- 6 Kasım 2024
- 2
- -4
- 44
-
- Konu Sahibi esmeraldaxs
EvetNasıl bir hayranlık anlamadım konu sanırım cinsellik doğru mudur?
Boşalıyor mu demek istediniz?çok geç rahatlıyor
Yuh fikirmi verelim istiyorsunuzMerhabalar kizlar erkek arkadaşımla ciddi bir yoldayız evlenmemizede çok az kaldı çok geç rahatlıyor maalesef onu rahatlatana kadar ben çok yoruluyorum böyle yorulmuşta olmak istemiyorum isteksiz gibi onu mutlu etmek ve bana hayran olmasını istiyorum yorulmadan bunu nasıl yapabilirim
Bende "genç diye yazmak istedi herhalde "diye girmiştimKonu başlığını "sevgilim çok genç" diye okuyan bir ben miyim
Konuyu okuyunca bambaşka çıktıBende "genç diye yazmak istedi herhalde "diye girmiştim
Düz duvara tırmanma macunu ile iki kaşık alacaksın ağzına dolu dolu al ama.Merhabalar kizlar erkek arkadaşımla ciddi bir yoldayız evlenmemizede çok az kaldı çok geç rahatlıyor maalesef onu rahatlatana kadar ben çok yoruluyorum böyle yorulmuşta olmak istemiyorum isteksiz gibi onu mutlu etmek ve bana hayran olmasını istiyorum yorulmadan bunu nasıl yapabilirim
İlaç içiyordur söyle ilacı azaltsınMerhabalar kizlar erkek arkadaşımla ciddi bir yoldayız evlenmemizede çok az kaldı çok geç rahatlıyor maalesef onu rahatlatana kadar ben çok yoruluyorum böyle yorulmuşta olmak istemiyorum isteksiz gibi onu mutlu etmek ve bana hayran olmasını istiyorum yorulmadan bunu nasıl yapabilirim
Deme öyleİlaç içiyordur söyle ilacı azaltsın
Sevişmek iki taraflı bir eylem, neden tek sen yoruluyorsun ?Merhabalar kizlar erkek arkadaşımla ciddi bir yoldayız evlenmemizede çok az kaldı çok geç rahatlıyor maalesef onu rahatlatana kadar ben çok yoruluyorum böyle yorulmuşta olmak istemiyorum isteksiz gibi onu mutlu etmek ve bana hayran olmasını istiyorum yorulmadan bunu nasıl yapabilirim
Gece gece canı sıkılmış sallıyor kafadan.Doktora gidelim de
HahahahhahhaGece cani sıkılmış sallıyor kafadan.
İstiyor ki kac dakika sürüyor diye soralım