• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden utanıyor

tuannatunay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
51
0
86
37
Ankara
slm bu foruma yeni kayıt oldum umarım beni de aranıza kabul edersiniz.21 yaşındayım.11aydır birlikte oldgum bir erkek arkadaşım var kendi aramızda sözluyuz inşallah okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz.sorunuma gelince eski sevgilim tarafından aldatıldıgım için guven problemim var sözlum çok iyi bir insan birbirimizi çok seviyoruz eski çıktıgı kızlarıda hiç aldatmamış güven veren bir insan yani.gerçekten öylesini buldugum için çok şanslıyım ama orda burda okudugum şeyler beni çok yıpratıyor ve aldatılma korkum var aslında fırsatı olsa bile beni aldatmayacagını biliyorum ama bazen saçmalıyorum.bir akşam hiç sebep yokken bu konuda kavga ettik haksız oldugum halde ona guvenmediğimi söyledim.onra barıştık gönlunu aldım.bizim facebook hesaplarımız ortk yani ikimizin adı soyadı yazıyo birlikte çekilmiş bir fotografımız var yakında antrenörluk kursuna başlayacagım ve bu konuda bilgili bir arkadaşa msj attım adı dilara aslında sözlumun arkadaşı bizi o tanıştırdı.sözlume de söyledim dilaraya msj attım diye o ne yazdın diyince aklıma bir eşşek şakası geldi.ben murat dilara aşkından öluyoum yazdım yolladım dedim şaka oldugu gayet belli murat dediki nasıl böyle bişey yaparsın hiç mi güvenmiyorsun dedi
yaptıgım şakayı belli etmemek için renk vermedim.sonra arkadaşımın telefonundan msj attım bn dilara murat böyle irşeyi nasıl yaparsın sözlune yazık değilmi butun erkekler
aynısınız diye.gerçekten tam bir eşşek şakası ama tepkisini merak ettim.senden utanıyorum beni ne hale düşürdün rezil ettin nasıl bakacagım o arkadaşlarımın yuzune beni ara yazmış hemen durumu açıkladım aradım.ama telefonu açınca sesindeki o hayal kırıklıgını duymanız gerekirdi hani arada olur toplum içinde bişey tuh rezil olduk dersiniz nasıl diyim dokunmaz o size ama sesindeki hayal kırıklıgını duymak beni bitirdi.durumu açıkladım özürdiledim.fakat şimdi düşünüyorumda sen ol bana yeter başka birşey istemem şeklinde konuşan birinin söyleyecegi bir cumlemidir bu.benden önemlimi.o aynısını yapsa ben arkadaşlarma durumu anlatan bi msj çekip özür dilerdim ama dönup murata beni rezil ettin murat utanıyorum demezdim.sizce abartıyomuyum ne olur irşey söyeyin.uzun oldu özürdilerim

Sana aynısını o yapsa, ya da başka biri senin yazdığın gibi bir olay anlatsa ne tepki verirdin onu düşün.
Benim vereceğim cevap da o olur.
ınşallah şaka kaka olmaz, bir gün gülerek yaptığın şey başına gelince ağlamazsın yerimseniben

ıkili ilişkilerde böyle şakalar yapılmaz. Bır hata yapmışsın, bir de bunu devam ettirmişsin.

Madem bu kadar güvenebileceğin bir erkek, neden elinden kaçırmak ister gibi davranıyorsun çocuğa? Yüzde yüz haklı bence, böyle hassas konularda asla böyle eşşek şakalrı yapmamalısın.

fakat şimdi düşünüyorumda sen ol bana yeter başka birşey istemem şeklinde konuşan birinin söyleyecegi bir cumlemidir bu.benden önemlimi.o aynısını yapsa ben arkadaşlarma durumu anlatan bi msj çekip özür dilerdim ama dönup murata beni rezil ettin murat utanıyorum demezdim.sizce abartıyomuyum ne olur irşey söyeyin.uzun oldu özürdilerim
demişsinde ikiniz aynı insan değilsiniz ki tepkileriniz aynı olsun hem dediğine göre iki gundur tartışıyomuşsunuz sinirle demiştir .sende cidden eşşek şakası yapmışsın yapma bidaha

:(:(ama dediğine ters değilmi bayanlar ben yanlış yaptıgımı kabul ediyorum ama nerde kaldı kaldı ozaman birtek sen önemlisin sözu.

:(:(ama dediğine ters değilmi bayanlar ben yanlış yaptıgımı kabul ediyorum ama nerde kaldı kaldı ozaman birtek sen önemlisin sözu.
canım evlenmeden önce böyle olur birtek sen önemlisin sen benim herşeyimsin caımsın falan filan birde sen evlendikten sonra dönde bak bu şekilde tartışmalarda daha çok duyacağın şeyler olur alışş şimdiden hiç kötü söz duymayacağınımı sanıyosunn hayatın kanunu bu (ayrıca haketmişssin yani )

bence de tam bir eşşekşakası olmuş cicim ya ne gerek vardı huzrunuzu bozmaya....telafi etmen gerekir büyük özveri ile..

canım evlenmeden önce böyle olur birtek sen önemlisin sen benim herşeyimsin caımsın falan filan birde sen evlendikten sonra dönde bak bu şekilde tartışmalarda daha çok duyacağın şeyler olur alışş şimdiden hiç kötü söz duymayacağınımı sanıyosunn hayatın kanunu bu (ayrıca haketmişssin yani )
hakettim ama bagırıp çağırsaydı deseydiki sen bana güvenmiyomusun deseydi ama rezil ettin çok agır bi söz değilmi bayanlar rezil edecek ne yaptm ki.hem erkekler ewlenince o kadar değişiyomu yaa :(:(

Bu tip bir olayı normal karşılayacak birinin normal olmadığını düşünürüm. Karşındakine gerekli saygıyı göstermezsen, o kişi için en değersiz varlık olabilirsin. Hem birşey yapıyorsun hemde alakasız bağlantısız bir soru soruyorsun ben önemliysem bunu bana nasıl söyler gibisinden. Sanırım ne yaptığını bilmiyorsun, yada ne yaptığını anlamıyorsun. Hiç hoş birşey değil.

Biri için önemli olmanız ona eşek şakası yapmanızı gerektirmez. İyi siz eşek şakası yapın sonrada adamdan "canın sağolsun" bekleyin.
Valla böyle saçma sapan şeylerle ilişkilerinizi zedelemeyin. Yaptığınız gerçekten iş değil. Yani 5 yaşındaki çocuk yapmaz.
En kısa zamanda özür dilemeli ve kendinizi affettirmelisiniz.

hakettim ama bagırıp çağırsaydı deseydiki sen bana güvenmiyomusun deseydi ama rezil ettin çok agır bi söz değilmi bayanlar rezil edecek ne yaptm ki.hem erkekler ewlenince o kadar değişiyomu yaa :(:(

valla canım bence değişiyor yani evlendikten sonra mutlaka duymağın çok şeyi duyuyosun değişmiyor diyen varsa ben inanmam çoğu kişide bu böyle sen birazda sevgilinin güzel sözlerine alışışssın onun sana hiçbir zaman kötü söz söyleyemeyeceğini düşünüyodun ve bunu duyuncada hayal kırıklına uğradın merak etme içinden gelerek sölememiştir biranlık sinirle ağzından öle çıkımıştır sevgilinin gönlünü aldıysan uzatma boşver

valla canım bence değişiyor yani evlendikten sonra mutlaka duymağın çok şeyi duyuyosun değişmiyor diyen varsa ben inanmam çoğu kişide bu böyle sen birazda sevgilinin güzel sözlerine alışışssın onun sana hiçbir zaman kötü söz söyleyemeyeceğini düşünüyodun ve bunu duyuncada hayal kırıklına uğradın merak etme içinden gelerek sölememiştir biranlık sinirle ağzından öle çıkımıştır sevgilinin gönlünü aldıysan uzatma boşver

o özürdiliyor hala ama ben çekiniyorum ya derse ileride çok yanlış tercih yaptım ben diye.kafede yüzüne kola püskürttüğümde bile rezil oldum dememişti :(

Back