- Konu Sahibi Masal123459
Üç yıl sürtünsem yani bilemedim şuanKıvılcım Çıkarttırmış sürtürmekten bacım sende hiç hâlden anlamıyorsun
Ateş topuna dönerdim sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç yıl sürtünsem yani bilemedim şuanKıvılcım Çıkarttırmış sürtürmekten bacım sende hiç hâlden anlamıyorsun
Benimde ağda sorunum kalmazdı bacımÜç yıl sürtünsem yani bilemedim şuan
Ateş topuna dönerdim sanırım.
Kus gitmis beybisiErkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz. Tamamen bir birleşme yaşamadık ama yüzeysel olarak birşeyler yaşıyoruz ve 6 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Aramız biraz bozukken 1 hafta konuşmadık ve ben aramiz düzelsin diye onun yaşadığı şehre gittim 3 gün yanında kaldım bana hiç dokunmadı. biraz olacak gibi oluyor sonra bir bakiyorum isteği tekrar gidiyordu Normalde asla böyle değildi. Yorgunum diye bahane uydurdu önce ama ben üstüne gidince geçici bir isteksizlik var üzerimde geçecegine inanıyorum dedi ama çok inandırıcı gelmedi bana. Acaba niye böyle oldu. Duşta bile kendisine mast yaptı ve çok geç boşaldı. Aramıza mesafe girdi 1 hafta konusmadik sonra sen bir anda gelince ne olduğunu şaşırdım o yüzden isteksiz olabilirim diye kılıf uydurdu ama hiç inandırıcı gelmedi
Bir baskasi var. Bir erkek yorgunum diye bahane hayatta uydurmaz, uydurursa da baskasi oldugu icinErkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz. Tamamen bir birleşme yaşamadık ama yüzeysel olarak birşeyler yaşıyoruz ve 6 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Aramız biraz bozukken 1 hafta konuşmadık ve ben aramiz düzelsin diye onun yaşadığı şehre gittim 3 gün yanında kaldım bana hiç dokunmadı. biraz olacak gibi oluyor sonra bir bakiyorum isteği tekrar gidiyordu Normalde asla böyle değildi. Yorgunum diye bahane uydurdu önce ama ben üstüne gidince geçici bir isteksizlik var üzerimde geçecegine inanıyorum dedi ama çok inandırıcı gelmedi bana. Acaba niye böyle oldu. Duşta bile kendisine mast yaptı ve çok geç boşaldı. Aramıza mesafe girdi 1 hafta konusmadik sonra sen bir anda gelince ne olduğunu şaşırdım o yüzden isteksiz olabilirim diye kılıf uydurdu ama hiç inandırıcı gelmedi
ahahaha ay gercekten... yani bekaretinizi bi camasır parcası mı koruyor?? ya seviş ya da "hayır" de adam yanmış kalkmıyor artık yazıkseninle sürtünmekten sıkılıp başkası ile cinsel birliktelik yaşamaya başlamış olabilir, yahu 3 sene sürtünmek nedir böyle yapınca bakire mi diyorsunuz kendinize????? 3 sene öyle yapacagıma şerefimle seks yaparım bu nasıl ilişki
Sjsjsjsjjs.Üç yıldır sürtünmek ne demektir?
Sıkılmıştır artık bu durumdan.
Yani siz şimdi bakire misiniz?
Teoride hala bakire kaliniyor, bir sonraki aday ya da evlenilecek kisiye "bak sifir kilometreyim, bakireyim" diye rahatlikla soyleniyorseninle sürtünmekten sıkılıp başkası ile cinsel birliktelik yaşamaya başlamış olabilir, yahu 3 sene sürtünmek nedir böyle yapınca bakire mi diyorsunuz kendinize????? 3 sene öyle yapacagıma şerefimle seks yaparım bu nasıl ilişki
Ereksiyon olmuyordur. Size bahane buluyor.Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz. Tamamen bir birleşme yaşamadık ama yüzeysel olarak birşeyler yaşıyoruz ve 6 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Aramız biraz bozukken 1 hafta konuşmadık ve ben aramiz düzelsin diye onun yaşadığı şehre gittim 3 gün yanında kaldım bana hiç dokunmadı. biraz olacak gibi oluyor sonra bir bakiyorum isteği tekrar gidiyordu Normalde asla böyle değildi. Yorgunum diye bahane uydurdu önce ama ben üstüne gidince geçici bir isteksizlik var üzerimde geçecegine inanıyorum dedi ama çok inandırıcı gelmedi bana. Acaba niye böyle oldu. Duşta bile kendisine mast yaptı ve çok geç boşaldı. Aramıza mesafe girdi 1 hafta konusmadik sonra sen bir anda gelince ne olduğunu şaşırdım o yüzden isteksiz olabilirim diye kılıf uydurdu ama hiç inandırıcı gelmedi
hahahaha anlayana işteahahaha ay gercekten... yani bekaretinizi bi camasır parcası mı koruyor?? ya seviş ya da "hayır" de adam yanmış kalkmıyor artık yazık
tabi canım avrupa kıskançlıktan geberiyor, işte sanırım bunlar teoride o şekilde baktıgı için bakire sayılıyor yazık...Teoride hala bakire kaliniyor, bir sonraki aday ya da evlenilecek kisiye "bak sifir kilometreyim, bakireyim" diye rahatlikla soyleniyor
Millet uzaya gidiyor, bizimkiler hala rahat sevisemedigi icin türlü taklalar atiyor.
Evet di mi, Avrupa bizi kiskaniyor