sevgilim gurbetten dönüyor ona bi sürpriz yapmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
kızlar 1 aydır sevgilim yurtdışındaydı ve birkaç güne kadar gelicek inşallah turkbayragi kaydirigubbakcemile2. bana ordan bi hediye almış, bi de buraya gelince bi sürpriz yapıcakmış :asigim: ben de ona bir şeyler yapmak istiyorum ama ne sürprizden ne hediyeden anlarım benbilmiyorumkismile , aklıma fikir gelmiyor. o gitmeden önce çok fazla bi geçmişimiz olmadığı için nelerden hoşlanır tam da bilmiyorum ama bişeyler yapmak istiyorum, bana yardımcı olurmusunuz?? :sm_confused:

mesela onunla çıkmaya başladığımızdan beri günlük tutuyorum ve o gelince okuması icin ona verecektim sürpriz olcaktı ama msnde günlükten laf açıldı, bana tutuyomuyum diye sordu evet dedim çok sevindi gelince okuyabilir miyim dedi olabilir ama kararsızım dedim, sürprizi kalmadı yani biliyo artık günlüğümü, başka da bişey gelmiyo aklıma.. ne yapabilirim?

yüzüğünü tak öyle çık karşısına

"bak çıkarmadım " dersin boshayallersmile

msjda yüzükten bahsedilmemiş evet biri açıklasın bu yüzük işini ??

sürpriz olarak da : fotoğraflarınız varsa onları yaptır, arkalarına da o günle ilgili küçük notlar yaz,ufak bi albüm oluştur..
.

yüzükle ilgili bir konu acmıstım da ondan :))

daha birlikte fotoğrafımız bile yok yaa:( ama olcak ins. dediğiniz gibi yüzüğümü gösterip bak aşkım çıkarmadım dedim, evet aşkım gördüm dedi :p bi de günlüğüm verdim o yokken tutuyodum cok sevindi:)

o da bana tek taş verdi :s :icecream: :))

Back