Sevgililer gününü yalniz geçirecek olanlar var mi ?

böyle düşünüyorsan bak sana harika bir siz daha geliyor : Yürekteki boşluğu "boş"larla doldurmaktansa, boşluktaki hoslukları tercih ederim...
umarım herşey istediğin gibi olur

ovvv bu nasıl bir cümleydi böyle...bu cümle bana özel yazılmış sankiiii hislerime ciddi ciddi tercüman oldun çok çok sağolll

ben buuuu mesajiiiiiii görmemisiiiiimmmmmmm offf sinir olduuuum gerçekteeen karbeyazziiimmmm.... niye cvp yazmadiysa.. su an hâla ayrimisiniz ?

"Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olacak ne de umrunda ."
Karbeyaz, son durum ne?

"Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olacak ne de umrunda ."
Karbeyaz, son durum ne?

tatlım cuma cumartesi iş görüşmem vardı.o da geldi benimle bir görsen süt dökmüş kedi gibi üstüme titriyor ama bu sefer kanmadım ona.alyansımı çıkarmıştım son kavga edişimizde.o da cuma akşamı çıkardı.ona içimde ne varsa söyledim.artık onu gözden çıkardığımı biliyor.annem ve abama ayrılma kararımı açıkladığımı biliyor.ama abime açıklattırmıyor çünkü abime söylersem dönüşü asla olmayacak.işe girene kadar mühlet verdim.eğer işe girdiğinde de bana dediklerini yapamazsa abimle konuşucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…