• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden utanıyor

yani bide bu olaydaN HARIC kafede yüzüne kola püskürtmek mi ??

ay sen tam bir cocuksun yahu

valla bende olsam rezil ettin beni derdim

insalarin icinde kücük düsürülmektir bu

çocuğa yapmadığın kalmamış, hala yanında durduğuna şükret :delphin:

eminim sen onemlisindir onun icin ama bu yaptiginla da onu utandirdigin gercegini gozden kaciramazsin.
hatani onceden soyledigi seylerle ort bas edemezsin.
ben olsam essekten dusmuse dondururdum karsimdakini acikcasi. dilaraya ciddi hislerim oldugunu sayesinde bunu farkettigimi artik sen soyledigin icin de zaten cekinecek bir seyim kalmadigini soyler essek sakasi oyle degil boyle olur diye boyunn olcusunu verirdim.
ohhom neyse ki sevgilin degilim zaten.

:(:(ama dediğine ters değilmi bayanlar ben yanlış yaptıgımı kabul ediyorum ama nerde kaldı kaldı ozaman birtek sen önemlisin sözu.

canım arkadaşım. sevgilin o mesaj attığını sandığı kıza karşı küçük düştüğünü sanarak çok utanmış ve unutma kimse kendisini başkasından daha değersiz görmez bu sevgilisi olsa bile . siz tabiki onun için değerlisiniz ama murat beyin kendiside kendine çok değerli..
ayy anlatabildim mi acep

canım yaşın kaç bilmiyorum ama çok çocukça şeyler yapmışsın..
erkek arkadaşına güvenmesen bile (ki sen güvendiğini söylüyosun) böyle şeylerden uzak durman lazım tam olarak sözü hatırlayamadım ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu mu ney öle bi laf vardır.. sen durup dururken niye böyle bir konuma düşürüyosun ki ilişkinizi...
ikili ilişkilerde benim düşüncem birincisi ayrılık lafı çok sık geçmemeli ikincisi de çiftler birbirlerine böyle şakalar asla yapmamalıdır...
tehlikeli sular bunlar.. bir şekilde affettir kendini ve asla tekrarlama lütfen eğer uzun soluklu bir ilişkiyse istediğin...
sevgiler

eminim sen onemlisindir onun icin ama bu yaptiginla da onu utandirdigin gercegini gozden kaciramazsin.
hatani onceden soyledigi seylerle ort bas edemezsin.
ben olsam essekten dusmuse dondururdum karsimdakini acikcasi. dilaraya ciddi hislerim oldugunu sayesinde bunu farkettigimi artik sen soyledigin icin de zaten cekinecek bir seyim kalmadigini soyler essek sakasi oyle degil boyle olur diye boyunn olcusunu verirdim.
ohhom neyse ki sevgilin degilim zaten.
:):)benim sevgilim öyle birşey yapmazkiii demez bile ne kadar çok kırılacagımı bilir

21 yasındasın ama hala essek sakasıyla sevgılını denemekle mesgulsun..
neden gzuel gunlerın tadına varmayı denemıyosun?..
erkegı ıllahı bayanlar kacırıyo ellerınden sonrada kuruntu yapılıyo vallahı
bunu benm sevgılım yapsa hemen terke derdım..
ılıskıde essek sakaları yapılmaz helekı gelecege yonelık bı ılıskı ıse bu sekılde karsısındakını kırcak sekılde olculmemelıdır..sız gercekdende sevgılınızı utandırmıssınız..

birde cafede yüzüne kolamı püskürttün,valla sen çekilecek gibi değilsin..adamın aklı varsa senden uzak durur...

canım arkadaşım. sevgilin o mesaj attığını sandığı kıza karşı küçük düştüğünü sanarak çok utanmış ve unutma kimse kendisini başkasından daha değersiz görmez bu sevgilisi olsa bile . siz tabiki onun için değerlisiniz ama murat beyin kendiside kendine çok değerli..
ayy anlatabildim mi acep
hımm dogru diyorsunuz sanırım.kendisi harp okulunda okuyor ve şu an menteşte kampta ondan da sinirleri gergin olabilirmi acabaa

:):)benim sevgilim öyle birşey yapmazkiii demez bile ne kadar çok kırılacagımı bilir

valla her gun kafami kiracagina karsimdaki bir gun kalbini kirarim ben onun.

sen sen ol davranislarina dikkat et... herkesin sabri bir yere kadardir bunu sakin unutma.

hadi kolayı yanlışlıkla pskürtmüşsün de kızım çocugun kalbini neden kırıorsun o daha önemli bence hadi kolaya yanlışlık de geç ama bunda ciddi anlamda hatan var

hımm dogru diyorsunuz sanırım.kendisi harp okulunda okuyor ve şu an menteşte kampta ondan da sinirleri gergin olabilirmi acabaa
benim erkek arkadaşımda aynı durumda ve ne kadar sıkıntı çektiğini biliyorum bana msj attıgı zamanlarda çok şükür iyi diyip rahatlıyorum siz kavga etmeyi seçiyorsunuz çok garip

Back