Sevgilim ailesi yüzünden kafam karışık dedi

çevrem böyle konuştukça kafam karışıyor dedi.
1- Ana kuzusu
2- Muhafazakar aileye ayak uydurmak zorunda kalırsınız yapamam derseniz olmaz bu iş aksi halde sevgilinizin kafasını annesi evliliğinizde de karıştıracak :)
3- Kendi aklı, düşüncesi, fikri olmayan hala olgunlaşmamış ve annesinin ağzına bakan erkeklerin kafası karışır.
Bana ailem bu konuda ne derse desin benim kafam karışmaz mesela. İstediği kadar annem başımda dır dır etsin kabullenmesi gerektiğini söylerim konu kapanır. Çok üzülürsünüz şimdiden söyliyim.

Kafam karışık diyen adamı hala etrafınızda tutuyorsunuz, günün sonunda anasının bulduğu muhafazakar kızla evlenecek.
Bir de bu muhafazakar ailede yetişip annesinden göbek bağını koparamayan erkeklerin açık kız bulmasına ve karışmıyormuş gibi davranmasına sinir oluyorum. Git kendine göre birini bul ama yok evlenince değiştirecek kızı tabi o kafadalar.

Adam ben ama kuzusuyum diye bağırıyor zaten, kızlar nasıl prim veriyor böyle tiplere ben de onu anlamıyorum.

Tabiki ağzının tam olarak o şekilde payını verdikten sonra kenara çekilip benim bir hatam var mı diye kendimi o şekilde sorguladım ve o an bu aklıma düştü.. içim rahatladı artık teşekkür ederim

Adam ben ama kuzusuyum diye bağırıyor zaten, kızlar nasıl prim veriyor böyle tiplere ben de onu anlamıyorum.
Ya gerçekten çok şaşkınım. Bu sitede okuduğum konular böyleyse daha bilmediğimiz kaç kadın böyle kendini ezdiriyor Allah bilir. Sayısız aşağılanan kadınlar okuyorum. Birini kocası evden kovuyor '' ne yapmalıyım? '' diyor ötekini çocuğuyla tehdit ediyor '' ne yapayım seviyorum kocamı? '' diyor. Bu üye de evlenmeden kurtulacağı yerde hala evlenme hayali kuruyor. Üzülüyorum sadece. Eskiden erkekler profesyonel yalancıydı iyi olduklarına inandırırlardı evlendikten sonra ortaya çıkardı şimdi gizlemiyorlar bile çünkü onlar da biliyor her halükarda kabul edildiklerini.

Kafam karışık diyen adamı hala etrafınızda tutuyorsunuz, günün sonunda anasının bulduğu muhafazakar kızla evlenecek.
Aman öyle yapsın da başkasının başını yakmasın. Çünkü bunlar evlendikten, çocuk olduktan sonra bile hala analarının seçtiği kızla aynı evlenmemenin çelişkisini yaşıyorlar.

Başkalarının lafına gıden sana eş olmaz. Gıtsın annesının bulduğu ile olsun. Buyumemış.

Verilmiş sadakan varmış kaç kurtar kendini

ezikliginizden gözlerim kanadi
babanizdan izin aliyor musunuz universite partisine giderken de sevgilinizden izin alasiniz? ne sacmalik ya
ayrica anasina begendiremedi diye seni terkeden adamla niye baristin? e baristin ikinci sefer yine giyinip suslenip kendini ikinci roundda begendirmeye mi gittin anasinin evine ?
böyle böyle iste bir gram degerin kalmiyor elin gözünde.
bir an önce tüm baglarini kes, bir daha da kanma - hatta sana ulasamasin bile.
git gönlünce universiteni yasa. okul partilerine katil, gezisi varsa konseri varsa parani denklestir git, erasmus yap, onu yapamıyorsan bir haftalik erasmys pluslar var okuldan bagimsiz her masrafını karsiliyorlar tek katilim sartin genc olman - onlara falan basvur.
az ufkunu ac, 20 yasinda kendini gerizekali bir bebegin annecigine aşagilatma, kimseden de izin falan almak gibi sacma hareketler yapma

Seni bir kalıp içine sokmaya çalışacak. O kalıba girmeyeceksen ayrıl

Direk başlığa yorum atıyorum, sen 24 yaşında daha toy olabilirsin ama 28 yaşında bi erkek de yavaş yavaş ne istediğini de bilmeli ailesi yüzünden kafası karışıyosa o ayrılmadan sen ayrıl bari o üzülsün yaptığıyla kalsın en azından. Bu arada giyim meselesi gördükce cıldırıyorum iyi seçim olmadığı ortada iyi eş de olamayacağı ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…