O kadar ayri kaldim ki bu yorumlardan özledimDeğişir tabi akıllım. Evliler boşanmasınlar diye antidepresan asla ama asla kullanmaz. Hasbelkader kullanırsak haftasına boşanıyoruz.
Şaka bir yana, bir şey olmaz korkma.
Benim eşim kullanmaya başladığında aksine duygularını çok uçta sevgisini çoşkusunu gayet net gösterdi eskiden gösteremezdi mutlu hali ile mutsuz halini ayırt edemezdim hep mutsuz gibiydi. Bende kullanıyorum benim kullandığım o anlattığınız etkileri gösterdi. Dünya yansa umurumda değilmiş gibi hissediyorum mesela aylardır ağlamadım desem yeri.
İlaç ve karakter ile tamamen alakalı.
Siz kuzen için konu acansiniz galiba cesareti geldi falan diye? Onlar öyle etki etmez yaninda ek takviye aliyordur oBenim kuzenim de aşırı derecede değişimler oldu kimseden çekinmiyor korkmuyor aşırı Bi cesaret verdi ilaç
Ediyormuş doktor ilacı değiştirdiSiz kuzen için konu acansiniz galiba cesareti geldi falan diye? Onlar öyle etki etmez yaninda ek takviye aliyordur ocevremde kac insan içiyor hiç böyle bir şey ne gördum ne duydum ,
Kac mg verdi ilk gidisinde o doktora gitmesin bidaha o zamanEdiyormuş doktor ilacı değiştirdi
bu sefer özele gittik doktor ilaçların böyle etkisi var dedi aşırı cesaret verip intihar da eden varmış yani bilmiyorum artıkKac mg verdi ilk gidisinde o doktora gitmesin bidaha o zamano ne öyle hapla karakteri değişimi sasirdim anlamda veremedim. Elimizi carpsak antid. İçine gelen dunya da kuzen kendi gidip hepsini kendi yorumladiysa inanmam kuzeninize yanindaysaniz o zaman inanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?