- Konu Sahibi esmergirl356
-
kandil mesajı ondan geldi şekerim:))) senin de yazdım gönderdim:) neyapıyorsun yazdı sonra hiçbirşey dedim o da tamam dedibugünlük konuşmamız bu kadar:))))) ne kadar iç açıcı dimi yaa:)))
Sevgilisi OLANIN oLmayanın.. OLup da YOK gibi oLanın.. Yok da VAR gibi oLanın.. OLmayıp ÇOK isteyenin.. OLuyo da NOLUYO diyenin.. OLduğu için çok mutLu oLanın.. OLmadığı için çok mutLu oLanın.. ONSUZ OLAMAYANIN.. OnunLa hiç MUTLU oLamayanın.. Herşeye rağmen yüreğinde her daim aşka yer oLanın… kısacası herkesin sevgiLiLer günü kutLu oLsun! =)) buarada Mevlid gecemiz de mübarek olsunnnnn:))))
Livaneli, Ankara konserinde: "Sevgililer Gününüz kutlu olsun. Sevgililer Günü Türkiye'ye çok lazım. Çünkü 364 gün sevgisiz geçiyor, bir gün hiç olmazsa sevgiyle geçsin'' demiş. Ne de güzel demiş.
esmergirlüm:))) Allah dualarını kabul etsin inşallah:)))
Livaneli, Ankara konserinde: "Sevgililer Gününüz kutlu olsun. Sevgililer Günü Türkiye'ye çok lazım. Çünkü 364 gün sevgisiz geçiyor, bir gün hiç olmazsa sevgiyle geçsin'' demiş. Ne de güzel demiş.
gerçekten çok doğru ve güzel söylemiş...
Evet gerçekten güzel söylemiis..
Zülfü Livaneli harika bir sanatçıdır şarkılarını severek dinlerim.bu sözü de bana ilham kaynağı oldu dolaylı yollardan nişanlıma bile söyledim:))) tabi anladı mı hayırrrrr
kizdin mi pekii ?? neden anlamiyosun ki diye
tatlım ayın 16sında sabah 6ya kadar telefonda tartıştık.ben o sinirle bitirdim.o inanmadı.şuan da konuşmuyoruz muhtemelen sinirimin geçmesini bekliyor...yani diyeceğim o ki çoktan hakettiği tepkiyi vermiş bulunmaktayım..şuandan itibaren benim dediklerimi yapmayacaksa beni mutlu etmeye çalışmicaksa boşuna yer kaplamasın hayatımda..
tatlım ayın 16sında sabah 6ya kadar telefonda tartıştık.ben o sinirle bitirdim.o inanmadı.şuan da konuşmuyoruz muhtemelen sinirimin geçmesini bekliyor...yani diyeceğim o ki çoktan hakettiği tepkiyi vermiş bulunmaktayım..şuandan itibaren benim dediklerimi yapmayacaksa beni mutlu etmeye çalışmicaksa boşuna yer kaplamasın hayatımda..
böyle düşünüyorsan bak sana harika bir siz daha geliyor : Yürekteki boşluğu "boş"larla doldurmaktansa, boşluktaki hoslukları tercih ederim...
umarım herşey istediğin gibi olur
Vaaaayyy süpermiiisss ayse yilmaaazzz bayildiiimmm....nerden buluyosun boyle guzel sozleriii ?
her duruma uygun güzel söz, şiir, şarkı itinayla bulunur :)
:):)))))çok tatliisiiin yaa.. magaza saticisi gibi konustun her türlü esya bulunur der gibi dedin :90:
hmmmm... :/ keske anlamaya çalissaymis Senii, bide inanmamis yani.. ciddeye almiyomus gibi...
canim sen en iyisini yapmissin bence, ama yinede seni yumusatmaya çalisirsa Sen bilirsin, çunku barisana kdr iyi, barisinca yine geri eskisi gibi davraninca insanin siniri cidden bozuluyo!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?