Sevgilim beni arabada ön koltuğa oturtmadı kırılmakta haklı mıyım?

Hic on koltuk meselem olmadi
Gerek nisanliyken gerek evlenince kv bizle geliyorsa ben kimseye sormadan arkaya gecerdim
Bazen esim kendi derdi one gel falan diye one gecerdim kvyi alirken o arkaya gecerdi gel one gec der arabadan inerdim oda yok yok farketmez diyip arkaya gecerdi
Buyuktur sonucta diye yani
Ama gorumcede fenalik var
Arkaya geceyim dimi abi demesinden bu anlasiliyor
E gec iste takil telefonunla arkada
Hayret birsey
Erkek arkadasinin da salak meselelere takiliyorsun demesi gelecegin fragmani
Aileci erkek cok zor emin ol
Devam edeceksen daha cok konu acarsin burda

Kız kardeşi senden büyük mü bilmem ama basit birisin ne ya itici

Son cümleden sonra asla muhattap olunacak biri değil adam zaten sizi degersizlestirmis yani sevmiyor birakin gitsin

Eşimin benden yaşça büyük bir akrabası varsa hiç sormadan arkaya geçip otururum.
Abimle biryere gideceksemde direk arkaya otururum.
Bana sorması çok abest geldi kızın.
Abinin sevgilisi var yani, git otur arkaya o kadarmi gorgusuzsun.

saygısı kalmamış ki sepetle hemennn sen ayrıl kendine bu hakaretı nasıl reva görüyorsun agzını yırtardım

woow basit misin? bi bak bakalım aynaya git biraz kendince düşün sen ona mevzuları kafanı takacak kadar basit birisin deseydin o sana ne derdi? sen herşeyine boyun eğip evlenirsin ilerde bu seni aileme yan gözle baktın anneme cevap verdin fln gibi bahanelerle döver. benden demesi. umarım ekonomik özgürlüğün olur ileride

O an kız kardeşi sormuş oda öyle demiştir senden özür dilemesi gerekirken basitsin demiş daha neyi bekliyorsun mesela

Hayır çok sevdiğini iddia ediyor. Bu mesele ayrılığa kadar geldi.
Bu mesele ayrılığa bile geldi diyosun da bu gelmese ne gelecek? Kendine hangi muameleleri yaptıracaksın daha? Adamdan yemediğin laf kalmamış, arka plana da atılmışsın. Eee?

ön koltuk arka koltuk bunlar benim takılacağım şeyler değil açıkçası
ama basit birisin demesi hiç olmamış
sen de tahrik edici laflar söylediğini ifade etmişsin burada. hafifletici bi sebep midir bilemiyorum
eşi olmadığım sürece benim takılacağım bi konu değil bu

Kardeşinde sorun görmedim kız sormuş yani sevgiliniz aynen sen arkaya geç demeliydi.

. Bu mesele ayrılığa kadar geldi.
Bu firsati yakalamışken kaçırma derim.
Ailesi soz konusu olduğunda seni hangi mevkiye geçireceğini tecrübe etmiş oldun.
Bundan sonra devam edersen, yaşayacaklarini tahmin etmiş olman lazım, yani bile bile, bir nevi kabul etmiş olacaksin.
Sonra; uy haçan da, bilemedum, görmedum, duymadum diyemezsin.

Ailesinden öte size ne kadar basitsin demiş. İsterse aile yolunuza gül döksün, değeri anlamı var mı? Ben de saydırdım hakaretler ettim ağır konuştum yazdınız. Bunun nesi sevgililik nesi ilişki? Israrınız neden? Önemsemeyen değer vermeyen hakaret eden adamın nesini test edeceksiniz?

Koltuk konusunda da, basit birisin cümlesinde de alınmakta haklısınız. Yok yok öne geç demek yerine, siz bilirsiniz aranızda anlaşın diye şakaya vurabilirdi. Hadi panikledi öne geç dedi diyelim sonrasında -sinirleymiş değilmiş geçiniz- basit birisin cümlesi çok kırıcı. Bence çok değer vermişssiniz biraz sopa gösterme vakti.

Ama siz abinize sorarmisiniz böyle bir şeyi mesela onu düşünün.
Bende kız kardeşim mesela sormam bile abimin kiz arkadaşı varsa sen geç istersen buraya derim kıza. Geçer arkaya otururum. Kızın sorması bile öne ben oturayım anlamı taşıyor. Ha ben takılmam böyle şeylere ha önde ha arkada oturmuşum farketmiyor zira aynı yere gidiyor araba ama sorulması bile tuhaf bence.
Basit birisi olduğunuzu düşünüyorsa basın tekmeyi,basit olmayanını bulsun madem.

İnanmıyorum o yaptığı nasıl iğrenç bir haraket. Benim de başıma gelse şaşırmam gerçi. En azından eşiniz sizin arkanızdaymış. Görüşmüyor olmanız güzel olmuş yoksa muhtemelen sizin evden ayrılmazdı. Benim kızla aram da iyi maalesef tavır koyamam. O çok toy sıkıntı abisinde kesinlikle.

Muhafazakar aile yapısı dediğim yanlış anlaşılmış. Kapalılık falan değil yanlış anlaşılmasın.o kelimeyi yanlış kullanmışım biraz. Mesela şöyle ailesine beni bir kez bile anlattığını görmedim. Sadece kardeşlerine. Mesela aileimin yanında evli olsak bile el ele yürümek bize yakışmaz gibi şeyler diyordu. Babaya anneye saygılı olmak gerekir falan. Bunları aşabileceğimizi düşünüyordum. yeni yeni dank etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…