Sevgilim galiba eski sevgilisini unutamadı :(

Aslında amacım birşeyleri hemen yıkmak değil bu ayın sonunda gelecek ve ben bunları uzun uzun onunla konuşacağım ve açık açık teşekkürler yorum için

Olabilir düşündükçe içinden bir şeyler çıkıyor aklım bulanık ,teşekkür ederim yorum için

Aynısını ona bende dedim ben aşık bile oldum sana diyor ne kadar doğru bilemiyeceğim mayıs ayında o kızla tekrar çıkmışlar unutamadığını ona mı bağlasam bilemedim

selam canım,bence bir daha eski sevgilisinden bahsederse ayrıl gitsin.bu zaman kadar nasıl sabrettin ki,normaldde erkeklere eski sevgilisini yeni kız arkadaşı anlatmasını istese, zorlasada yine anlatmaz yada o öyleydi ama sen ondan şöyle iyisin böyle güzelsin falan demesi lazım..kıymetini bilene değer vermek lazım..zamanını boşunu harcama..

O kız zayıf sen bakıl etlisin.
Senden zayıflamanı istedi bunlar için tartıştınız..
Saçmalık üstüne saçmalık.
Seni mi seviyor. Yoksa seni o kıza benzetip sevmek mi istiyor anlamadım..
Yol ver güzelim çok üzülmeden abla tavsiyesi

Canım senin bu sevdiceğin eski sevgilisinin yaptığı şeyden dolayı kendini sürekli sorguluyor.
acaba sorun bende mi beni niye aldattı şeklinde. takıntı haline getirmiş anlıyacağın.
ortak yanlarınıız olduğunu bile bile sana yakınlaşmaya çalışıp konuşmaya devam etmiş diye düşünüyorum.
bence çok bağlanmadan vazgeç. bu şüpheyle aşkın tadını alamazsınki

bu ne yaa senın psıkolojınle daha fazla oynamadan ayrıl bu ınsandan canım...

Diyor ama dedikleri pek inandırıcı gelmiyor , ne yapacağımı bilmiyorum unuttum onu yemin veriyor ama o benzerlikleri beni kahrediyor.

biraz patavatsız kendisi ondan mı böyle diyor anlamadım gitti
yalvarıyor bana bırakma beni diye ne yapacağımı şaşırdım,
bende yoruldum ayın sonunda konuşacağım
buluşacağız zaten ... Teşekkür ederim yorum için...

Bunu anlarım, bende bir zamanlar öz güvenimi kaybettim ama farklı konular apayrı bısey onun bu yaptığını ve bu canımı çok sıkıyor.
Gerçi şuanda konunun adı geçmiyor ama bir kere bahsedilince insan ister istemez huylanıyor.
Birde şu tesadüfler olmasaa....

Son düzenleme:
Vah ki ne vah..
Eski sevgilisini anlatabileceği terapisti olmuşsun sen onun.

Ya lütfen böyle ilişkilerle yıpratmayın kendinizi.
Gitsin bulsun başka bir terapist.

Son düzenleme:
Vah ki ne vah..
Eski sevgilisini anlatabileceği teraspisti olmuşsun sen onun.

Ya lütfen böyle ilişkilerle yıpratmayın kendinizi.
Gitsin bulsun başka bir terapist.

Başka bir bakış olarak buda olabilir
yorum için teşekkürler...

Üzgünüm ,ama eski sevgiliyle kıyaslanıp o'na benzediğin için hayatına girmiş birisin eski sevgilisiyle ayrılalı 2.5 yıl gibi zaman dilimi geçmiş ,seninle tanışmış .Ama 2.5 yıl önce ayrıldığı kızın bütün yediğinden tut içtiğine ,memlektinden tut soyadına kadar sana anlatmış .sence bu ne kadar normal ? yarasına bır yara bandı aramış ,ve üzgünüm ki o yara bandı da sen olmuşsun

bu ilişki devam eder mi bilemeyiz .O biraz da sana bağlı .Şahsen benim tahammül edebileceğim birşey değildir .Çünkü ben çok hassas bir kişiliğe sahibim .Kimsenin yarasına yara bandı olamam .

Son düzenleme:
Canım biz seni düşündüğümüz için ayrıl diyoruz neden dersen ilerde daha fazla bağlanacaksın
aşık olacaksın ve vazgeçmek çok zor olacak.. canın yanacak.
içine sinmiyorsa devam etmenın bir anlamı yok bence

Kötülüğümü istemediğini biliyorum sonuçta siz o kadar tecrübeli insanlarsınız
Bunun farkındayım bu ayın sonunda buluşcaz detaylı uzun uzun konuşmak istiyorum ondan sonra eyvallah diyeceğim galiba
tekrardan teşekkür ederim yorumunuz için...

Son düzenleme:

Aslında benimde karakterime ters ayrılmak istemiyorum şu yüzden ailesiyle problemli, işsiz tek sığınacağı liman benim
ayın sonunda bunu arkadaşça dinleyeceğim galiba.. Aslında 2 kişiyle çıkmış o kızdan hemen sonra ama mayıs ayında bu kızla tekrar çıkmış bunun acısını benden mi çıkarıyor anlamadım.

Ayy arkadaşım araya başka insanlar girmesine rağmen ,hala o insandan bahsetmesi pek de iç acıcı değil :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…