- Konu Sahibi tuannatunay
ayrılmayı teklif ettim ama ayrılmayı istemiyor. o kadar çok seviyorum seni diyo.acaba nasıl gönlunu almam lazım
Konu yine saçmalığa doğru gidiyor, yeni üyesin zaten kolonyayla yıkananlardan değilsindir umarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılmayı teklif ettim ama ayrılmayı istemiyor. o kadar çok seviyorum seni diyo.acaba nasıl gönlunu almam lazım
ewet eminim.biraz şımarık olmamdan dolayı onu diyorsunuz sanrıım ailemin tek çocuguyum.21 yaşında olduğundan eminmisin????????????????
Bu konu bana pek inandırıcı gelmedi mirmirmirmir,özür dile onar kalbini,başka yolu yok..Bir de 21 yaşında gibi davranın artık sevgilinize..
Allahım ne saçma sapan konular...barışırsın yavrucuğum....
size göre saçma gelebilir ama bana göre değil.yorum yazmamakta özgürsünüz zorla yorum yazn demedik ya
sizi üzecek bir haberim var ozaman konuyu kapanması için yöneticiye msj attım başka yerde eglenin artıkkendimi tutamıyorum ne yapayım...delikafaduldendelikafadulden
teşekkur ederim çok sağolunbilmem artık bir şekilde gönlünü alacaksınız...
sizi üzecek bir haberim var ozaman konuyu kapanması için yöneticiye msj attım başka yerde eglenin artık
senin gibiler çok güzelim eğlenirim bir şekilde sen kafanı yorma....sırnaşık şey