• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer gününü yalniz geçirecek olanlar var mi ?

böyle düşünüyorsan bak sana harika bir siz daha geliyor : Yürekteki boşluğu "boş"larla doldurmaktansa, boşluktaki hoslukları tercih ederim...
umarım herşey istediğin gibi olur

ovvv bu nasıl bir cümleydi böyle...bu cümle bana özel yazılmış sankiiii hislerime ciddi ciddi tercüman oldun çok çok sağolll:70:

dün bir msj attı msj aynen şu:

beni yine terkettin ama busefer yalvarmicam sana artık çok kötü oldum gözünde.ailen de hakkımda olumsuz olmuştur ama keşke böyle olmasaydı.

bi de bi msj daha atmış cevap da yazmayabilirsin sorun değil diye.ben de aynen şunu yazdım:

ailemden önce ben olumsuzum sana artık.cevabın herşeye bilmiyorum oldu yapamayacağın herşeye ümit verip sonradan yapmayacağını söyledin.şu saatten sonra ben de bilmiyorum bilmek de istemiyorum.yapamayacağın şeyleri olmuyor ben yapamıyorum diyebil artık.birbirimizden olumsuzluk beklemeyelim olumsuzluk varsa bitirmeyi bilelim.3 gün dargın kalıp 5. gün msj atarak biryere varamayız zaten.kırılmaca darılmaca olmadan konuşulsun tamam ya da devam yani belli olsun herşey biz de yolumuzu çizelim.ikimize de yazık oluyor böyle.

yazdım ve sonra yine gerildim bir msj daha attım

boşuna ağzımı arama derim.evi satmayacaksan boşuna msj atma hatta bu msja cevap bile verme yazdım.ve 2 msjıma da cevap gelmedi...

ben buuuu mesajiiiiiii görmemisiiiiimmmmmmm :50: offf sinir olduuuum gerçekteeen karbeyazziiimmmm.... niye cvp yazmadiysa.. su an hâla ayrimisiniz ?

"Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olacak ne de umrunda ."
Karbeyaz, son durum ne?

"Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olacak ne de umrunda ."
Karbeyaz, son durum ne?

tatlım cuma cumartesi iş görüşmem vardı.o da geldi benimle bir görsen süt dökmüş kedi gibi üstüme titriyor ama bu sefer kanmadım ona.alyansımı çıkarmıştım son kavga edişimizde.o da cuma akşamı çıkardı.ona içimde ne varsa söyledim.artık onu gözden çıkardığımı biliyor.annem ve abama ayrılma kararımı açıkladığımı biliyor.ama abime açıklattırmıyor çünkü abime söylersem dönüşü asla olmayacak.işe girene kadar mühlet verdim.eğer işe girdiğinde de bana dediklerini yapamazsa abimle konuşucam.

Back