Sevgilim benimle ilgilenmedi diyenler..

TWILIGTH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.282
0
ya kızlar çıldırcam gerçektenn bu erkekler nede böle dengesizzz ....

Benim sewgilim kaptann yurt dışında vee çok sık görüşemiyoruzz şimdi msnde knuşurken bana cam açtı bakıyorum başka şeylerle ilgileniyor neden benle ilgilenmiysn diyorum :KK14::KK14: orda net süreli satılıyo dur diyo şunları indirim biticek diyo netin süresii :KK47::KK47::KK47:ben dedim seni tam ekran yaptım özledim bakıyorum sen dedim başka şeylerlemi ilgileniyosun kapattım suratına msnyi engelledim bide :KK43: yaaa bazen dengesiz oluyor ama burama geldi 5aydır ewinde ayrı uzakta diee sabır sabır nereye kadar başım ağrıyo bugün çok yoruldum aşkım idare diyo yaaa şimdi ben bunu gırtlaklasam haksızmıyım söleyin bana çok sinirlendimm hırsımıda alamıyorumm arayıp sölenip kapatimmm:KK57::KK57::KK57:

ya kızlar çıldırcam gerçektenn bu erkekler nede böle dengesizzz ....

Benim sewgilim kaptann yurt dışında vee çok sık görüşemiyoruzz şimdi msnde knuşurken bana cam açtı bakıyorum başka şeylerle ilgileniyor neden benle ilgilenmiysn diyorum :KK14::KK14: orda net süreli satılıyo dur diyo şunları indirim biticek diyo netin süresii :KK47::KK47::KK47:ben dedim seni tam ekran yaptım özledim bakıyorum sen dedim başka şeylerlemi ilgileniyosun kapattım suratına msnyi engelledim bide :KK43: yaaa bazen dengesiz oluyor ama burama geldi 5aydır ewinde ayrı uzakta diee sabır sabır nereye kadar başım ağrıyo bugün çok yoruldum aşkım idare diyo yaaa şimdi ben bunu gırtlaklasam haksızmıyım söleyin bana çok sinirlendimm hırsımıda alamıyorumm arayıp sölenip kapatimmm:KK57::KK57::KK57:

canım yaa.. özledin cok stressliisn belki ondan büyümüştür gözündee :KK59:

valla bu erkekler boyle geldi boyle giderler...
bizim gibi dusunmuyorlar maalesef..

ama takma bu kadar kafana, cok fazla uzerine dusme senle ilgilenmiyosa
sen daha az ilgilen, ama cok sinirlendigini belli etme umursamaz davran...

birazda sen kac birak o kovalasin:KK51:

canım yaa.. özledin cok stressliisn belki ondan büyümüştür gözündee :KK59:

ya yalnış anlamadımm ben o msnye girsn die bekliyorum o bişiler indirme çabasında saygısızlık oda bunaldı anlıyrm ama bende beklirm onu banada yazık değilmiii saygısızlık yaptığııı :KK5::KK5::KK5:

canm 5 aydır görüşmüyormuşsunuz öyle yapması üzücü olmuş:KK14: sakince konuş bence:KK34:

valla bu erkekler boyle geldi boyle giderler...
bizim gibi dusunmuyorlar maalesef..

ama takma bu kadar kafana, cok fazla uzerine dusme senle ilgilenmiyosa
sen daha az ilgilen, ama cok sinirlendigini belli etme umursamaz davran...

birazda sen kac birak o kovalasin:KK51:

yaa bu akşam nolduysa ona zaten 5aydır uzağızz acayip gıcık oldum bikere daha böle yaptı 4gün açmadım çıkmadm teline ama beyfendi dioo ben ekrandaymışımmm bana bakıyomuşşş bişi indirmesi gerekiyomuşşş gemide neyse bukadar acil olann:KK47::KK47::KK47:

ya yalnış anlamadımm ben o msnye girsn die bekliyorum o bişiler indirme çabasında saygısızlık oda bunaldı anlıyrm ama bende beklirm onu banada yazık değilmiii saygısızlık yaptığııı :KK5::KK5::KK5:

evett cok haklısınn.. herzaman görüşemiyosunuz sonçta :26: bnde sinir oldummmmm yaaaaa
madem actn camm ilgilen sevgilinnle dimi ama pff nolck şmdi :KK53:

canm 5 aydır görüşmüyormuşsunuz öyle yapması üzücü olmuş:KK14: sakince konuş bence:KK34:

gücüme gitti erkekler ince değiller ama benm huyumu bilio yanii neye bakıysn dedm hiç dedi yalan atma yüzne ışık vuruyo dedim tamam aşkım kızma bişi indiryrm diooo:KK53::KK53::KK53: dedim ben sana bi indircemmm şimdi kapattım msnyi engelledim ohhhhh canıma değsn :KK60::KK60::KK60:

haklısın canm bu konuda ama fazla sinirlendiğini belli etme üstüne daha çok düşmüş gibi olma :KK76: kırıldığını sakin sakin anlat :93:

haklısın canm bu konuda ama fazla sinirlendiğini belli etme üstüne daha çok düşmüş gibi olma :KK76: kırıldığını sakin sakin anlat :93:

hayır şimdi cnm şöle bişi varrr ben onu bekleyerek zor bişi başarıyorum zaten bak yıldönümümzde yoktu yılbaşında yoktu bayramda yoktu sewgililer gününde yoktuu ben bunları dert etmezken onla hayat kurmayı düşnüyrm şimdi kızdığım içn böle diyrm çok iyi bi insan hatta süper ama bu akşam öküz oldu birdenn:KK45::KK45::KK45: oda biraz ince olsa daraldım yaaa 5aydır tekkk belkide ondan bu isyannn çok özledmmm:KK43::KK43::KK43:

hayır şimdi cnm şöle bişi varrr ben onu bekleyerek zor bişi başarıyorum zaten bak yıldönümümzde yoktu yılbaşında yoktu bayramda yoktu sewgililer gününde yoktuu ben bunları dert etmezken onla hayat kurmayı düşnüyrm şimdi kızdığım içn böle diyrm çok iyi bi insan hatta süper ama bu akşam öküz oldu birdenn:KK45::KK45::KK45: oda biraz ince olsa daraldım yaaa 5aydır tekkk belkide ondan bu isyannn çok özledmmm:KK43::KK43::KK43:

umarım biran önce kavuşursunuz canm :KK43:

özledigin için canımm . yani cokta normall sn cok duygusal bakarken o başka bişeyle ilgilnndi ve kırıldın öküzlükte sınır yokki.

Canim kendince haklisin belki ama baska acilardanda dusunmeye calis... Surekli denizde olduklari donemde herseyden mahrum kaliyorlar. Az buz zaman degil denizde gecirdikleri. karaya cikinca da ister istemez herseye saldiriyorlar.
Neden boyle diyorum benim erkek arkadasimda denizci ve bizde uzun sureli ayriliklar yasiyoruz sizin gibi... bizde msn de gorustugumuz de boyle sorunlar yasayabiliyoruz.
ya odemeyi unuttugu faturalar cikiyo. ya son dakkada arkadaslari para gonderim sana bana da bun bunu al diyolar. illaki nette bizimle konusmaktan daha baska isleri de oluyo. ya da o sirada gemiden cikamayanlarin istekleri oluyo...

okuz olduklarizamanlarda oluyodur da... :KK34:

bosver iyi yanindan dusun bence

X