- Konu Sahibi sonfeciportakal
Ayni evde yaşamak için erken degil miymis? Kabul etme daha cok küçüksün gez toz eglen. O seni ikna etmeye çalışsın.Ben de aynı şeyleri söyledim hak verdi ama evlilik için erken diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni evde yaşamak için erken degil miymis? Kabul etme daha cok küçüksün gez toz eglen. O seni ikna etmeye çalışsın.Ben de aynı şeyleri söyledim hak verdi ama evlilik için erken diyor
Ben 3 ayda, birini arkadaş olarak bile tam tanıyamam.Ben 21 sevgilim 22 yaşında. 3 aydır çıkıyoruz. Dün bana aynı eve taşınmayı teklif etti ben de evlenmeden olmaz diyince gerek var mı gibi şeyler söyledi. Evlilik konusunu asla açmıyor, ben veya başkası açarsa da anında kapatıyor. Bir yandan ikimiz de çok genç olduğumuz ve ayaklarımızın üstünde duramadığımız için ona hak veriyorum. Bir yandan o böyle davranınca kalbim acıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim böyle bir erkekle?
Yaşınız çok genç zaten ne evlenmesi? Daha özgür ekonominiz bile yok. Ve sevgili hayatı yaşayın ama onun evine gidip yaşama :) biraz da bekar hayatı yaşamaya bakBen 21 sevgilim 22 yaşında. 3 aydır çıkıyoruz. Dün bana aynı eve taşınmayı teklif etti ben de evlenmeden olmaz diyince gerek var mı gibi şeyler söyledi. Evlilik konusunu asla açmıyor, ben veya başkası açarsa da anında kapatıyor. Bir yandan ikimiz de çok genç olduğumuz ve ayaklarımızın üstünde duramadığımız için ona hak veriyorum. Bir yandan o böyle davranınca kalbim acıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim böyle bir erkekle?
3 aylık erkek için bunlar dert edilmez 3 ayda adam sizle evlenmek isterse asıl sıkıntı olur zatenBen 21 sevgilim 22 yaşında. 3 aydır çıkıyoruz. Dün bana aynı eve taşınmayı teklif etti ben de evlenmeden olmaz diyince gerek var mı gibi şeyler söyledi. Evlilik konusunu asla açmıyor, ben veya başkası açarsa da anında kapatıyor. Bir yandan ikimiz de çok genç olduğumuz ve ayaklarımızın üstünde duramadığımız için ona hak veriyorum. Bir yandan o böyle davranınca kalbim acıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim böyle bir erkekle?
Evliliğe ikna edileb insandan hayır gelmez. Ayrıca çok gençsiniz hayatınızı yaşamaya bakın, hedeflerinize odaklanın.Ben 21 sevgilim 22 yaşında. 3 aydır çıkıyoruz. Dün bana aynı eve taşınmayı teklif etti ben de evlenmeden olmaz diyince gerek var mı gibi şeyler söyledi. Evlilik konusunu asla açmıyor, ben veya başkası açarsa da anında kapatıyor. Bir yandan ikimiz de çok genç olduğumuz ve ayaklarımızın üstünde duramadığımız için ona hak veriyorum. Bir yandan o böyle davranınca kalbim acıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim böyle bir erkekle?
Sevgilimle dün bu konuyu açık açık konuşmaya karar verdim. Okul bitene kadar bu konuyu askıya almak istediğimi söyledim o da saygı duydu. Bir süre kariyerime ve eğitimime odaklanacağım.Ben 21 sevgilim 22 yaşında. 3 aydır çıkıyoruz. Dün bana aynı eve taşınmayı teklif etti ben de evlenmeden olmaz diyince gerek var mı gibi şeyler söyledi. Evlilik konusunu asla açmıyor, ben veya başkası açarsa da anında kapatıyor. Bir yandan ikimiz de çok genç olduğumuz ve ayaklarımızın üstünde duramadığımız için ona hak veriyorum. Bir yandan o böyle davranınca kalbim acıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim böyle bir erkekle?
Ben üniversitedeyken ev arkadaşımın yurttan bir arkadaşı vardı. Kız 4 yıl boyunca oğlanla yaşamış. Yurtta kalmaya devam etmiş ama sık sık çocuğun evinde kalmış. Mezun olduklarında ne oldu biliyor musun? Oğlan kızı bıraktı. Ailem için rahat bir kızsın demiş. Ve ailenin bulduğu mutaassıp bir kızla sözlenmiş. Kız 4 yıl sex ve ev işi için kullanıldığıyla kaldı. Türk erkeği modern istekleriyle modern numarası yapan ortadoğu beyinli bireydir. Kullandırma kendini. Gitsin parayla tutsun çok isterse. Bu kadar ortalığa düşmeyin ya. Kendi değerini fark et canım. Seni isteyen ve seven adamla her şey akar gider. Kimse kimseyi ikna etmek zorunda kalmaz. "Hayır" demeyi alışkanlık haline getir. Prensiplerin olsun. Kimse için de onları değiştirme.Sevgilimle dün bu konuyu açık açık konuşmaya karar verdim. Okul bitene kadar bu konuyu askıya almak istediğimi söyledim o da saygı duydu. Bir süre kariyerime ve eğitimime odaklanacağım.
Türk erkeği modern istekleriyle modern numarası yapan ortadoğu beyinli bireydir.
inanılmaz üzüldüm ben üniversitedeyken de böyle kızlar vardı yurda bazı geceler gelmezlerdi okul bittiğinde de sormuştum o da ayrıldık diyip kısa kesmişti sonra diğer ortak arkadaşlarımızdan öğrendik ki aynen sizin dediğiniz gibi benim aileme uygun değilsin demiş çocuk ve terk etmiş, gerçekten çok fena. bu yaşlar çok kritik hele üniversite ortamı aileden uzak duygusal boşlukta yararlanıyor bazı erkekler dikkat etmek gerekiyor başkasının mendilini atmadığı heriflere gereğinden fazla değer veriyor bazı kızlarımızBen üniversitedeyken ev arkadaşımın yurttan bir arkadaşı vardı. Kız 4 yıl boyunca oğlanla yaşamış. Yurtta kalmaya devam etmiş ama sık sık çocuğun evinde kalmış. Mezun olduklarında ne oldu biliyor musun? Oğlan kızı bıraktı. Ailem için rahat bir kızsın demiş. Ve ailenin bulduğu mutaassıp bir kızla sözlenmiş. Kız 4 yıl sex ve ev işi için kullanıldığıyla kaldı. Türk erkeği modern istekleriyle modern numarası yapan ortadoğu beyinli bireydir. Kullandırma kendini. Gitsin parayla tutsun çok isterse. Bu kadar ortalığa düşmeyin ya. Kendi değerini fark et canım. Seni isteyen ve seven adamla her şey akar gider. Kimse kimseyi ikna etmek zorunda kalmaz. "Hayır" demeyi alışkanlık haline getir. Prensiplerin olsun. Kimse için de onları değiştirme.
O kadar katılıyorum ki bu yorumaBen üniversitedeyken ev arkadaşımın yurttan bir arkadaşı vardı. Kız 4 yıl boyunca oğlanla yaşamış. Yurtta kalmaya devam etmiş ama sık sık çocuğun evinde kalmış. Mezun olduklarında ne oldu biliyor musun? Oğlan kızı bıraktı. Ailem için rahat bir kızsın demiş. Ve ailenin bulduğu mutaassıp bir kızla sözlenmiş. Kız 4 yıl sex ve ev işi için kullanıldığıyla kaldı. Türk erkeği modern istekleriyle modern numarası yapan ortadoğu beyinli bireydir. Kullandırma kendini. Gitsin parayla tutsun çok isterse. Bu kadar ortalığa düşmeyin ya. Kendi değerini fark et canım. Seni isteyen ve seven adamla her şey akar gider. Kimse kimseyi ikna etmek zorunda kalmaz. "Hayır" demeyi alışkanlık haline getir. Prensiplerin olsun. Kimse için de onları değiştirme.
Kalbinin acıması için daha cokkkk erken değil mi ?Ben 21 sevgilim 22 yaşında. 3 aydır çıkıyoruz. Dün bana aynı eve taşınmayı teklif etti ben de evlenmeden olmaz diyince gerek var mı gibi şeyler söyledi. Evlilik konusunu asla açmıyor, ben veya başkası açarsa da anında kapatıyor. Bir yandan ikimiz de çok genç olduğumuz ve ayaklarımızın üstünde duramadığımız için ona hak veriyorum. Bir yandan o böyle davranınca kalbim acıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim böyle bir erkekle?