• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Burnumu Beğenmiyor

_Leo_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
115
51
48
Merhaba hanımlar...
Bir derdim var ve yardımınıza ihtiyacım var. Sevgilim burnumu beğenmiyor. Açıkçası bende beğenmiyorum. Genetik olarak baba tarafının burnu kemerli. Benim de öyle Estetik olmamı istiyor . Ve bunu hep tekrar ediyor. "Çok güzelsin çok tatlısın ama burnunu yaptırınca daha güzel olacaksın" gibi sözler edip duruyor. Ben en son kızınca da "Bir daHa demeyeceğim " dedi. "Bende yaptıracağım ikimiz beraber yaptıralım"diyor. Zaten şu an yap demiyor . Okulumu bitirince yaptırmamı söylüyor. Sizce beni seviyor mu ? Sizce ona ne demeliyim? Kafayı yiyeceğim.

Bence seni sevmıyor sevse burnunu görmezdı.bugun burnunu begenmez yarın başka yerını.onu bı türlü memnun edemezsın.senı sen oldugun ıcın kabul etmelıydı.

Bence seni sevmıyor sevse burnunu görmezdı.bugun burnunu begenmez yarın başka yerını.onu bı türlü memnun edemezsın.senı sen oldugun ıcın kabul etmelıydı.
Keşke kolay olsa ayrilmasi . ben onu çok seviyorum ama . Ne yapacağımı bilmez haldeyim

Şakayla karışık bıle soyluyosa bnu ciddi al.bende yaşadım bnu.sen bılırsın yınede ama seven ınsan inan bana hıc böyle bıse demez.benım dusuncem bu.

Şakayla karışık bıle soyluyosa bnu ciddi al.bende yaşadım bnu.sen bılırsın yınede ama seven ınsan inan bana hıc böyle bıse demez.benım dusuncem bu.
Sen nasıl yaşadın anlatsana

Begenmeebilir burnunu yani
Bu seni sevmedigi anlamina gelmiyor seni ahsalamadigu dalga gecmedigi surece
Yok aşağlamadi asla. Dalga da gecmedi. Teşekkür ederim fikirlerin için

Sevgilinde olsa kocan da olsa kimsenin lafıyla hareket etmemelisin.
Bunun kararını sen ver, sen istiyorsan estetik yaptır yada yaptırma..

Bende yaptırmak istiyorum fakat bunu onun söylemesi beni biraz üzüyor. Ama yaptırmak istesem de henüz emin değilim yani

Senin burnuna kurban olsun o be
Kendin istesen estetik olayını anlarım da
Sevgilinin seni şeklen değiştirmeye çalışması inanılmaz itici.
Bunun sonu yokki. Bugün burun , yarın ağız, meme, g.t yani.
Olduğunuz ve olmak istediğiniz gibi beğenmeyen adamlara yol verin gitsin

Merhaba hanımlar...
Bir derdim var ve yardımınıza ihtiyacım var. Sevgilim burnumu beğenmiyor. Açıkçası bende beğenmiyorum. Genetik olarak baba tarafının burnu kemerli. Benim de öyle Estetik olmamı istiyor . Ve bunu hep tekrar ediyor. "Çok güzelsin çok tatlısın ama burnunu yaptırınca daha güzel olacaksın" gibi sözler edip duruyor. Ben en son kızınca da "Bir daHa demeyeceğim " dedi. "Bende yaptıracağım ikimiz beraber yaptıralım"diyor. Zaten şu an yap demiyor . Okulumu bitirince yaptırmamı söylüyor. Sizce beni seviyor mu ? Sizce ona ne demeliyim? Kafayı yiyeceğim.
parasını o veriyorsa ben olsam yaptırırdım. sonra da ondan ayrılırdım gitsin kendine doğaldan burnu güzel olan kız bulsun o zaman

seni sevse ona gore kusur olan burnun batmazdi gozune;bu hayatta her an bakimli olamazsin bazen oyle guer gelecek ki en cirkin halino gorecek ki boyle bi adam o halde seni daha da rencide eder,ozguvenin yerle yeksan olur.bu adami birak ve seni kasin gozun degil ozun icin seven o adami bul

Back