• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden ayrıldı

Sizce ne yapmalıyım?

• Unut

OY: 6 46,2%
  • Ara ve özür dile

OY: 0 0,0%
  • Özür dilemesi gereken o

OY: 5 38,5%
  • Vazgeç

OY: 4 30,8%

• Ankete Katılan
    13

Rapunnzelll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
61
10
1
29
Çok iyiydik hatta ertesi gün buluşacaktık. Kavga falan çok sık etmiyorduk ama ettiğiniz zamanlar hep alttan alan ben oluyordum kendisi emir verebiliyordu ama ben veremezdim. Bana dedi ki normal de anneme anne der evlenirsek annen gibi olmanı istemiyorum alinmaca gucenmece yok ama dedi niye nasıl dedim öyle çok disari cikmak açık olmak dedi bunun ailesi kapali ama benim annemin açık olmasına laf diyemez açık dediğin de sadece başı açık kiyafeti falan değil çok gezme dediğin de ancak babamla çıkar. Bende sinirlendim nasıl dersin her kapalı olan namuslumu oluyor seni ilgilendiren benim annem değil annem hakkında tek bir laf dahi diyemezsin dedim normal de ben böyle konuşmam oda küfür etmez ama sonra küfür etti elim ayağım titriyordu gözüm hiçbirşey görmedi sonra yine bağırdım susacak misin engelliyimmi dedi daha önce hiç böyle birşey olmamıştı engellersen asla affetmem dedim sen beni daha taniyamamissin dedi engelledi napicagimi bilmiyorum onu çok seviyorum çok canım acıyor ama gururum çok kırıldı aradim mesaj attim ama olmuyor

Canım ben de benzer durumdayım tabii olaylar farklı oluyor illaki. İnan bana o anda sıcağı sıcağına üstüne gidince daha kötü oluyor. Ne zamandır birlikteydiniz ?

Canım ben de benzer durumdayım tabii olaylar farklı oluyor illaki. İnan bana o anda sıcağı sıcağına üstüne gidince daha kötü oluyor. Ne zamandır birlikteydiniz ?
1 yıldır yüzük falanda takmıştık aramızda ve annemle tanistirmistim ne yapacagimi bilmiyorum

senin annene senin için en değerli insana benzeme diye ikaz etmiş ve sen canım yanıyor mu diyorsun .? bence araman mesaj atman hata .Bide suçsumuş gibi artislik yapıyor Allahım yarabbim ya. Allah aşkına boşversene .

senin annene senin için en değerli insana benzeme diye ikaz etmiş ve sen canım yanıyor mu diyorsun .? bence araman mesaj atman hata .Bide suçsumuş gibi artislik yapıyor Allahım yarabbim ya. Allah aşkına boşversene .
Canım yaniyor derken ondan böyle birşey beklemezdim guvendigim insanın böyle birşey yapması demesi canımı yakıyor anneme kimse birşey diyemez dedirtmem diyeni de affetmem o benim annem canım kanım

Canım yaniyor derken ondan böyle birşey beklemezdim guvendigim insanın böyle birşey yapması demesi canımı yakıyor anneme kimse birşey diyemez dedirtmem diyeni de affetmem o benim annem canım kanım
Anladım .Ben de ayrı kaldın özlediğin için canım yanıyor dedin sandım.Son durum nedir peki ?

Sen bu adamla evlen. Evden disari çıkamazsin soylim daha 1.yilda bu ne böyle sakin ozur dileme sakin yoksa daha anneni cok laf bekliyo sevgilinden yazik olur

kimse anama dil uzatamaz uzatanında dilini koparırım..bence bu ilişkiden hayır gelmek mantıklı düşün..duygusal bakma olaylara..bugun anana bunları söyleyen yarın neler demez..ona anneni eleştirme hakkını saygısızlık yapma hakkını nerden buluyor...bırak yaaa pisliği...

Kac yasinda bu?
Bence o kisiden hic bir halt olmaz. Hem ezer hem ezdirir size. Ilk sevgiliniz mi?

Back