• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim çok değişti

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.236
679
373
Kocaeli
Meraba arkadaşlar öncelikle sizden ricam yorumlara empati kurarak cevap vermeniz..
Öncelikle 2 senelik bi iliskim var 21 yasindayim ve iliskiye basladigimiz andan itibaren ciddi dusunuyoruz aramizda 1senemiz doldugunda soz yuzugu falan almıştık bu sene aile arasinda birseyler yapmayi dusunduk ve annemle onun annesi tanistilar annesi surekli birbirlerini seviyolar kelimesini dile getirdi ve annemde bende bundan baya rahatsiz olmaya basladik onlar gittikten sonra abimlere falan soyledi annem abimde ev almadan olmaz biz sikinti cekiyoruz sen cekme dedi dogal olarak hakli ve bizde konusurken zaten ev alincak diyoduk aramizda onun istanbulda bi evi var 800 tl kira geliyor ve sevgilim calismiyor suan her neyse ben soyledim abimin ev aliyo dedigini falan oda ailesiyle konusmus ev zaten alincak falan demisler 2 gun once bi muhabbet acildi benim aylardir istedigim bi telefon var bahsediyodum zaten onada onu alicam falan dedim oda askim ne gerek var 2 milyar ona vermeye zaten dis tellerininde borcu var 6 milyar toplam 8 milyar yapiyo falan dedi bu benim baya zoruma gitti yani bi anda hic beklemedigim birsey soyledi bana para konusunu hic acmazdi bile ama benimde aklima telefonunda lafini yapıyor bana deger vermiyor gibi dusunceler geliyor arkasindan istemeye geldikten sonra ev eşyalarımizi falan alalim dedi sen calisiyoken bende ise giricem nasilsa birlikte oderiz dedi ben sinirlenmeye basladim ailelerimiz var esyalari neden biz aliyoruz falan dedim madem esyalarimizi alicaz evi ailen alsin o zman ben ikisini odeyemem benimde alicak seylerim var daha ceyizimi duzucem dedim ikimizde sinirlendik kapattik telefonu dunden beri konusmuyoruz acaba ailesimi dolduruyo bilmiyorum ama cok zoruma gitti bu yaptigi o aramadan kesinlikle aramam ama iyice ne yapmak istedigini anlamak istiyorum kafamda cok soru isaretleri olusmaya basladi ve soru isaretlerini cozmeden istemeye gelmelerini istemiyorum sizce ne yapmam gerekiyor bu arada sevgilim benim evlenince calismami istemiyor..

Back