- Konu Sahibi tuannatunay
-
vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ağzına sağlıkhaketmişin yani kusura bakma da.
yaw bak hala soru soruyo git özürdile çocuktanama dediğine ters değilmi bayanlar ben yanlış yaptıgımı kabul ediyorum ama nerde kaldı kaldı ozaman birtek sen önemlisin sözu.
canım evlenmeden önce böyle olur birtek sen önemlisin sen benim herşeyimsin caımsın falan filan birde sen evlendikten sonra dönde bak bu şekilde tartışmalarda daha çok duyacağın şeyler olur alışş şimdiden hiç kötü söz duymayacağınımı sanıyosunn hayatın kanunu bu (ayrıca haketmişssin yani )ama dediğine ters değilmi bayanlar ben yanlış yaptıgımı kabul ediyorum ama nerde kaldı kaldı ozaman birtek sen önemlisin sözu.
hakettim ama bagırıp çağırsaydı deseydiki sen bana güvenmiyomusun deseydi ama rezil ettin çok agır bi söz değilmi bayanlar rezil edecek ne yaptm ki.hem erkekler ewlenince o kadar değişiyomu yaacanım evlenmeden önce böyle olur birtek sen önemlisin sen benim herşeyimsin caımsın falan filan birde sen evlendikten sonra dönde bak bu şekilde tartışmalarda daha çok duyacağın şeyler olur alışş şimdiden hiç kötü söz duymayacağınımı sanıyosunn hayatın kanunu bu (ayrıca haketmişssin yani )
kız sen hala buradamısın git gönlunu al çocugun hem suçlu hem güçlü tam dayaklıksınhakettim ama bagırıp çağırsaydı deseydiki sen bana güvenmiyomusun deseydi ama rezil ettin çok agır bi söz değilmi bayanlar rezil edecek ne yaptm ki.hem erkekler ewlenince o kadar değişiyomu yaa
hakettim ama bagırıp çağırsaydı deseydiki sen bana güvenmiyomusun deseydi ama rezil ettin çok agır bi söz değilmi bayanlar rezil edecek ne yaptm ki.hem erkekler ewlenince o kadar değişiyomu yaa
valla canım bence değişiyor yani evlendikten sonra mutlaka duymağın çok şeyi duyuyosun değişmiyor diyen varsa ben inanmam çoğu kişide bu böyle sen birazda sevgilinin güzel sözlerine alışışssın onun sana hiçbir zaman kötü söz söyleyemeyeceğini düşünüyodun ve bunu duyuncada hayal kırıklına uğradın merak etme içinden gelerek sölememiştir biranlık sinirle ağzından öle çıkımıştır sevgilinin gönlünü aldıysan uzatma boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?