yani çok üstüne gittim sanki bilmiyorumben ortada hata göremedim kör olmuş olamam dimi kızlar
Merhaba ben 3 aylık bir ilişki içerisindeyim. Sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama sık sık bir birimizi görüyoruz zaten yan yana olamadığımız da da web camden filan görüyoruz her akşam birbirimizi. İki hafta önce sevgilim benim yanımdaydı. Sonra yaşadığı şehre döndü. Bir kaç gün önce bir sorun oldu sinirlendi sorduğumda ailevi dedi bende üsteledim. Üstelemez olaydım. Neyse herşeyi söyelemem senlik bizlik değil dedi. Ben bozuldum buna ama sustum. İki gündür anneannemler bizdeydi. Bir akrabamızın düğünü için gündüzleri sürekli alışverişte olduğumuz için ancak akşam sekiz gibi rahat rahat konuşabiliyorduk. Dün dedim eskiden hep görmek isterdin şimdi kamera aç demiyosun filan az özleyelim birbirimizi aşkım dedi. Birşey demedim. Bir kaç saat geçti. Geçen akşamki olaydan olduğunu tahmin ettiğim bir sinir hali vardı. Tüm amacım her zaman yanında olduğumu, destekçisi olduğumu benden kaçmaması gerektiğini söylemekti. Ama ben konuşmayı öyle güzel batırdım ki ortaya senin beni sevdiğini inanmıyorum gibi bişey çıktı. Bir soğudu. Saatlerce sessizce oturduk. Seni seviyorum ama inanmıyosun bile artık vücuduma vuruyo stres olmak üzülmek istemiyorum filan dedi. Çok üzüldüm. Ben çok özür diledim kendimi ifade etmeye çalıştım. Seni terk edeceğim filan yok dedi ama mesafeliydi. Yatalım dedi yatarken iyiydi seni çok seviyorum bitanem dedi hatta sabah oldu ben günaydın aşkım yazdım. O da cevap verdi bir saat sonra filan ama bütün gün soğuktu ulaşılmazdı. Ben yazıyorum yazıyor sonra kayboluyor. İşteydi hani meşguliyete verebilirim ama napıyorsun diyorum facete takılıyorum diyor. Bir adam bana sarkıntı olmuş koskoca adam babam yaşımda var öyle insanlar onunla kavga etmiş benim hesabımdan ben bu kızın sevgilisiyim diye. Eve geldi dörtte müsait misin dedim dizi izliycem dedi altı buçukta da maça gidicek. Arkadaşlar sevgilim bana aşık beni çok seviyor başka biri hayatta olamaz. Ben kendimden şüphelenirim ondan şüphelenmem. Ama bu durumda nasıl davranmam lazım. Hatamın farkındayım. Kaybetmekten çok korkuyorum.
Dün gece ayrıldık bana ben hastalıklı bir adamım sana layık olmama tarzında konuştu.yani konuyu ben mi anlamadım ama bir hata göremedimki benne var bunda sadece sorunlarını benimlede paylaş demişsin bunu için küsülür mü gönül koyulurmu ki oda koymamış ki belki musait değildir adam onuda belitmiş zaten gerçekten musait değil.siz kendiniz bence büyütüyosunuz ve onunda bu şekilde size trip attığını düşünüyosunuz oluruna bırakın bence rahat olun :)
hepsı aynı bunların ...Dün gece ayrıldık bana ben hastalıklı bir adamım sana layık olmama tarzında konuştu.
Dün gece ayrıldık bana ben hastalıklı bir adamım sana layık olmama tarzında konuştu.
3 aylık bir ilişki için fazla emin konuşmuyor musun???Arkadaşlar sevgilim bana aşık beni çok seviyor başka biri hayatta olamaz. Ben kendimden şüphelenirim ondan şüphelenmem.