Sevgilim ile ciddiyiz cinsel ilişkiye girmek istiyor ne yapmalıyım?

Melek2245

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2021
59
58
26
Sevgilimle ciddiyiz 3 4 sene sonra evleneceğiz beni annesiyke babasıyla tanıştırdı bende onu tanıştırdım. İlk başlar cinsellik üzerine konuşmazdık ilişkimiz iyice ciddileşince benden sanaldan nude istedi baştan çok tereddüt ettim ve atmadım daha sonralar attım oda bana attı ve artık alıştım çekinmiyorum. Gerçek hayatta her hangi bir cinsellik durumu yaşamadık ben bakireyim ve bakireliğe çok önem veren biriyim ama sevgilimi artık tutamıyorum şuan kendisi askerde ve geldiği ilk gün cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi beni zorlamıyo istemezsen yapmayız fln diyo ama kendisi aşırı istekli bende aslında istekliyim ama korkuyorum aklımda sürekli düşünceler var bi yandan istiyorum bi yandan böyle bi şeyi kendime yakıştıramıyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdiden düşünceleriniz için teşekkürler.

Bu nasıl bir diyalog ya. Okurken gözlerim kanadı. 3-4 seneye kim öle kim kala. Madem o kadar MAHVOLACAKSINIZ, ilişki yaşamayın derim.
Kim öle kim kala ne alaka ya 1 2 senelik sevgiliyle iyice tanıyıp kaynaşmadan kimse evlenmez yani ben evlenmem en az 4 5 yıl sevgili kalmak isterim. Bu yüzden beklemesini söyledim.

Kim öle kim kala ne alaka ya 1 2 senelik sevgiliyle iyice tanıyıp kaynaşmadan kimse evlenmez yani ben evlenmem en az 4 5 yıl sevgili kalmak isterim. Bu yüzden beklemesini söyledim.
“Kim öle kim kala” ne için, hangi durumlarda söyleniyor bildiğinize emin misiniz? 🤦🏻‍♀️

Biliyorum bunu onada söyledim asla bırakmıycağını söylüyo askerden gelince tekrar çalışmaya devam edip evlilik için birikim yapıcam diyo bu zamana kadar çok kavga ettik ilişkimizin ilk evresinde ben gitsemde o gitmedi aşırı bağlandı bana bırakamıyo beni daha sonra iyice ilerledik biz çok kararsızım

4 çocuğunun anasını birakiyo adamlar sıkıldım diye hey gidi!

Yapmayin cunku arkasında duramayacaksiniz cok bariz.

Dunyanin bin turlu hali var, evlenecegiz diye sevistikten sonra Allah korusun adamin basina is gelse?
Allah korusun ya ben bu zamana kadar çok fazla test ettim onu zor biriyim beni elde etmekte zor. Çok fazla sigara içiyodu benin için sigarayı bıraktı annesi dedi beni dinlemedi kaç kere bırak dedim bırakmadı senin sayende bıraktı çok sevndim kızım dedi. Bu tür şeyler benim ona olan güvencimi arttırdı. Ama nekadar çok güvensemde bu çok fazla risk risk almakta istemiyorum. Oyüzden çok haklısınız

Allah korusun ya ben bu zamana kadar çok fazla test ettim onu zor biriyim beni elde etmekte zor. Çok fazla sigara içiyodu benin için sigarayı bıraktı annesi dedi beni dinlemedi kaç kere bırak dedim bırakmadı senin sayende bıraktı çok sevndim kızım dedi. Bu tür şeyler benim ona olan güvencimi arttırdı. Ama nekadar çok güvensemde bu çok fazla risk risk almakta istemiyorum. Oyüzden çok haklısınız
Valla millet senelerce pesinde kostugu nikahli karisini birakip gidiyor, bu kadar gozu kapalı guvenmek fazla.
Bence de siz yapmayın cunku sonuclari agir olabilir.

Güzel kardeşim zaten ayrılmam, evlenicem, bu bizi birbirimize daha çok bağlayacak, o da olsa zaten hayatta bırakamam yalanlarıyla başlar, ilk girince acıyor girer girmez sonrasında zevk almaya başlıyorsun, uçuyorsun yalanlarıyla devam ediyor.

Belli ki pişman olacaksın bekarete önem veriyorsun, ayrılma noktasına bile gelsen sırf bakire değilim başka kimse beni istemez düşüncesine girip devam edecek, ne olursa olsun sevgilisinden ayrılmayacak bir gariban havası seziyorum sende. Aman ha.

Bir de bu durumu avantaja cevirmek var bakalim cinsellik mi sen mi ?
Aynısını ona sordum bana kızdı. İlişkimiz cinsellik üzerine kuru değil öyle bişey olsaydı seninle sevgili olmazdım ciddi düşünmezdim etrafta veren çok kız var onlara giderdim öyle bi niyetim olsaydı böyle bişeyi riske almazdım senide riske atmazdım dedi ben hep düzgün bi kız aradım ve seni buldum çok mutluyum dedi

Güzel kardeşim zaten ayrılmam, evlenicem, bu bizi birbirimize daha çok bağlayacak, o da olsa zaten hayatta bırakamam yalanlarıyla başlar, ilk girince acıyor girer girmez sonrasında zevk almaya başlıyorsun, uçuyorsun yalanlarıyla devam ediyor.

Belli ki pişman olacaksın bekarete önem veriyorsun, ayrılma noktasına bile gelsen sırf bakire değilim başka kimse beni istemez düşüncesine girip devam edecek, ne olursa olsun sevgilisinden ayrılmayacak bir gariban havası seziyorum sende. Aman ha.
Tamda beni anlatmışsın :KK43: düşüncelerim o şekil oluyo çünkü ve dediklerinin hepsini söyledi bana önceden. İnanki kafam çok karışık yapmıycam bu yüzden herkes aynı şeyi söylüyo dahada korktum böyle bi risk alamıycam olan bana olcak sonra belki olmaz ama %90 olucakmış gibi hissediyorum

Yorumun için teşekkürler sanırım yapmıycam nekadar ciddi olsakta bırakılma korkusu var içimde cesaretim yok ona dedim beni bırakırsan hayatım maf olur kaldıramam dedim sen benim namusum olucaksın asla bırakmam seni diyo vijdanım el vermez diyo okadar ciddiki evlilik ve gelecekteki çocuklarımız hakkında konuşuyo sürekli
Siz bunları ciddilik zannediyorsunuz hepsi laf salatası
Evli insanlar bir sürü çocukla yıllar sonra boşanıyor farkında mısınız
O sizi bırakırsa neden hayatınız mahvolacak? Yediğiniz ekmek içtiğiniz su aldığınız oksijen barındığınız ev düşündüğünüz beyin onun elinde mi de onsuzluk durumunda hepsini kaybedeceksiniz? Saçmalamayın ya bir de herife beni bırakma beni bırakırsan diye cümleler kurup götünü arşa çıkarıyorsunuz, böyle yapmaya devam ederseniz size saygısı kalmayacak ve bırakacak zaten.
Bir de şu gelecekteki çocuklar nasıl oluyor? Garantiniz mi var?
Hep ayrılığı düşünüyorsunuz ama ölüm de bir ihtimal hiç aklınıza geldi mi?
Adam ben güvenilir değilim diye bağırıyor siz duymuyorsunuz
Sizin için doğru olan evlendikten sonra birliktelikse kimse için doğrularınızdan vazgeçmeyin kendinize saygınız olsun

Siz bunları ciddilik zannediyorsunuz hepsi laf salatası
Evli insanlar bir sürü çocukla yıllar sonra boşanıyor farkında mısınız
O sizi bırakırsa neden hayatınız mahvolacak? Yediğiniz ekmek içtiğiniz su aldığınız oksijen barındığınız ev düşündüğünüz beyin onun elinde mi de onsuzluk durumunda hepsini kaybedeceksiniz? Saçmalamayın ya bir de herife beni bırakma beni bırakırsan diye cümleler kurup götünü arşa çıkarıyorsunuz, böyle yapmaya devam ederseniz size saygısı kalmayacak ve bırakacak zaten.
Bir de şu gelecekteki çocuklar nasıl oluyor? Garantiniz mi var?
Hep ayrılığı düşünüyorsunuz ama ölüm de bir ihtimal hiç aklınıza geldi mi?
Adam ben güvenilir değilim diye bağırıyor siz duymuyorsunuz
Sizin için doğru olan evlendikten sonra birliktelikse kimse için doğrularınızdan vazgeçmeyin kendinize saygınız olsun
Bekaretimi alıp bırakırsa maf olurum dedim durduk yere bırakıcak olursa bıraksın gram umrumda olmaz ben kimsenin çocuğuna gitme diye yalvarmam yalvarmadımda. Ölümü bilemem orası allahın işi belki yarın ölücem belki 50 yıl sonra kimbilir. Evli insanlar çocukla boşanıyor evet boşananda var boşanmayıp gül gibi geçinenide var herkes bir olucak diye bişey yok sonuçta o yaptı diye diğerininde yapıcak hali yok 1 kişi yapıyo sonra hepsine oda yapar diyosunuz kimsenin ilişkisini bilmiyoruzki nasıl ilişkileri var nasıl bi insan kalbi nasıl karakteri nasıl kimsenin ilişkisini bilemeyiz bende bir başkasının ilişkisini eleştiremem nasıl biri olduklarını bilmeden yargılayamam çünkü sadece doğru bişey değil böyle şeyler. Ve beni hicbir zaman bırakmadı ilişkimizin başlarında okadar çok kavga ediyoduk ki sürekli ayrılma konusuna geliyodu ağladı benim için kaç kez yinede ayrılmadık benim ayrılmamdan çok korkuyo kendisi öyle diyo kavgalarımız ilişkiyi daha çok güçlendirdi ve bağlandı yani kimsenin nasıl biri olduğunu bilmeden eleştirmek yanlış bişey. Ben çok seviyorum oda beni seviyo sadece gururuma yediremiyorum böyle bişeyi şu zamana kadar benim için herşeyi yaptı sağolsun çok fedahkarlik yaptı ve asla ne olucağını bilemeyiz biri bırakır diğeri bırakmaz 1 erkek şerefsizlik yapsın bütün erkekler şerefsiz oluyo 1 bayan opl*k yapsın tüm kadınlar or*pu diye milletin ağzına çıkıyo. Ve türk toplumu okadar cahilki hepsi eski kafalı cahil insanlar. Aslında bekaret diye bişey bile yok o zar bebekken pisliklerin vajina içine girip mikrop enfeksiyon kapma durumundan koruyo sadece bu nedenle orda Allah tarafından verilmiş bir zar. Diğer ülkelerde bekaret diye bişey bile yok ve bu durum yüzünden herkes korkak bi şekilde yetiştirildi. Simdi diyceksin madem okadar meraklısın git ver diyceksin. Meraklı değilim sadece doğru olanı söylüyorum ama ne desek boş Türkiye kadar cahil bi ülke yok herkes herşeyi yapmakta özgürdür önemli olan kalbin davranışların karakterin beden senin ruhun senin. Ve tüm türk toplumu bu korkuyla birlikte büyüyo geçen soru cevap gördüm kız banyo yaparken yanlışlıkla lif sokmuş kızlık zarım bozulmuşmudur çok korkuyorum diye soru atmış yapmayın allah aşkına toplumumuz korku içinde yetiştiriliyo keşke kimse öyle olmasa ama bizimkiler cahil olmayı tercih ediyo.

Bekaretimi alıp bırakırsa maf olurum dedim durduk yere bırakıcak olursa bıraksın gram umrumda olmaz ben kimsenin çocuğuna gitme diye yalvarmam yalvarmadımda. Ölümü bilemem orası allahın işi belki yarın ölücem belki 50 yıl sonra kimbilir. Evli insanlar çocukla boşanıyor evet boşananda var boşanmayıp gül gibi geçinenide var herkes bir olucak diye bişey yok sonuçta o yaptı diye diğerininde yapıcak hali yok 1 kişi yapıyo sonra hepsine oda yapar diyosunuz kimsenin ilişkisini bilmiyoruzki nasıl ilişkileri var nasıl bi insan kalbi nasıl karakteri nasıl kimsenin ilişkisini bilemeyiz bende bir başkasının ilişkisini eleştiremem nasıl biri olduklarını bilmeden yargılayamam çünkü sadece doğru bişey değil böyle şeyler. Ve beni hicbir zaman bırakmadı ilişkimizin başlarında okadar çok kavga ediyoduk ki sürekli ayrılma konusuna geliyodu ağladı benim için kaç kez yinede ayrılmadık benim ayrılmamdan çok korkuyo kendisi öyle diyo kavgalarımız ilişkiyi daha çok güçlendirdi ve bağlandı yani kimsenin nasıl biri olduğunu bilmeden eleştirmek yanlış bişey. Ben çok seviyorum oda beni seviyo sadece gururuma yediremiyorum böyle bişeyi şu zamana kadar benim için herşeyi yaptı sağolsun çok fedahkarlik yaptı ve asla ne olucağını bilemeyiz biri bırakır diğeri bırakmaz 1 erkek şerefsizlik yapsın bütün erkekler şerefsiz oluyo 1 bayan opl*k yapsın tüm kadınlar or*pu diye milletin ağzına çıkıyo. Ve türk toplumu okadar cahilki hepsi eski kafalı cahil insanlar. Aslında bekaret diye bişey bile yok o zar bebekken pisliklerin vajina içine girip mikrop enfeksiyon kapma durumundan koruyo sadece bu nedenle orda Allah tarafından verilmiş bir zar. Diğer ülkelerde bekaret diye bişey bile yok ve bu durum yüzünden herkes korkak bi şekilde yetiştirildi. Simdi diyceksin madem okadar meraklısın git ver diyceksin. Meraklı değilim sadece doğru olanı söylüyorum ama ne desek boş Türkiye kadar cahil bi ülke yok herkes herşeyi yapmakta özgürdür önemli olan kalbin davranışların karakterin beden senin ruhun senin. Ve tüm türk toplumu bu korkuyla birlikte büyüyo geçen soru cevap gördüm kız banyo yaparken yanlışlıkla lif sokmuş kızlık zarım bozulmuşmudur çok korkuyorum diye soru atmış yapmayın allah aşkına toplumumuz korku içinde yetiştiriliyo keşke kimse öyle olmasa ama bizimkiler cahil olmayı tercih ediyo.

Allah Allah.
Madem sen o cahillerden değilsin de böyle düşünüyorsun neden bekaret benim için çok önemli diyorsun?
Cinsellik yaşayıp bırakılırsam mahvolurum diyen kim?

Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Iyi günlerde herkes birbirine böyle tatlı sözler fısıldar. Ayrılık zamanı gelip çattiginda psikopat, sapık, manyak falan bulan insanlar bunu tahmin etmezlerdi.

Cinsellik yaşamak isteyen, ayrılsak da sorun değil bekarete önem vermiyorum diyen kişi zaten burada konu bile açmaz.

Açmışsın ki ah vah yapacak kişisin demek ki..
Simdi git kararıni buna göre ver.

X