- Konu Sahibi tuannatunay
ya ikisi aynı şeymi :)senn özürdilemen lazım affetir kendini.o özürdiliyor hala ama ben çekiniyorum ya derse ileride çok yanlış tercih yaptım ben diye.kafede yüzüne kola püskürttüğümde bile rezil oldum dememişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ikisi aynı şeymi :)senn özürdilemen lazım affetir kendini.o özürdiliyor hala ama ben çekiniyorum ya derse ileride çok yanlış tercih yaptım ben diye.kafede yüzüne kola püskürttüğümde bile rezil oldum dememişti
bilerek olmadı ki istemeden oldu.ozaman hiç utanmamıştı hatta güldü.yani bide bu olaydaN HARIC kafede yüzüne kola püskürtmek mi ??
ay sen tam bir cocuksun yahu
valla bende olsam rezil ettin beni derdim
insalarin icinde kücük düsürülmektir bu
çocuğa yapmadığın kalmamış, hala yanında durduğuna şükret
neden ben o kadar kötu birisimiyimmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bilerek olmadı ki istemeden oldu.ozaman hiç utanmamıştı hatta güldü.
şaka diyoz ya alınma o kdr da diil tabi :))
ama dediğine ters değilmi bayanlar ben yanlış yaptıgımı kabul ediyorum ama nerde kaldı kaldı ozaman birtek sen önemlisin sözu.
:):)benim sevgilim öyle birşey yapmazkiii demez bile ne kadar çok kırılacagımı bilireminim sen onemlisindir onun icin ama bu yaptiginla da onu utandirdigin gercegini gozden kaciramazsin.
hatani onceden soyledigi seylerle ort bas edemezsin.
ben olsam essekten dusmuse dondururdum karsimdakini acikcasi. dilaraya ciddi hislerim oldugunu sayesinde bunu farkettigimi artik sen soyledigin icin de zaten cekinecek bir seyim kalmadigini soyler essek sakasi oyle degil boyle olur diye boyunn olcusunu verirdim.
ohhom neyse ki sevgilin degilim zaten.
hımm dogru diyorsunuz sanırım.kendisi harp okulunda okuyor ve şu an menteşte kampta ondan da sinirleri gergin olabilirmi acabaacanım arkadaşım. sevgilin o mesaj attığını sandığı kıza karşı küçük düştüğünü sanarak çok utanmış ve unutma kimse kendisini başkasından daha değersiz görmez bu sevgilisi olsa bile . siz tabiki onun için değerlisiniz ama murat beyin kendiside kendine çok değerli..
ayy anlatabildim mi acep
:):)benim sevgilim öyle birşey yapmazkiii demez bile ne kadar çok kırılacagımı bilir
benim erkek arkadaşımda aynı durumda ve ne kadar sıkıntı çektiğini biliyorum bana msj attıgı zamanlarda çok şükür iyi diyip rahatlıyorum siz kavga etmeyi seçiyorsunuz çok gariphımm dogru diyorsunuz sanırım.kendisi harp okulunda okuyor ve şu an menteşte kampta ondan da sinirleri gergin olabilirmi acabaa
ayrılmayı teklif ettim ama ayrılmayı istemiyor. o kadar çok seviyorum seni diyo.acaba nasıl gönlunu almam lazımBen olsam sizden ayrılmayı bile düşünürdüm. Haddinizi aşmışsınız.