- Konu Sahibi esmergirl356
-
uzuuun yılların ardından ben de yalnız geçiriyorum bu sene
sevgililer gününü önemsiz bulurum o nedenle pek problem değil benim için sevgililer gününü yalnız geçirecek olmak
ama onun dışında etrafta mutlu çift görünce kötü olmuyo değilim hani
hayatımda birkez olsun 14 şubatta sevgilim yanımda olmadı..hep yalnızdım yani:) hatta şuan nişanlıyım ve yine 14 şubatımı yalnız geçiriyorum çünkü benim isteğimle ara verdik..birgün 14 şubatım harika geçecek ama ne zamannn:))))
bugune kadar Sevgililer Gunu hic umurumda olmadi , hicte kutlamadim ama hic olmazsa bir kez kutlanmak isterdim ama kismet degilmis anlasilan...
niçin yaninda olmadi karbeyaz :)) ? niye ara vermeye karar verdiin.. :44:
(ayrica bu konu neden bu bölüme tasindi anlamadim.. hiç bi basliga uymayan konular ne alaka..sonuçta sevgililer gununden bahsediliyo.. nyse yetkililerin bi bildigi vardir diyelim !!)
( Niçin öyle dedin Sourcream bnce gün gelecek sende kutlicaksin sevgililer gununu.. hemde en sevdigin insanla ins
tatlım geçen sene 24 mayıs söz yıldönümümüzdü türlü bahaneler uydurdu özel günlere olan takıntımı bilmesine rağmen birşey yapmadık.bu sene 7 şubat ta nişan yıldönümümüzdü ve bana bu sefer özel günlerde ben biraz odunum dedi.hepten sinir oldum..o kadar stresini kahrını çekiyorum bi özel günüme de bir sürpriz yapmazsa olmaz yani..ve alışkanlık oldu artık her şubatta tartışma çıkar 14 şubatta düzenli olarak ayrıyızdır ve şaka gibi ki 2004 kasımından beri bu insan hayatımdamilletin mutlu ilişkilerini gördükçe kendimi yiyorum artık...
ama şunu biliyorum ki birgün 14 şubatım ama onunla ama onsuz harika geçecek...benim umudum var:))))
aaa ne güzel Filim gibisiniz
bu erkekler niçin önem vermezler ki boyle özel, güzel günlere...
gerçi ne gzl nisanlisiniz bosver.. 6 senedirde berabersiniz.. Rabbim tamamina erdirsin.. o seni seviyo sen onu seviyosun..Darisi benim basima ins..
Haklisin, benimde umudum var, bir gun gelicek 14 subatimiz super geçecek :):)) ins
şöyle bi doya doya darısı başına demek isterdim:))) ama bu mümkün değil:) varken yokluk çekmek kadar kötü bir duygu daha yok tatlım. millet facede sevgisini dile getiriyor sinirden çatladım valla ya( bak ara verdik belki ama yarın buluşalım mı demesini beklerdim 6 yıl içinde bir kere değişiklik yap dimi ama..birgün ben ona bir sürpriz yapıcam tam olacak da neyyse hayırlısı diyim ben...
belki yarin der canim sen yine bi bekle bakalim yarin ola hayir ola
ama niçin mümkün degil ben orasini anladimm :26: :26:
kuşum benim gibi mutsuz olmak istemezsin diye düşündüm de ondan dedim:))) bizim sıradan çiftler gibi hadi çıkalım gezelim bi sinemaya gidelim deme şansımız yok kiii:)))) benimkinde sosyal faaliyet sıfır:) eskiden hep şöyle yapıcaz böyle yapıcaz derdi ben fazla inanmışım bakıyorum da bi icraat yok beyimizde:) valla ara vermeseydik msj atmasa sevgilim olduğunu da unutucam yani o kadar diyim:)))) buarada yarın msj atmaz:)atsa da kandilin mübarek olsun diye atar
evet ben de yalniz geciricem ama sevgilim varken de hic kutlamadim ben bugunu zaten..
olabildigince gereksiz geliyor bana :)
ama kizkiza eglenmeye ciksam fena olmazdi, program yapmadim ama.
hihhh tmm anladiimilahi Karbeyaz beni çok güldürdün :):))... sende ona giciklik olsun diye kandil mesaji yolla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?