o erkek arkadaşınla başbaşa görüşüyosan sorun edebilir tabiki..ben olsam bende sevgilimin bi kızla başbaşa buluşmasını sorun ederim..ama grup içinde bile görüşmene karışıyosa tavrını koy..
Cevap veren ve verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bazı arkadaşlarla ailecek görüşebileceğimizi, birlikte davetlere filan gidebileceğimizi belirtiyor. Ancak bu arkadaş ile hiçbir şart ve koşulda görüşmeyeceğini, benimde hiçbir şekilde görüşmemi istemediğini kesin bir dille ifade etti. Bu arkadaşımdan dan ayrılmak istemiyorum ancak sevgilimi de kaybetmek istemiyorum.[/QU
o zaman olay çok açık.... çocuk ya çok yakışıklı,
ya senle konuşlarında laubalilik gördü,
ya bakışlarında birşey gördü... vs vs...
özellikle o çocuğa karşı takıntısı varsa dikkate al derim.. eminim birşeyler hissetmiştir...
Cevap veren ve verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bazı arkadaşlarla ailecek görüşebileceğimizi, birlikte davetlere filan gidebileceğimizi belirtiyor. Ancak bu arkadaş ile hiçbir şart ve koşulda görüşmeyeceğini, benimde hiçbir şekilde görüşmemi istemediğini kesin bir dille ifade etti. Bu arkadaşımdan dan ayrılmak istemiyorum ancak sevgilimi de kaybetmek istemiyorum.
benimde böyle bir durumum oldu ve ben sadece o erkek arkadaşımla daha az görüşmeye başladım ama tamamen kopmadım asla
yine telde konuşuyorduk, geziyorduk sadece eskisi kadar sık olmuyordu...
ve ne oldu sevgilimden ayrılınca tekrar eskisi gibi olduk, hatta daha samimi olduk,
hiçte pişman değilim, sevgili gelir gider ama dostluklar kalıcıdır...
sen bence onu sevgilinle tanıştır hiç olmazsa içi rahat eder sen onla görüştüğünde
ozaman kesinlikle aralarında senin bilmediğin bir şey oldu..ya bi bakış yakaladı ya da başka bişey..ama bir erkek başka erkeğin niyetini çok iyi anlar..
Cevap veren ve verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bazı arkadaşlarla ailecek görüşebileceğimizi, birlikte davetlere filan gidebileceğimizi belirtiyor. Ancak bu arkadaş ile hiçbir şart ve koşulda görüşmeyeceğini, benimde hiçbir şekilde görüşmemi istemediğini kesin bir dille ifade etti. Bu arkadaşımdan dan ayrılmak istemiyorum ancak sevgilimi de kaybetmek istemiyorum
o zaman olay çok açık.... çocuk ya çok yakışıklı,
ya senle konuşlarında laubalilik gördü,
ya bakışlarında birşey gördü... vs vs...
özellikle o çocuğa karşı takıntısı varsa dikkate al derim.. eminim birşeyler hissetmiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?