• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden ayrıldı,doktorla olan sacma muhabbeti

orkidegibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
54
13
3
(Başta şunu söyliyim sinirli bir insanım ani cıkıslarım oluyor.Ve evet dünyanın en sacma ve boş kavgası gibi durabilir ama yargılamayın lütfen eger hata bendeyse kendimi de düzeltirim burdaki insanların önerilerine güveniyorum)
cinsl organında mantar cıktıgı icin genç bi doktora gitti (üniversitede asistan doktor) Doktorda hafif catlak enerjik bir tipmiş. Adam da demis ki “sen cikolata mı yedin,erkek adamsın söyle”falan. Bu basta anlamamıs sonra adam neli seversin demis bu da bitter demis. Adam da demis ki “oha nerden buldun “bu da imâyı anlamıs ve demiski “bide belcika cikolatasını severim. Eskiden hovardalık yaptık”diyip gülmüs. Yani seviyesiz bir muhabbet. Ben bunu duyunca cıldırdım. Telefonu yüzüne kapatıp ben de zenci severim dedim, hatta toplu severim dedim. Ama cok sinirlendim. Bu da ayrıldı benden. Sen nasıl öyle dersin diye, Sizce kim haklı. ?Sonra da narsist olmakla sucladı beni zaten narsistmisim kafasında bitirmis her seyi.
Bide anlatmıyordu ben zorladım ayrıntıyı
Savunması da şu; seni düsünerek söyledim,doktorun ne düsündügü önemli degil

Son düzenleme:
(Başta şunu söyliyim sinirli bir insanım ani cıkıslarım oluyor.Ve evet dünyanın en sacma ve boş kavgası gibi durabilir ama yargılamayın lütfen eger hata bendeyse kendimi de düzeltirim burdaki insanların önerilerine güveniyorum)
cinsl organında mantar cıktıgı icin genç bi doktora gitti (üniversitede asistan doktor) Doktorda hafif catlak enerjik bir tipmiş. Adam da demis ki sen cikolata mı yedin falan. Bu basta anlamamıs sonra adam neli seversin demis bu da bitter demis. Adam da demis ki oha nerden buldun bu da imâyı anlamıs ve demiski bide belcika cikolatasını severim. Eskiden hovardalık yaptık diyip gülmüs. Yani seviyesiz bir muhabbet. Ben bunu duyunca cıldırdım. Telefonu yüzüne kapatıp ben de zenci severim dedim, hatta toplu severim dedim. Ama cok sinirlendim. Bu da ayrıldı benden. Sen nasıl öyle dersin diye, Sizce kim haklı. ?Sonra da narsist olmakla sucladı beni zaten narsistmisim kafasında bitirmis her seyi.
Adama toplu severim dersen bitirir ilişkiyi elbette.

Toplu severim demeseniz iyiymiş. Misilleme yapmışsınız ilk cümleniz ama neden devam ettiniz ki:) Yani toplu demek biraz uygunsuz

cinsl organında mantar cıktıgı icin genç bi doktora gitti (üniversitede asistan doktor) Doktorda hafif catlak enerjik bir tipmiş. Adam da demis ki sen cikolata mı yedin falan. Bu basta anlamamıs sonra adam neli seversin demis bu da bitter demis. Adam da demis ki oha nerden buldun bu da imâyı anlamıs ve demiski bide belcika cikolatasını severim. Eskiden hovardalık yaptık diyip gülmüs. Yani seviyesiz bir muhabbet. Ben bunu duyunca cıldırdım. Telefonu yüzüne kapatıp ben de zenci severim dedim, hatta toplu severim dedim. Ama cok sinirlendim. Bu da ayrıldı benden. Sen nasıl öyle dersin diye, Sizce kim haklı. ?Sonra da narsist olmakla sucladı beni zaten narsistmisim kafasında bitirmis her seyi.
İyi demişsin. O yaparken iyi sen yapınca mı fena.

E bu espriyi size yapsa bile gülüp geçmelisiniz. Toplu severim falan nasıl ağzınıza yakıştırdınız ki bu kelimeleri anlamıyorum. Sevgilinize hak verdim ben

Back