Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgisinden de yeteri kadar emin değilim ben eskileri anlatırken yüzeysel geçtim o anlattıkça anlattı moralim alt üst oluyor düşündükçe[/QUOTE canım yaa sana kendini böyle hissetirmeye hiç hakkı yok biliyo musun hemde eski çıkıntısı yuzunden...! sonraki yazdıklarını da okudum da yani resmen zırvalamış, yok zayıfla bilmem ne.. canım bence bu boşta kalmak istemiyo o yuzden bırakma beni diye yalvarıyo ama o kızı kafasından silmiş değil.. konunun artık acılmaması tepkınden korktugu için.. hakkında hayırlısı olsun ama bu anlattıklarını sana hiçbir zaman unutturamayacak sen kendini yıpratacaksın yurumeyecek,yol yakınken gecmişiyle onu başbaşa bırak kendi kendine anlatsın dursun belki daha mutlu olur...
--birde bakınca ben balık etliyim o kız zayıf bişey benden zayıflamamı falan istedi.--
bu ilişkiden ne köy olur ne kasaba bana göre...
senin kilonla uğraşcağına önce kendine bi dönüp baksın bence
acaba şöyle birşey olabilir mi o kızla aynı köylüsünüz felan demiş ya, onun soyadında tanıdığın birileri varmı diye sormuş. acaba senin sayende kızla ilgili birşey öğrenebilir miyim ya da kıza ulaşabilirmiyim diye düşünüyor olabilir mi.
bir de gerçekten takıntı yapmış bence de, durduramıyor kendisini sürekli konuşuyor.
için rahat edermi bilmem ama bu konuda konuşmayı yasaklayın ona. senin iyileşmeni istiyorum ama sen de istemelisin diye bir kere daha konuş.
yazık aslında üzüldüm ben adama, zor bir durum.
ama senin de harcanmanı istemem böyle birisi için. kendini yıpratma sakın.
Sevgisinden de yeteri kadar emin değilim ben eskileri anlatırken yüzeysel geçtim o anlattıkça anlattı moralim alt üst oluyor düşündükçe[/QUOTE canım yaa sana kendini böyle hissetirmeye hiç hakkı yok biliyo musun hemde eski çıkıntısı yuzunden...! sonraki yazdıklarını da okudum da yani resmen zırvalamış, yok zayıfla bilmem ne.. canım bence bu boşta kalmak istemiyo o yuzden bırakma beni diye yalvarıyo ama o kızı kafasından silmiş değil.. konunun artık acılmaması tepkınden korktugu için.. hakkında hayırlısı olsun ama bu anlattıklarını sana hiçbir zaman unutturamayacak sen kendini yıpratacaksın yurumeyecek,yol yakınken gecmişiyle onu başbaşa bırak kendi kendine anlatsın dursun belki daha mutlu olur...
Gerçekten yorumunuz için teşekkür ederim ve bana destek olduğunuz içinde
Yüz yüze bitirmeye kararlıyım bu süre içindede ayrı gibiyiz olucağız
Arkadaşça konuşuyoruz şuanda saf çocuk ama saflıkta bu konuyu aşıyor
Düşünmeden konuştum patavatsızım falan diyor anlamadım gitti
Yeni başlanılan bir ilişkide niye taraflar birbirlerinin geçmişlerini merak ederler ki?
Veya niye anlatma ihtiyacı hissederler?
Çok net söylüyorum; en kabullenemediğim şeydir bu benim.
Kesinlikle yapmayacağım ve yaptırmayacağım bir şeydir de ayrıca.
Bu yazılanları okuyorum da, derdi gücü eski sevgili olmuş bu er kişisinin.
Konu sahibi, hep masumane bir taraf arıyor izlenimi verdi bana.
Keşke en başta böyle bir duruma izin vermeseydin.
Verdin diye de, böyle yapması elbette çok yanlış.
Ayrıca, seni istediği görünüme sokmak istemesi ve sürekli bunu dile getirmesi de çok çirkin, erkeğe yakışacak bir tavır değil kesinlikle.
Valla, eksilerini artılarını sen bizden daha iyi biliyorsun canım.
Biz sadece farkındalık yaratabiliriz en fazla, göremediklerini görmeni sağlarız belki...
Daha fazlası senin elinde...
Dilerim her şey sen üzülmeden bir sonuca ulaşır..
Sevgiler...