Sevgilim beni kullaniyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kullandığını düşünmüyorum.kullanmis olsaydı otelde sağlam bırakmazdı. Yörede yöreye uslub ve bakış açısı değişir. Kalbini ferah tut ama sana Bi tavsiyem var tam ilişki yaşama. Ne olur ne olmaz dünyanın binbir türlü hali var.

Merhaba 1 buçuk ay önce biriyle sevgili oldum kendisi benden 4 yaş buyuk. Bana geçmişte aldatildiğini vs anlatmişti ve sen geçici heves değilsin gibi evlilik hakkinda da seyler soyluyordu hep. Birlikte otelde kaldik ve iliskiye girmeden once bana sordu ilk once kabul etmedim sonra kabul ettiğimde duraksadi ya ayrilirsak sevgi biterse pisman olmaz misin dedi Ben şaşirdim ve uzuldum boyle
demesine. Sevdiğim kişisin sonucta dedim. Tabi oncede şaka olarak dedimki evlenecek misin. O da ya başkasiyla evlenirsen ya ben ayrilip geri dönmezsem vs demeye başladi. Çok uzuldum kullaniliyor gibi hissettim. Gerçekten sevip ciddimi dusunuyor yoksa kullanip bırakmak mı... Şimdiden tesekkurler
Aynı kafa eski sevgilim vardı askerdeydi görüşmeye gelmekte hep nazlanıyordu en son bahanesi ben seni görürsem baglanırım ya sonra ayrılırsak çok üzülürüm oldu şu anne meselesine gelirsek de bana o kadar ısrar etti ki annene abine falan anlat bizi haberleri olsun eblenecegimiz zaman arkamızda olsunlar dedi sırf o istiyor diye işitecegim lafları umursamayıp abime ablama ve anneme anlattım duymadığım söz kalmadı neyse sonra baktım bundan bana olmaz biz ayrıldık falan bu başka kız buldu ama sevmemiş kızı beni seviyormuş o zamanlar bende ölüyorum aşkından ama Oluru yok bu adamı sevsemde bundan koca olmaz diye ayrılmıştım neyse dedim Bi şans veriyim kızla konuş ayrıl dedigimde bana kız beni annesine anlattı dedi bana tek bahanesi bu oldu bende o zaman herkes kendi yoluna dedim bana aylar sonra msj attı özür diledi cvp vermedim msj dan 2 gün sonra nişanlanmış bu ben ögrendim tabi neyse işte unuttum bunu şimdi bende o da başka başka ailelere sahibiz bende sevdigim adamdan hamileyim sende aklını başına al sevse ayrılmayı düşünmez o günleri hesaplamaz başkasını bulursun tekrar seversin inan şimdi şükür ediyorum iyiki o olmamış diye çok sevdigim bir kocam var onunla olsam böyle mutlu olamazdım eminim

Merhaba 1 buçuk ay önce biriyle sevgili oldum kendisi benden 4 yaş buyuk. Bana geçmişte aldatildiğini vs anlatmişti ve sen geçici heves değilsin gibi evlilik hakkinda da seyler soyluyordu hep. Birlikte otelde kaldik ve iliskiye girmeden once bana sordu ilk once kabul etmedim sonra kabul ettiğimde duraksadi ya ayrilirsak sevgi biterse pisman olmaz misin dedi Ben şaşirdim ve uzuldum boyle
demesine. Sevdiğim kişisin sonucta dedim. Tabi oncede şaka olarak dedimki evlenecek misin. O da ya başkasiyla evlenirsen ya ben ayrilip geri dönmezsem vs demeye başladi. Çok uzuldum kullaniliyor gibi hissettim. Gerçekten sevip ciddimi dusunuyor yoksa kullanip bırakmak mı... Şimdiden tesekkurler
İlişkilerde işin bu kadar çabuk cinselliğe gelmesi bana açıkçası içinde sevgi ve aşk barındıran bir cinsellik gibi gelmiyor. Bozmak, sevgim biterse, ayrılırsak gibi tabirler ile tamamen yaptığı şey ile kendi vicdanını rahatlatıyor ki yarın öbür gün ayrılmak istediği zaman ben sana sormuştum söylemiştim demek için. Ben aldatıldım hikayesi de erkeklerin çok sık başvurduğu bir acındırma eylemidir kadına yaklaşabilmek için. Erkeklerin beyinleri malesef tamamen böyle çalışıyor. İstediği gibi cinsellik yaşamakta özgür herkes ama tüm kızlarımız kadınlarımız için konuşuyorum 5 para etmeyecek erkeklere pis mendilinizi bile atmayın. Özdeğer çok önemli bi kavram kendi değerinizi önce kendinize siz verin ki karşınızdaki adam bir adım atarken 10 kere düşünsün. Ve eğer ki kafanda "kullanılıyor muyum" sorusu oluştuysa aksi mümkün değildir, malesef ilişkin o yönde ilerliyordur. Bu soru insanın aklına durduk yere düşmez.

Evlenmeden hem de kararını bilemediğin bir kişi ile neden ilişkiye girmek istiyorsun? Ya giderse gerçekten o zaman ne yapacaksın? Neden kendini garantiye almadan zinaya yöneliyorsun

Evlenmeden hem de kararını bilemediğin bir kişi ile neden ilişkiye girmek istiyorsun? Ya giderse gerçekten o zaman ne yapacaksın? Neden kendini garantiye almadan zinaya yöneliyorsun
Kendini garantiye aldıktan sonra zinaya yonelebilir mi ?Hem 19 yaşındasın daha küçüksün hangi cesaretle yeni tanıdığın bir insanla otele gidiyorsun adam seni kullanmak istemiş sadece önceden uyarıyor ben sana sormuştum demek için

kullanıyor bence. normalde cinsel ilişkiye girebilmek için yüzlerce söz verirler bu arkadaş daha ilişkiye girmeden sinyal vermiş. uzak dur bence çok tehlikeli geldi bana. lütfen inanmayın artık şöyle tiplere...

Üstü kapalı bana çok güvenme demiş yani yarın bi gün terkederse hiç şaşırma diye çıtlatmis maleseff

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X