• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günüsüüüüü :))

Bexy

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.623
27.687
508
Evett kk'nın yaratıcı hatunlarıı.
Öncelikle hepinize bir Galp ve bir Üpcuk gönderiyorum. :KK200::KK36:

Başlıktanda anlaşıldığı gibi sevgililer gününde ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Var mı yaratıcı fikirleriniz?
Burda paylaşsak hepimiz yararlansak :KK69:

Bildiğiniz gibi eşim askerde ve uzaktan neler yapabilirim diye düşünmekten beynim sulandı :confused:
Dün gittim bir kazak aldım. Ama sadece onu kargoya verip yollama biraz basit olur diye düsünüyorum. :-)
Birde dün kullanmadıgım bir atletimi kestim ve bir defteri onunla kapladım. Babası askerde kızımızı özlüyor diye onun resimlerini cıkartıp deftere onları yapıştırıp tarihleriyle birlikte bir anı defteri yapacagım.
Birde kendim A4 kagıtlariyla bir defter yapıp eşime göncereceğim. Ilk iki sayfasına ben siir yazacagım (çokta berbatımdır bu konuda:olamaz:) nerden nasıl bir şiir bulsam bilemiyorum. Şahsen ben hiç beceremiyorum :KK51:

Ayrıyeten birde kendi özlemimi anlatan sevgimi fışkırtan bir mektup yazıp onuda güzelce sarıp sarmalayıp göndereyim diyorum. :KK53:

Evden ucuz yollu maliyetsiz ancek bunları yapabiliyorum. Sizce nasil olur? :KK23:

Yeni fikirlerinizi bekliyorum. Pazartesi kargoya vereceğim. :cool:

Not: @Margarikotin Kuzum dogru yere mi açtım hiç bir fikrim yok ama Aşk&Sevgi köşesi olunca buraya yakışır bu konu:süslü::KK8:

Evettt hepinizin yaratıcı zekanıza ihtiyacım var :KK73:

Canim benim oncelikle tekrar Allah kavustursunn sevdicegine..
Dusuncelerin cok guzell bence senden giden tek tisortte olsa cok degerli olucaktir emin oll..

Ben bise gondermicem kendi geliyo cunku Allah kismet ederse izine gelicek :) bende bi canli muzige gideriz diye dusundum onunda bi nefes almaya ihtiyaci var cunku iyi geliceekk :)

Amaaa bu soylediklerini kesinlikleee yaapp Rabbim minik kizinaa kavusur sana kavusue tez zamanda insallaaah :dua::KK36:

Dusuncelerin cok guzell bence senden giden tek tisortte olsa cok degerli olucaktir emin oll..

Ben bise gondermicem kendi geliyo cunku Allah kismet ederse izine gelicek :) bende bi canli muzige gideriz diye dusundum onunda bi nefes almaya ihtiyaci var cunku iyi geliceekk :)

Amaaa bu soylediklerini kesinlikleee yaapp Rabbim minik kizinaa kavusur sana kavusue tez zamanda insallaaah :dua::KK36:
Aminn canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bitmiş hallerinin resmini çekip göneririm umarım güzel olurrr :)))
Kendi emegimle birseyler yapmak en dergerli hediye bence :)
O kadar emek veriyorum

Canım izne geliyormuş işte ne kadar güzell Rabbim saga salim kavuşmayıda nasip etsin inşallah.
Bizim oyle bir sansimiz kalmadi :(
Bende koydeyim o yuzden evde kendi imkanlarimla birseyler yapmaya calisiyorum.
Carsiyada cok cikamiyorum cikmisken pazartesi gunu gonderecegim :)

Aminn canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bitmiş hallerinin resmini çekip göneririm umarım güzel olurrr :)))
Kendi emegimle birseyler yapmak en dergerli hediye bence :)
O kadar emek veriyorum
Olurr guzelimm ben simdiden cok mutlu olacagindan eminim bende yapmistim cunku ona benzer bise kutu hazirlamistim aglayarak aramisti beni hicc unutmamm :)
Olur canimcim olurrr guzel olurr guzel fikirlerr

Canım benimmm Allah kavuştursun. Fikirlerin harika :) kızının da bir atleti ya da patiğini onun gibi bi ufak eşyasını da koyabilirsin kokusunu alır kızının diye düşündüm ama aklıma başka bişey gelmedi. bende burdan fikirler alabilirim :) :nazar::KK200:

Olurr guzelimm ben simdiden cok mutlu olacagindan eminim bende yapmistim cunku ona benzer bise kutu hazirlamistim aglayarak aramisti beni hicc unutmamm :)
Olur canimcim olurrr guzel olurr guzel fikirlerr
Ben daha öncede hediyeler hazırladim ama hic mutluluktan aglamadi bizimki :D
Ne kadar güzel mutlu olmuş bunuda en icten sekilde yansıtmıs. Benimki biraz öküzümsüdür sagol der gecer :D

Canım izne geliyormuş işte ne kadar güzell Rabbim saga salim kavuşmayıda nasip etsin inşallah.
Bizim oyle bir sansimiz kalmadi :KK43:
Bende koydeyim o yuzden evde kendi imkanlarimla birseyler yapmaya calisiyorum.
Carsiyada cok cikamiyorum cikmisken pazartesi gunu gonderecegim :)
Aminn guzelim amin hepmiz tez zamansa kavusalimm. Bizimde son izinimizz zaten izinden sonra 2 ayimiz kaliyo Rabbim sag saglim kavustursun hepimizi :)
Anladimm canimm insallaah mutlu olurr bir nebzede olsaa ozlemi giderr :)

Öncelikle konu yanlış yerde onu belirtmek isterim..
Bdv'ye açmalıydın, zira ban saatin geldi:KK45:

Şaka biyana negüzel düşünmüşsün, benim asla aklıma gelmeyecek romantik şeyler:KK14:

Benimde kocama aşık olduğumu hatırlattın birdeno_O

Biz sevgiliyken 3yıl boyunca yazdiğim binlerce mesajı bi günlüğe not etmişti bıkmadan usanmadan..

Sonra 1. Evlilik yıldönümüzde bana o günlüğü hediye etmişti:KK68:

Görünce acayip şaşırmıştım ama ilk tepkim:oha: bunların hepsini ne diye yazdınki? Olmuştu:KK53:

Oda bana sana :oha: tepkiye bak demişti :olamaz:

Sende enaz benim kadar romantikmişsin bunu anladım :sampiyon:

Kız birde ruj sür bi mendile öpücük kondur birde aynı mendile parfümünden fıslat gönder bari:ıslık:

Olmazmıki?:KK64:

Canım benimmm Allah kavuştursun. Fikirlerin harika :) kızının da bir atleti ya da patiğini onun gibi bi ufak eşyasını da koyabilirsin kokusunu alır kızının diye düşündüm ama aklıma başka bişey gelmedi. bende burdan fikirler alabilirim :) :nazar::KK200:
Canım aklıma geldi ama giderken yanına vermeye calistim bunu alirsam daha cok uzulurum daha cok ozlerim dedi almadı simdi gondersem mi bilemedim? :)
Yinede cok tesekkur ederim fikrin için :KK200:

Ben daha öncede hediyeler hazırladim ama hic mutluluktan aglamadi bizimki :KK70:
Ne kadar güzel mutlu olmuş bunuda en icten sekilde yansıtmıs. Benimki biraz öküzümsüdür sagol der gecer :KK70:
Benimkide oylee normalde amaa 5 ayin ozlemi vardiii bidee yani aglayacagi kadar vardi eger aglamasaydi onayli okuzz olurdu canim :D

Öncelikle konu yanlış yerde onu belirtmek isterim..
Bdv'ye açmalıydın, zira ban saatin geldi:KK45:

Şaka biyana negüzel düşünmüşsün, benim asla aklıma gelmeyecek romantik şeyler:KK14:

Benimde kocama aşık olduğumu hatırlattın birdeno_O

Biz sevgiliyken 3yıl boyunca yazdiğim binlerce mesajı bi günlüğe not etmişti bıkmadan usanmadan..

Sonra 1. Evlilik yıldönümüzde bana o günlüğü hediye etmişti:KK68:

Görünce acayip şaşırmıştım ama ilk tepkim:oha: bunların hepsini ne diye yazdınki? Olmuştu:KK53:

Oda bana sana :oha: tepkiye bak demişti :olamaz:

Sende enaz benim kadar romantikmişsin bunu anladım :sampiyon:

Kız birde ruj sür bi mendile öpücük kondur birde aynı mendile parfümünden fıslat gönder bari:ıslık:

Olmazmıki?:KK64:
Ayy bunu yapabiliriiimmmmm :P
Ama acaba ona hazırladıgim defterin ilk sayfasına mı yapsam bunu :P
Bide benim kirmizı rucum yok pembeylen yapabilirim :P

Back
X