• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden utanıyor

21 yaşında olduğundan eminmisin????????????????
ewet eminim.biraz şımarık olmamdan dolayı onu diyorsunuz sanrıım ailemin tek çocuguyum.
siyamarz dediğini anlamadım.
burda herkes beni hatalı bulduguna göre siz haklsınız.sevgilimin gönlunu nasıl alabilirim fikir verin bana lütfen sadece özür dilemem yetmez kırdıgım kalbi onamam lazım ama nasıl :(

Bu konu bana pek inandırıcı gelmedi mirmirmirmir,özür dile onar kalbini,başka yolu yok..Bir de 21 yaşında gibi davranın artık sevgilinize..

bence almana gerek yok gönlünü o kadar çok seviyokii seni gerekmez...
sen gerçek dert görmemişsin...

Bu konu bana pek inandırıcı gelmedi mirmirmirmir,özür dile onar kalbini,başka yolu yok..Bir de 21 yaşında gibi davranın artık sevgilinize..

iyide neden yalan söyleme geregi hissedeyim ki.burada herkes cevap veriyor sağolsun o kadar emek veriliyo neden bunu sömurmek isteyim ki boş yere.isteyen inanır yine de size bişey söyleyemem sanırım 21 yaşında gibi davranıyorum haklısınız.adminlerden konunun kapatılması için yardım isteyecegim böylelikle yalan söylemediğimi de anlarsınız.
cevap veren herkese teşekkur ederim zamanınızı aldım

senin gibiler çok güzelim eğlenirim bir şekilde sen kafanı yorma....sırnaşık şey

Konular diğeri kişileri eğlendirmek için açılmıyor.

Lütfen konulara bu şekilde yaklaşımda bulunmayınız..

Artı üslüp da bir o kadar önemli forum içinde,kuralları da okuyalım lütfen..

Back
X