz çok ciddi bir ilişkimiz var bu yüzden kafam çok karışık bu konuda normal bi düz sevgilim olsa tabiki asla istemem direk engeli basar giderdim.
Ben demiyorum siz onu mana ediyosunuz konuşmalarınıza dikkat edin. Sıradan düz sevgililik yok. Herşey planlandı çeyiz düzüyoruz tamamıyla ciddi bi ilişkimiz var bu yüzden bu konular beni çok kararsız bırakıyo buraya sordumki sizlerin fikirleri neler? Merak ettim sevişip sevişmiyceğimi kimseye sormuyorum ben...Herşeye bıdır bıdır cevap yetiştiriyorsunuz ya hem bakirelik benim için çok önemli yazıyorsunuz hem de diğer sevgililer neden sevişiyor da biz sevişmiyoruz ölmeyi mi bekleyelim diyorsunuz.Sevgilinizin yaşını sormadım sizinkini sormuştum.15 yaşında gibi davranıyorsunuz da.Neyse gidin bol bol sevişin kimseye sormaniza gerek yokmuş zaten.Herseyi biliyorsunuz.
Onay beklemiyorum sadece düşüncelerinizi merak ettim bu.o zaman olun niye soruyorsunuz ki? onay mı bekliyorsunuz, destek mi... anlamadım gitti
E sormuşsunBen demiyorum siz onu mana ediyosunuz konuşmalarınıza dikkat edin. Sıradan düz sevgililik yok. Herşey planlandı çeyiz düzüyoruz tamamıyla ciddi bi ilişkimiz var bu yüzden bu konular beni çok kararsız bırakıyo buraya sordumki sizlerin fikirleri neler? Merak ettim sevişip sevişmiyceğimi kimseye sormuyorum ben...
Düşüncen için teşekkürler:)Ne kadar ciddi olursa olsun, senin icin bekaret önemliyse en saglami evlenene kadar beklemek.
Dugune 3 gun kala ayrilan cok uye gorduk burda.
ama şimdi üyeler iki çerçeve sunmuş size siz ikisini de 'ama evlenicez vs vs' diye söyleniyorsunuz. o anlamda dedim ne bekliyorsunuz diye? nikah masasında terk edilenleri de gördü bu gözler.... yine de siz bilirsiniz ama kimseye güvenmeyin. insan kendisine bile çoğu zaman güvenmiyor başkasına bu denli güvenmek ütopikOnay beklemiyorum sadece düşüncelerinizi merak ettim bu.
Haklısın aynı şeyleri bende söyledimYa bir de ilişkisi evliliğe giden adam bekler arkadaş. Yani karşısındaki istemiyorsa bekler ısrar etmez en azından. Zaten evlenip yapacaksın mantık olarak
katılıyorum. yangından mal mı kaçıyor diye düşünür insanYa bir de ilişkisi evliliğe giden adam bekler arkadaş. Yani karşısındaki istemiyorsa bekler ısrar etmez en azından. Zaten evlenip yapacaksın mantık olarak
Ha iki taraf da isteyerek yapıyorsa o ayrı banane ama bi taraf diğer tarafı ikna etmekçin kırk takla atıyorsa çok irrite edici gerçektenkatılıyorum. yangından mal mı kaçıyor diye düşünür insan