- 1 Ocak 2022
- 152
- 55
- 29
-
- Konu Sahibi Masal123459
Bana yol çok uzun geliyor bu kadar emekten sonra iftira da atar bu bitirinceSöylediğim çok sıradan ve zor gelecek sana ama; yol çok yakın hemen dön
İnşallah sondur? Ne düşünebiliriz ki yol verin hemen. Uygunsuz mesajları ayrı, meslek uydurması ayrı tiksinti sebebi.Bir keresinde benzer bir şeylerini görmüştüm ama geçicidir diye uzatmadım ama bu sondu.
Bitti buraya kadar dedim ama kabullenmiyorYani aldatmanın sanalı gerçeği olmaz ki. Aldatma aldatmadır. Bi kere affedince devamı geliyor. Bence ayrılmadıysanız ayrılın. Bunu da affederseniz “ne de olsa affediyor” diye yapmaya devam edecektir.
Bir de öğretmen mesleği gerçekten tanıyamamışımİnşallah sondur? Ne düşünebiliriz ki yol verin hemen. Uygunsuz mesajları ayrı, meslek uydurması ayrı tiksinti sebebi.
Mecbur kabul edecek ne demekmiş kabul etmemek. Yap yap yap kadın kabul etsin oldu canım. Kararlı olursanız mecbur kabul edecek.Bitti buraya kadar dedim ama kabullenmiyor
Bana yol çok uzun geliyor bu kadar emekten sonra iftira da atar bu bitirince
Şu an aynı evde yaşıyoruzMecbur kabul edecek ne demekmiş kabul etmemek. Yap yap yap kadın kabul etsin oldu canım. Kararlı olursanız mecbur kabul edecek.
Gerçek yüzünü evlenmeden gördüğünüz için şanslısınız bence. Ayrılıp mis gibi yeni bir sayfa açacaksınız.Bir de öğretmen mesleği gerçekten tanıyamamışım
Onun kabullenmesine gerek var mı? Ne yapacak zorla mı buluşacak seninle? O yokken eşyalarını al terket evi. Numaralarini açma. Ailesi ararsa onlarla da konuşma. Bir şekilde bırakır elbet peşiniBitti buraya kadar dedim ama kabullenmiyor
Ev size mi ait ona mı? Yoksa kira mı? Yani kiraysa tası tarağı toplayıp gideceksiniz başka yolu yok kiŞu an aynı evde yaşıyoruz
İnşallah. Aynı evde yaşıyoruz şu an. Çıkıp yeni bir düzen kurmalıyım. İstanbul şartlarında zor olacak ama başaracağımGerçek yüzünü evlenmeden gördüğünüz için şanslısınız bence. Ayrılıp mis gibi yeni bir sayfa açacaksınız.
Kira. Ev bulana kadar gel benle yaşa demişti. Biz de nişandan sonra nikah yaparız diyerek çıkmadım evdenEv size mi ait ona mı? Yoksa kira mı? Yani kiraysa tası tarağı toplayıp gideceksiniz başka yolu yok ki
Siz de öğretmenseniz geçici olarak öğretmenevinde filan kalsanız?Kira. Ev bulana kadar gel benle yaşa demişti. Biz de nişandan sonra nikah yaparız diyerek çıkmadım evden
Memurum ama kalabiliyorum tabii oralarda. En kötü yurtta kalırımSiz de öğretmenseniz geçici olarak öğretmenevinde filan kalsanız?
Evli misiniz ? Sevgili mi onu anlamadım.4 yıldır evliyim demişsiniz sonra sözüm var demişsiniz. Her iki durumda da bu sapiktan ayrılın. Bunu affedersen seni doğduğuna pişman edecek. Ne aldatmalari bitecek ne de senin acabalarin.Sevgilimle 4 yıldır evliyiz ikimiz de ailemizden uzak aynı şehirde memuruz ağustosta sözümüz vardı. Aileler biliyordu çeyiz hazırlığı mobilya falan bakıyorduk. Taa ki fake hesabını yakalayana kadar… bu süreçte aynı evde yaşarken bugün bir anda bir mesaj geldi ve gizledi. Zorladım bakmak içşn. Tesettürlü Bir kızla uygunsuz konuşmalarını gördüm. Kendini doktor olarak tanıtmış kız inanmış. İki üç gün önce zaten sevgilime ait uygunsuz kendisine sit fotolar görmüştüm kendini çekmiş (anlayın) ama geçiştirdi. Şimdi bizzat yazışmaları görünce beynimden kaynar sular aktı. Önce arkadaşına attı suçu sonra kabul etti. Sadece sanal alemde yaptım gerçekte görüşmedim. Seni aldatmadım diye inkar etti ama bana göre aldatma illa gidip aynı yarağa yatmak değil. 30 yaşına gelmişiz bu olacak iş değildi. Bir keresinde benzer bir şeylerini görmüştüm ama geçicidir diye uzatmadım ama bu sondu. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar.
İlginiz için çok teşekkürler moral olduSiz de öğretmenseniz geçici olarak öğretmenevinde filan kalsanız?