- 10 Kasım 2010
- 4.738
- 4.000
- 333
Merhabalar önce ben sorunum erkek arkadaşımla yaklaşık 4 aydır çıkıyoruz.Ama ben sevgilimin benden önceki sevgilisini unutamadığını düşünüyorum kızla 1.5 sene çıkmışlar 2.5 seneden beride onu unutmak için 2 kişiyle çıkmış(1-2 hafta anca sürmüş) sonrada beni bulmuş.Biz çıkalı 1 hafta oluyorken bana o kızla aynı gün doğduğumu aynı memleketli hatta aynı köylü olduğumuzu söyledi (bunu çıkmadan öncede biliyordum arkadaşken kendisi söylemişti).Baya bir konuştu ben kapatalım deyince geçmişimi bilmeni istiyorum falan dedi. Aradan 1 ay falan geçti ben facesinde x adı kısı kim diye sordum sevgilim bana gene eski sevgilisinden bahsetmeye basladı. Kızın her şeyini biliyorum artık ne yapar ne yer ne içer en sonunda patladım aradı konuştuk bana unutamadığımdan değil ilk çıktığımızda sevgili olduğumuza inanamıyordum arkadaş gibi konuştum seninle dedi bende ben bu kızın her şeyini bilmek zorunda mıyım dedim haklısın diyor peki çıkmaya başladıktan 1 ay sonra neden anlattın diyorum o benim s.laklığım falan diyor kızın resimlerini bile gösterdi sonra kızın soyadı söyledi bu soyadı kişileri tanıyor musun sizin köyde bu soyadı çok kişi vardır falan diye bu arada ben eski çıktığım ve platonik aşkım hakkında bu kadar gereksiz detay vermedim ,baya uğraştı gönlümü almak için kavgadan sonra adını almadı ağzına o kızın konuyu bitirdik ama aklıma da takılmıyor değil acaba bana yalan mı söylüyor acaba beni o kız yerine mi koyuyor diye doğum günü aynı köyler aynı benzettiği için olabilir mi bana yalan mı söyledi diye önerilerinizi cevaplarınızı bekliyorum...