Seni onun ile özdeşleştirmiş onun yerine koymuş aynı köyden olmanız vs. ve ona benzetmeye çalışıyor kilo vermeni istemesi de bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Hala akl onda ki sana onu soruyor tanıyormusunuz siz şu bu derken yanlış anlama paranoyak de belki o kıza bile mesaj göndermek istiyor bak bende buldum mutluyum diye. Ayrıca karşınad aldatma sonucu ayrılan insan var acısı berbattır güven problemi yaşayabilir bazı şeylerden korkabilir al karşına iyice konuş üstüne git gerekirse uyar açık açık biter de ve sende hayatının merkezine koyma onu bekle ve gör duruma göre bel bağla.
İyice alışmadan, bağlanmadan, sevmeden ayrıl hiç düşünme bile sana sadece sempati duymuş o kızla ortak tarafınız çok diye kesinlikle unutamamış umarım çok sevmiyorsundur sevsen de ayrılmalısın çünkü onunki sadece sempati yazık etme kendine.
çoK bağlanmadan devam et bu ilşkiye. sewen adam en az 1 2 sene sonra uunutabilir sewdiğinii bu unutamamış hala unutmayaa çlşıo seninle sadece huzurlu olduğundan birlikte olabilir sewmio ama sewmeye çlşıo olabilir
Yürümez, yol yakınken ayrıl gitsin.
selam canım,bence bir daha eski sevgilisinden bahsederse ayrıl gitsin.bu zaman kadar nasıl sabrettin ki,normaldde erkeklere eski sevgilisini yeni kız arkadaşı anlatmasını istese, zorlasada yine anlatmaz yada o öyleydi ama sen ondan şöyle iyisin böyle güzelsin falan demesi lazım..kıymetini bilene değer vermek lazım..zamanını boşunu harcama..
O kız zayıf sen bakıl etlisin.
Senden zayıflamanı istedi bunlar için tartıştınız..
Saçmalık üstüne saçmalık.
Seni mi seviyor. Yoksa seni o kıza benzetip sevmek mi istiyor anlamadım..
Yol ver güzelim çok üzülmeden abla tavsiyesi
Canım senin bu sevdiceğin eski sevgilisinin yaptığı şeyden dolayı kendini sürekli sorguluyor.
acaba sorun bende mi beni niye aldattı şeklinde. takıntı haline getirmiş anlıyacağın.
ortak yanlarınıız olduğunu bile bile sana yakınlaşmaya çalışıp konuşmaya devam etmiş diye düşünüyorum.
bence çok bağlanmadan vazgeç. bu şüpheyle aşkın tadını alamazsınki
bu ne yaa senın psıkolojınle daha fazla oynamadan ayrıl bu ınsandan canım...
Vah ki ne vah..
Eski sevgilisini anlatabileceği teraspisti olmuşsun sen onun.
Ya lütfen böyle ilişkilerle yıpratmayın kendinizi.
Gitsin bulsun başka bir terapist.
Canım biz seni düşündüğümüz için ayrıl diyoruz neden dersen ilerde daha fazla bağlanacaksın
aşık olacaksın ve vazgeçmek çok zor olacak.. canın yanacak.
içine sinmiyorsa devam etmenın bir anlamı yok bence
Üzgünüm ,ama eski sevgiliyle kıyaslanıp o'na benzediğin için hayatına girmiş birisineski sevgilisiyle ayrılalı 2.5 yıl gibi zaman dilimi geçmiş ,seninle tanışmış .Ama 2.5 yıl önce ayrıldığı kızın bütün yediğinden tut içtiğine ,memlektinden tut soyadına kadar sana anlatmış .sence bu ne kadar normal ? yarasına bır yara bandı aramış ,ve üzgünüm ki o yara bandı da sen olmuşsun
bu ilişki devam eder mi bilemeyiz .O biraz da sana bağlı .Şahsen benim tahammül edebileceğim birşey değildir .Çünkü ben çok hassas bir kişiliğe sahibim .Kimsenin yarasına yara bandı olamam .
Ayy arkadaşım araya başka insanlar girmesine rağmen ,hala o insandan bahsetmesi pek de iç acıcı değil :18:Aslında benimde karakterime ters ayrılmak istemiyorum şu yüzden ailesiyle problemli, işsiz tek sığınacağı liman benim
ayın sonunda bunu arkadaşça dinleyeceğim galiba.. Aslında 2 kişiyle çıkmış o kızdan hemen sonra ama mayıs ayında bu kızla tekrar çıkmış bunun acısını benden mi çıkarıyor anlamadım.
Ayy arkadaşım araya başka insanlar girmesine rağmen ,hala o insandan bahsetmesi pek de iç acıcı değil :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?