Sevgililer gününü yalniz geçirecek olanlar var mi ?

Sevgilisi OLANIN oLmayanın.. OLup da YOK gibi oLanın.. Yok da VAR gibi oLanın.. OLmayıp ÇOK isteyenin.. OLuyo da NOLUYO diyenin.. OLduğu için çok mutLu oLanın.. OLmadığı için çok mutLu oLanın.. ONSUZ OLAMAYANIN.. OnunLa hiç MUTLU oLamayanın.. Herşeye rağmen yüreğinde her daim aşka yer oLanın… kısacası herkesin sevgiLiLer günü kutLu oLsun! =)) buarada Mevlid gecemiz de mübarek olsunnnnn:))))

çok güzel yazmissin tatlim :)) begendiiim
Bende herkesin Sevgililer gününü kutluyoruuuuummmmmm... :97: hepinize mutluluklar diliyoruumm.. her zmn yüzünüz gülsün emi sevgiliniz olsada olmasada... :)))
Ayrica Tüm müslümanlarin Mevlid kandili mübarek olsuuunn... nice kandiller'e çikartsin rabbim hepimizi ins.. Dualariniz kabul olsun insa'Allah...
Hepinizi Öpüyorum Hayirli aksamlarr

Livaneli, Ankara konserinde: "Sevgililer Gününüz kutlu olsun. Sevgililer Günü Türkiye'ye çok lazım. Çünkü 364 gün sevgisiz geçiyor, bir gün hiç olmazsa sevgiyle geçsin'' demiş. Ne de güzel demiş.

gerçekten çok doğru ve güzel söylemiş...

Zülfü Livaneli harika bir sanatçıdır şarkılarını severek dinlerim.bu sözü de bana ilham kaynağı oldu dolaylı yollardan nişanlıma bile söyledim:))) tabi anladı mı hayırrrrr

kizdin mi pekii ?? neden anlamiyosun ki diye

tatlım ayın 16sında sabah 6ya kadar telefonda tartıştık.ben o sinirle bitirdim.o inanmadı.şuan da konuşmuyoruz muhtemelen sinirimin geçmesini bekliyor...yani diyeceğim o ki çoktan hakettiği tepkiyi vermiş bulunmaktayım..şuandan itibaren benim dediklerimi yapmayacaksa beni mutlu etmeye çalışmicaksa boşuna yer kaplamasın hayatımda..

hmmmm... :/ keske anlamaya çalissaymis Senii, bide inanmamis yani.. ciddeye almiyomus gibi...
canim sen en iyisini yapmissin bence, ama yinede seni yumusatmaya çalisirsa Sen bilirsin, çunku barisana kdr iyi, barisinca yine geri eskisi gibi davraninca insanin siniri cidden bozuluyo!!

böyle düşünüyorsan bak sana harika bir siz daha geliyor : Yürekteki boşluğu "boş"larla doldurmaktansa, boşluktaki hoslukları tercih ederim...
umarım herşey istediğin gibi olur

böyle düşünüyorsan bak sana harika bir siz daha geliyor : Yürekteki boşluğu "boş"larla doldurmaktansa, boşluktaki hoslukları tercih ederim...
umarım herşey istediğin gibi olur

Vaaaayyy süpermiiisss ayse yilmaaazzz bayildiiimmm.... nerden buluyosun boyle guzel sozleriii ?

:):))))) çok tatliisiiin yaa.. magaza saticisi gibi konustun her türlü esya bulunur der gibi dedin :90:

hahaahaaaayyy (şen bir kahkaha efekti hayal et)
bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz efenim. yine bekleriz :)

Son düzenleme:

dün bir msj attı msj aynen şu:

beni yine terkettin ama busefer yalvarmicam sana artık çok kötü oldum gözünde.ailen de hakkımda olumsuz olmuştur ama keşke böyle olmasaydı.

bi de bi msj daha atmış cevap da yazmayabilirsin sorun değil diye.ben de aynen şunu yazdım:

ailemden önce ben olumsuzum sana artık.cevabın herşeye bilmiyorum oldu yapamayacağın herşeye ümit verip sonradan yapmayacağını söyledin.şu saatten sonra ben de bilmiyorum bilmek de istemiyorum.yapamayacağın şeyleri olmuyor ben yapamıyorum diyebil artık.birbirimizden olumsuzluk beklemeyelim olumsuzluk varsa bitirmeyi bilelim.3 gün dargın kalıp 5. gün msj atarak biryere varamayız zaten.kırılmaca darılmaca olmadan konuşulsun tamam ya da devam yani belli olsun herşey biz de yolumuzu çizelim.ikimize de yazık oluyor böyle.

yazdım ve sonra yine gerildim bir msj daha attım

boşuna ağzımı arama derim.evi satmayacaksan boşuna msj atma hatta bu msja cevap bile verme yazdım.ve 2 msjıma da cevap gelmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…