- 26 Mart 2016
- 61
- 10
- 1
- 29
- Konu Sahibi Rapunnzelll
Çok iyiydik hatta ertesi gün buluşacaktık. Kavga falan çok sık etmiyorduk ama ettiğiniz zamanlar hep alttan alan ben oluyordum kendisi emir verebiliyordu ama ben veremezdim. Bana dedi ki normal de anneme anne der evlenirsek annen gibi olmanı istemiyorum alinmaca gucenmece yok ama dedi niye nasıl dedim öyle çok disari cikmak açık olmak dedi bunun ailesi kapali ama benim annemin açık olmasına laf diyemez açık dediğin de sadece başı açık kiyafeti falan değil çok gezme dediğin de ancak babamla çıkar. Bende sinirlendim nasıl dersin her kapalı olan namuslumu oluyor seni ilgilendiren benim annem değil annem hakkında tek bir laf dahi diyemezsin dedim normal de ben böyle konuşmam oda küfür etmez ama sonra küfür etti elim ayağım titriyordu gözüm hiçbirşey görmedi sonra yine bağırdım susacak misin engelliyimmi dedi daha önce hiç böyle birşey olmamıştı engellersen asla affetmem dedim sen beni daha taniyamamissin dedi engelledi napicagimi bilmiyorum onu çok seviyorum çok canım acıyor ama gururum çok kırıldı aradim mesaj attim ama olmuyor