sevgilim askere gidecek hediye alıcam..lütfen yardım..

zynp89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
İstanbul
selam arkadaşlar,
Konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum ama...6 yıldır birlikte olduğum insan şubat ayında askere gidicek.daha çok var biliyorum ama ona güzel anlamlı bir hediye almak istiyorum.askere gidicek insana ne alınabilir,yada en çok neye ihtiyaç duyulur..yardımınıza ihtiyacım var..fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...

Askere gittiklerinde yanlarında belli başlı temizlik ihtiyaçları haricinde bir şey götürmüyorlar hatta giysi bile üzerlerindeki ile gidiyorlar genelde.Çarşı yok bir şey yok.
Manevi bir şey alsan yanında götüremez ilk zamanlarda ama hatıra olarak kalabilir tabi ki.
Benim sevgilim de mayısta gitti ben ona kutu hazırladım;
Bakım ürünleri; duj jeli,traş kolonyası,traş köpüğü,traş balsamı,deostick,nemlendirici vücut yüz kremi,parfüm
Giysi olarakda; tişört aldım maviden, adidas eşofman altı aldım,güzel iç çamaşırları ve çorap aldım.
Bunları gönderdim. Başka var mıydı hatırlayamadım
Benim içime sindi askere de büyüklerimiz giderken giyisi falan götürürler ya eşofman vs. Bizim buralarda öyle götürüyorlar Bende bu şekilde düşündüm.

Son düzenleme:

acemilik döneminde yanına hiçbirşeyi almıyorlar yanlış biliyor da olabilirim sevgiliniz sigara içiyormu bilmiyorum ama içiyorsa klişede olsa isimlerinizi yazdırabileceğiniz bi çakmak olabilir hani yanından ayıramayacağı tek bir şey o olabilir

Romantik birşey olsun dersen kendi fotonuzun oldugu çok guzel bir anahtarlık yaptırabılırsınız bı arkadasım yaptırmıştı çok guzel oldu askernle fotonuzu çizdirip çerçevelettirebilirsin. Ben çizdirdim. Yanınada sweet falan alırsın. Atkı alabılırsın. Çok bişeyle gitmesine grek yok askerinin bi çoğunu ordan alıcak ama ayak el kremleri al derim cnm.Çok iyi geliyor çatlaklara flan.Ben almıştım baya buyuktu arkadasları falanda kullandı. Daha sonra botuna taban falan alıncak onları orda halleder muhtemelen askerin. Bi an önce gidip tez zamanda gelsin inş. TÜM ASKERLERİMİZE HAYIRLI TESKERELER

Son düzenleme:
çarşı acemi birliğinde yemin töreninden sonra açılıyor

Yanlış alıntı oldu herhalde
Benim sevdiceğim askere gitti evet almıyorlar benim askere götürdüğü malzemeleri bile kullandırmadılar bir süre..Çakmak konusunda da fikrim yok sigara kullanmadığından

acemilikte çarşı izni olmadığından kıyafet v.s. alsanda giyemeyebilir sevgilin sigara içiyor mu bilmiyorum ama içiyorsa yanında bulundaracağı şey bir çakmak olabilir üzerine resim çizdirilip isim yazdırılabilen çakmaklar var onlardan alabilirsiniz acemilik bitipte ustalığa geçince kıyafete daha çok ihtiyacı olabilir burada ve burada çeşitleri var bunun gibi istersen bakabilirsin

Yanlış alıntı oldu herhalde
Benim sevdiceğim askere gitti evet almıyorlar benim askere götürdüğü malzemeleri bile kullandırmadılar bir süre..Çakmak konusunda da fikrim yok sigara kullanmadığından

evet canım özür dilerim yanlış alıntı oldu

Evet ne yazıkki içiyor..güzel fikir sağol paylaşımın için..yeşil yeşil donlardan alıcam yoksa

amiinn..tek dileğim o..tüm askerler ailelerine sağ salim kavuşurlar inş...allah yokluklarını göstermesin...

şubatta gidiceği için kalın kıyafetler alıyım ben ona bide trakya kütüklü büyük ihtamalle doğu çıkar soğuk olur oraları..

evet.en mantıklısı bu sanırım bende bi kutu hazırlıyıp bü tür şeyler koyıyım içine,havlu falanda alırım belki..

Ben de eşime( o zaman nişanlıydık) askere giderken atkı ve bere örmüştüm (nöbette geceleri soğuk olduğu için atkıyı çok fazla kullanmış ) saat almıştım (her baktığında ben geliyormuşum aklına) ama orada eğitim falan yapacakları için casionun g-shock serisi var darbelere karşı dayanıklı ondandı, iç çamaşırları, çorap, pijamalar, ayakları acımasın diye silikon tabanlık almıştım ama botlarla sıktığı için kullanamamış, uyurken sıkıntı olmasın diye göz bandı almıştım(çok kullanmış) , kulak tıkacı almıştım sesli olur uyuyamaz diye ama o kadar yorgunluk ve uykusuzlukla her türlü uyuyormuş başka ne aldım hatırlamıyorum aklıma gelirse yazarım :) İnşallah çabucak geçer gider askerliği de kavuşursunuz...

Son düzenleme:
evet.en mantıklısı bu sanırım bende bi kutu hazırlıyıp bü tür şeyler koyıyım içine,havlu falanda alırım belki..

Tabi canım havlu falan da alabilirsin ihtiyaçlara göre...
Bizim askerlik malzemeleri belli olmamıştı o yüzden yüzeysel şeyleri aldım ben.
Havlu düz beyaz nakışsız desensiz kullanıyor mesela bizimkiler havacı, belki başka grup askerleri farklıdır.
O konuda bilgim yok. Çok çeşitlendirebilirsin fakat çakmak hediye önerilerini ben sıcak bakmıyorum kendi fikrimce,sigara zaten güzel bir alışkanlık değil.Zararlı olduğuna herkes hemfikir birde kendine zarar verirken sigarayla beni hatırlamasını benim hatıramla yapmasını istemem yani...Belki caydıracak bir hediye olabilir ama bunu destekleyecek bir şeyi hediye edemem sevgilime.
Tabi görüşüne de saygı duyarım herkesin.

doğru canım haklısın.bende hiç istemiyorum içmesini blki orada rahat rahat içemez cayar..bide beni öyle anmasın haklısın ben daha çok orada lazım olacak şeyleri alıyım ona...herkeze paylaşımıdan dolayı çok teşekkür ederim.

güzel fikirler var..benimde 2 ay sonra gitcek erkek arkadasımda daha çıkalı 2.5 ay oldu.bende düşünüyordum ne yapayım diye..para vs.de ayıp kaçar diye düşündüm..böyle dseyler daha iyi ama bulunduğu birlik kabul eder mi bilmem..ınş tüm askerlerimiz hayırlısıyla gidip gelirler..allah korusun hepsini..

amin canımm..sağ salim kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…