- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
Evett kk'nın yaratıcı hatunlarıı.
Öncelikle hepinize bir Galp ve bir Üpcuk gönderiyorum.

Başlıktanda anlaşıldığı gibi sevgililer gününde ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Var mı yaratıcı fikirleriniz?
Burda paylaşsak hepimiz yararlansak
Bildiğiniz gibi eşim askerde ve uzaktan neler yapabilirim diye düşünmekten beynim sulandı
Dün gittim bir kazak aldım. Ama sadece onu kargoya verip yollama biraz basit olur diye düsünüyorum.
Birde dün kullanmadıgım bir atletimi kestim ve bir defteri onunla kapladım. Babası askerde kızımızı özlüyor diye onun resimlerini cıkartıp deftere onları yapıştırıp tarihleriyle birlikte bir anı defteri yapacagım.
Birde kendim A4 kagıtlariyla bir defter yapıp eşime göncereceğim. Ilk iki sayfasına ben siir yazacagım (çokta berbatımdır bu konuda
) nerden nasıl bir şiir bulsam bilemiyorum. Şahsen ben hiç beceremiyorum 
Ayrıyeten birde kendi özlemimi anlatan sevgimi fışkırtan bir mektup yazıp onuda güzelce sarıp sarmalayıp göndereyim diyorum.
Evden ucuz yollu maliyetsiz ancek bunları yapabiliyorum. Sizce nasil olur?
Yeni fikirlerinizi bekliyorum. Pazartesi kargoya vereceğim.
Not: @Margarikotin Kuzum dogru yere mi açtım hiç bir fikrim yok ama Aşk&Sevgi köşesi olunca buraya yakışır bu konu

Evettt hepinizin yaratıcı zekanıza ihtiyacım var
Öncelikle hepinize bir Galp ve bir Üpcuk gönderiyorum.

Başlıktanda anlaşıldığı gibi sevgililer gününde ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Var mı yaratıcı fikirleriniz?
Burda paylaşsak hepimiz yararlansak

Bildiğiniz gibi eşim askerde ve uzaktan neler yapabilirim diye düşünmekten beynim sulandı

Dün gittim bir kazak aldım. Ama sadece onu kargoya verip yollama biraz basit olur diye düsünüyorum.

Birde dün kullanmadıgım bir atletimi kestim ve bir defteri onunla kapladım. Babası askerde kızımızı özlüyor diye onun resimlerini cıkartıp deftere onları yapıştırıp tarihleriyle birlikte bir anı defteri yapacagım.
Birde kendim A4 kagıtlariyla bir defter yapıp eşime göncereceğim. Ilk iki sayfasına ben siir yazacagım (çokta berbatımdır bu konuda

Ayrıyeten birde kendi özlemimi anlatan sevgimi fışkırtan bir mektup yazıp onuda güzelce sarıp sarmalayıp göndereyim diyorum.

Evden ucuz yollu maliyetsiz ancek bunları yapabiliyorum. Sizce nasil olur?

Yeni fikirlerinizi bekliyorum. Pazartesi kargoya vereceğim.

Not: @Margarikotin Kuzum dogru yere mi açtım hiç bir fikrim yok ama Aşk&Sevgi köşesi olunca buraya yakışır bu konu

Evettt hepinizin yaratıcı zekanıza ihtiyacım var