Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim Bende 14 Şubat'ta ameliyat olmuştum,tesadüftü benimkide .. İnşallah benim kadar mutlu olacağın sonuçlar olur canımkızlar bende aldım ameliyat tarihimi. farkında olmadan sevgililer gününe denk geldi. şimdiden acaip heyacan ve korku var. desteğinizi bekliyorum.
Canım benim Bende 14 Şubat'ta ameliyat olmuştum,tesadüftü benimkide .. İnşallah benim kadar mutlu olacağın sonuçlar olur canım
Benim içim enn güzel hediyeydi tabi Eşim akşama kadar yanımdaydı,arkadaşımda vardı yanımda.Gece arkadaşım kaldı tabi..Ameliyat sonrası çok kötü değildi,bol bol uyudum..Sadece ilk kaldırdıkları zaman kötüydü,narkozun etkisiydi o da..Ağrılar ağrı kesici ile kontrol altına alınıyor..Gece ateşin olabiliyor biraz.Ağrıdan ziyade gerginlik ve baskı hissi oluyor gögsünde.Sıkı bandajlar rahatsızlık veriyor tabi..inş canım yaa. nasıl bi sevgililer günü geçirdin acaba? :) benim eşim refakatçim olacak. tüm gün yanımda yani :))
Benim içim enn güzel hediyeydi tabi Eşim akşama kadar yanımdaydı,arkadaşımda vardı yanımda.Gece arkadaşım kaldı tabi..Ameliyat sonrası çok kötü değildi,bol bol uyudum..Sadece ilk kaldırdıkları zaman kötüydü,narkozun etkisiydi o da..Ağrılar ağrı kesici ile kontrol altına alınıyor..Gece ateşin olabiliyor biraz.Ağrıdan ziyade gerginlik ve baskı hissi oluyor gögsünde.Sıkı bandajlar rahatsızlık veriyor tabi..
Yatıp kalkarken eşin hep destek versin sırtından..Ameliyat öncesi yapılması gerekenler,yapılmaması gerekenler,hastaneye götürmen gerekecekleri bir konu başlıgı altında toparlayıp yazmaya çalıştım ben..Link veriyim oku muhakkak
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=585894
Öyleyimdir İnşallah canım,doktorun kim?Yöntem,cc ne konuştunuz?Biraz bilgi verirmisinÇok teşekkür ederim bilgiler için. Çok düşüncelisin. Umarım sorunsuz bir ameliyat geçiririm. çok heyecanlıyım. yıllardır istiyordum.
Öyleyimdir İnşallah canım,doktorun kim?Yöntem,cc ne konuştunuz?Biraz bilgi verirmisin
Hmm..Keşke meme ucu olsaydı,benim meme ucu kesisi..Çok memnunum,izler tamemen yok oldu..doktorum İsmail Bayram. meme altından kesilecek kas altına damla 350 cc diye konuştuk ancak büyük istediğim için daha büyük implantlarda deneyecek. Aslında meme başından düşünüyodum ancak vücudum skar oluşturmaya meyilli o yüzden dr um meme altını önerdi.
Bu arada arkadaşlık isteğini kabul ettim.Benim fotolarıma bakabilirsin ) 400 cc var bende,kas zarı altına meme ucu kesisi ile,yuvarlak protezdoktorum İsmail Bayram. meme altından kesilecek kas altına damla 350 cc diye konuştuk ancak büyük istediğim için daha büyük implantlarda deneyecek. Aslında meme başından düşünüyodum ancak vücudum skar oluşturmaya meyilli o yüzden dr um meme altını önerdi.
Bu arada arkadaşlık isteğini kabul ettim.Benim fotolarıma bakabilirsin ) 400 cc var bende,kas zarı altına meme ucu kesisi ile,yuvarlak protez
kızlar bende aldım ameliyat tarihimi. farkında olmadan sevgililer gününe denk geldi. şimdiden acaip heyacan ve korku var. desteğinizi bekliyorum.
hayırlı olsun canım kararın güzel sonuçlarını bekliyoruz
kızlar bende aldım ameliyat tarihimi. farkında olmadan sevgililer gününe denk geldi. şimdiden acaip heyacan ve korku var. desteğinizi bekliyorum.
Bende aynı gün ameliyat oluyorum ama benim küçültme. Yarın hastaneye yatıyorum cumada ameliyat. Bende çok fena korkuyorum bildiğin gibi değil. İnşallah ikimizde ameliyattan sağ salim çıkarız. Kolayca atlatırız. Allah yardımcımız olsun.
çok geçmiş olsun şimdiden. umarım ikimizde başarılı sonuçlar alırız. dudağım bile uçukladı benm korkudan ya
Allah yardımcın olsun,çok güzel sonuçlar olsun inşallah canımBende aynı gün ameliyat oluyorum ama benim küçültme. Yarın hastaneye yatıyorum cumada ameliyat. Bende çok fena korkuyorum bildiğin gibi değil. İnşallah ikimizde ameliyattan sağ salim çıkarız. Kolayca atlatırız. Allah yardımcımız olsun.
Bende öyle rüyaları çok görmüştüm..Sen doktoruna ne istediğini çok iyi anlat gerisinide ona bırak artık.. Olabildiğince dolgun ve diri olsun de..Çok büyük olur diye korkma,inan istenilenden daha küçük olabiliyor ama büyük olmuyorkızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. rüyamda ameliyat olmuştum. istediğim kadar büyük olmamıştı çok üzlüyordum. umarım başıma gelmez.
kararın hayırlı olsun umarım istediğin sonuçlarla çıkarsın ameliyattan.sonrası için kendini acıya ağrıya hazırla.öyle olunca daha rahat atlatıyorsun.benim öyle olmuştu.en ağır ağrılara hazırlamıştım kendimi oyüzdenmi bilmiyorum bana hiçe zor gelmemişti :))