Sevgilim ailesi yüzünden kafam karışık dedi

parlayanyildiz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
3
-3
1
24
Arkadaşlar mayıstan beri süre gelen bir ilişkim var. Ben 24 o 28 yaşında. Baş başayken oldukça iyi vakit geçiriyoruz. Ancak ağustos ayında beni annesiyle tanıştırdı. Ailesi muhafazakar ve beni sanırım kendilerine uygun bulmadılar. O zaman da ailesinin söylediklerinden etkilendi ve benden ayrıldı. Sonra yalvar yakar geldi bir ay ayrılmadı peşimden ekimde yine barıştık. Geçen hafta annesiyle beni yüz yüze getirdi yine ve dün bana kafam karışık dedi. Ailesi hemen evlenmemizi istiyormuş da benim okulun bitmesine iki sene varmış da. Benim giyinişim kafasını karıştırıyormuş, bir sürü şey sıraladı ben de ayrılmak mı istiyorsun dedim. Yok seni çok seviyorum sana çok alıştım ama çevrem böyle konuştukça kafam karışıyor dedi. Ben de, net olmayan bir ilişkide bulunmak istemiyorum kafanı topla sonra konuşalım bu sürede ben de şartları yeniden değerlendiricem dedim. Bugün hiç yazmadı. Ne yapmalıyım kızlar fikriniz nedir seviyorum aslında ama benim de kafam karıştı

O iş olmaz. Abimin evlendiği kız bizim çekirdek aileyi bırak sulaleye bile tersti abim;" ama siz x 'i benim gördüğüm gözle goremiyorsunuz o yüzden size böyle geliyor" diyip herkesi susturdu. Çok şükür de mutlular. Daha iki lafla kafası karışan adam seni onların istediği şekile benzetmeye çalışacak. Dönerse de kabul etme.

Şimdi ayrılın evlendikten sonra belli ki etrafa odaklı sizi yönetecek

Siz bu ilişkide bulunmak istiyor musunuz? İstiyorsanız neden istiyorsunuz oturup bir düşünün. Başka birisinin lafıyla sizinle olan ilişkisini gözden geçiren bir insanı hayatınızda tutmanız çok büyük hata.

Öf anasının lafıyla ikidir yok vazgeçtim yok kafam karıştı. Kendi beyni olmayan anasının beynini kullanan biri, sizin giyiminiz sadece sizi ilgilendirir. Yol verin gitsin
Haklısınız. Ancak kendimi şu konuda suçlu hissediyorum ki vizelerden sonra ondan izin alıp sınıf partisine katılmıştım, orda 4-5 kişilik kız erkek karışık bi foto çekinmiştik. Bunu da takmış. Kız kıza gittiğimizi sanmış falan filan. Nasıl foto çekinmişim onlarla bu ne samimiyet bu da kafama takıldı dedi. Oysa ordakiler yıllardır arkadaşım olan kişilerdi bir fotoyu reddedemedim

Niye reddetmeniz gerekiyordu ki zaten? Ayrıca o niye kız kıza sanmış ısrarla, haremlik selamlık usulü yaşamıyoruz.
Yaşınız genç, sakın bu adamla evlenmek gibi bir yanlışa düşmeyin.

Ben de ilk kaynimla tanıştım o yorum yapmaz zaten, sonra gorumcenle tanıştım oturduk sohbet muhabbet ettik sonra annesine göstermiş beni gorumcem ki tam muhafazakar kadın beni görünce yarı çıplak karışık arkadas gruplariyla üni. fotoğrafları kalbine iniyormus bu kız ocagimiza incir ağacı dikecek istemem demiş eşim de ben istedim bitti tanımadan konuşma demiş görümcem de iyi kız deyip abisini desteklemiş sonuç oğlumuza kardeş geliyor kaynanam da hep anlatıyor ben senden korktum günahını aldım diye güler geçeriz... Yorumum bu kadar

Bende böyle adamları anlamıyorum. Madem muhafazakarsın ananın eteğinden çıkmıyorsun. Neden kendine uygun biriyle birlikte olmuyorsun. Neden karşındakini değiştirmeye çalışıyorsun. Bu kafayı anlamıycam gerçekten kendilerinde hak mı görüyorlar nedir?
Kınu sahibi sende bu adamdan ayrıl anası yer seni bu da m.l gibi bakar anca.

Neyin cevabını bekliyorsunuz? Kafa yapısına bakın.

Evlenseniz, ailesiyle beraber size hayatı cehennem eder. O kadar net ki!

Evlendiğinde seni olduğun gibi kabul etmeyecekler.Seni gercekten seviyorsa kafası karışmaz, tam tersi kafası karışanlara karşı seni savunur. Bu işin mutlu sonla oluru yok.

Daha ilk günden sana sırt dönmüş, seni yalnız bırakmış, bunun neyine nasıl güvenip de evlilik yapacaksın?
Ayrıca, ailesini ve kendisini bile bile farklı yapıdaki bir kızla ilişkiye başlayıp üstüne sanki kız sorunlu, kusurluymuş gibi eleştirmiş, bozulmuş, triplere girmiş, aklınca manipüle. Herif kendini gizlememiş ki hiç.
Muhtemelen dönsün gelsin, kabul etsin (!) diye bekliyorsun ama bu meseleyi sen kestirip atmalı, sınırlarını çizmeliydin bu hadsiz insana karşı. Hayatınız bu kadar değersiz olmasın ya.
Ayrıca, başlık yanlış; sorun aile değil.

Sevgilinizi ki nasıl bir hadsizlik. Benim giyimimi vs eleştirip beni ailesine uydurmaya çalışan adama ikinci lafı ettirmem. Kendime o saygısızlığı yaptırmam. Bir daha da yanıma yaklastirmam.

Bence ilişkiniz çok yeni, yaşın da daha genç. Bir kere kafası karışanın her şeyde kafası karışır. Kendine ait bir fikri yok, ya da üzgünüm ama sizin onu sevdiğiniz kadar o sizi sevmiyor.

Ben de, net olmayan bir ilişkide bulunmak istemiyorum kafanı topla sonra konuşalım bu sürede ben de şartları yeniden değerlendiricem dedim.
Şu şekilde adama ağzının payını veren bir kadın,
bu şekilde bir pişmanlık yaşamamalı, çünkü ne alaka yani, adama ne? annesine ne?

yapacağınız hiçbir şey yok, ziyan olan 8 ayınızla vedalaşıp adamı da tarihin kör kuyularına atacak ve uzaklaşıp, denginiz birini bulacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…