Sevgilim beni ilk defa cinsel anlamda istemedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence normal değil o kadar ay görmemiş sizi üzerinize atlaması gerekirdi..ayrıca evlilik hayatı zor en sevdiğinle bile ne sıkıntılar yaşıyorsun vs ... O zaman evlenicne yılda bir kez sevişir bu adam oda en iyi ihtimalle ..mast yapa yaoa geç boşalmaya baslamis ..

Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz. Tamamen bir birleşme yaşamadık ama yüzeysel olarak birşeyler yaşıyoruz ve 6 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Aramız biraz bozukken 1 hafta konuşmadık ve ben aramiz düzelsin diye onun yaşadığı şehre gittim 3 gün yanında kaldım bana hiç dokunmadı. biraz olacak gibi oluyor sonra bir bakiyorum isteği tekrar gidiyordu Normalde asla böyle değildi. Yorgunum diye bahane uydurdu önce ama ben üstüne gidince geçici bir isteksizlik var üzerimde geçecegine inanıyorum dedi ama çok inandırıcı gelmedi bana. Acaba niye böyle oldu. Duşta bile kendisine mast yaptı ve çok geç boşaldı. Aramıza mesafe girdi 1 hafta konusmadik sonra sen bir anda gelince ne olduğunu şaşırdım o yüzden isteksiz olabilirim diye kılıf uydurdu ama hiç inandırıcı gelmedi
Kus gitmis beybisi

1 hafta gibi bir süre konuşmama sebebiniz nedir? Kırgınlık, psikolojik yorgunluksa isteksiz olması normal. Yanına gitmeniz olayı kapatmaz. 3 yıldır sürtüne sürtüne sıkılmıştır , düzgünce ilişki yaşamıyorsunuz böyle yüzeysel sıkmıştır.

Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz. Tamamen bir birleşme yaşamadık ama yüzeysel olarak birşeyler yaşıyoruz ve 6 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Aramız biraz bozukken 1 hafta konuşmadık ve ben aramiz düzelsin diye onun yaşadığı şehre gittim 3 gün yanında kaldım bana hiç dokunmadı. biraz olacak gibi oluyor sonra bir bakiyorum isteği tekrar gidiyordu Normalde asla böyle değildi. Yorgunum diye bahane uydurdu önce ama ben üstüne gidince geçici bir isteksizlik var üzerimde geçecegine inanıyorum dedi ama çok inandırıcı gelmedi bana. Acaba niye böyle oldu. Duşta bile kendisine mast yaptı ve çok geç boşaldı. Aramıza mesafe girdi 1 hafta konusmadik sonra sen bir anda gelince ne olduğunu şaşırdım o yüzden isteksiz olabilirim diye kılıf uydurdu ama hiç inandırıcı gelmedi
Bir baskasi var. Bir erkek yorgunum diye bahane hayatta uydurmaz, uydurursa da baskasi oldugu icin

İlişkiniz bitmiş gibi gorunuyor. Kavga da olsa kirginlikta olsa eger arada çekim, tutku olsa 6 ay sonra bir araya gelince o kirginlik küslük filan yatakta biterdi bence.

Gerci dogru durust cinsellikte yaşamiyorsunuz yarim yamalak olduğu için de hevesi kaçmiş olabilir bilemedim. Ama oyle bile olsa garip yani, bir ilişkide tutku, heyecan bittiyse ki sık görüşülmediği halde bu olduysa devami güzel olmayacak demektir.

Alemsiniz çok güldüm bazı yorumlara. Zaten hergğn birlikte değillermiş görende hergğn sürtüşmüşler sanır 😂 uzak mesafe ilişkisi aylarcads görüşmüyorlar zaten. Yaşananlardan olabilir veya başka biri olabilir süpriz yapmışsınız ya malum başka biri ihtimali yüksek geldi

seninle sürtünmekten sıkılıp başkası ile cinsel birliktelik yaşamaya başlamış olabilir, yahu 3 sene sürtünmek nedir böyle yapınca bakire mi diyorsunuz kendinize????? 3 sene öyle yapacagıma şerefimle seks yaparım bu nasıl ilişki :KK70:

seninle sürtünmekten sıkılıp başkası ile cinsel birliktelik yaşamaya başlamış olabilir, yahu 3 sene sürtünmek nedir böyle yapınca bakire mi diyorsunuz kendinize????? 3 sene öyle yapacagıma şerefimle seks yaparım bu nasıl ilişki :KK70:
ahahaha ay gercekten... yani bekaretinizi bi camasır parcası mı koruyor?? ya seviş ya da "hayır" de adam yanmış kalkmıyor artık yazık

Teoride hala bakire kaliniyor, bir sonraki aday ya da evlenilecek kisiye "bak sifir kilometreyim, bakireyim" diye rahatlikla soyleniyor🙈🙊🙉

Millet uzaya gidiyor, bizimkiler hala rahat sevisemedigi icin türlü taklalar atiyor.

Evet di mi, Avrupa bizi kiskaniyor

Ereksiyon olmuyordur. Size bahane buluyor.

Teoride hala bakire kaliniyor, bir sonraki aday ya da evlenilecek kisiye "bak sifir kilometreyim, bakireyim" diye rahatlikla soyleniyor🙈🙊🙉

Millet uzaya gidiyor, bizimkiler hala rahat sevisemedigi icin türlü taklalar atiyor.

Evet di mi, Avrupa bizi kiskaniyor
tabi canım avrupa kıskançlıktan geberiyor, işte sanırım bunlar teoride o şekilde baktıgı için bakire sayılıyor yazık... :KK70:

Baskasi ile birlikte olsa bile bu sorunu yaşamış olamaz yani birinin yanindan cikip senin yanina bile gelse bi kac saat sonra yine erekte olur bence psikolojik sorunu olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X