• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Sevgililer Gunu Pastasi (resimli)

Ayyy bayıldımmmmm :52: aşkımmm görevden gelene kadarrr pratikk yapıpp en güzel şekliyle yapmalıyım bu pastayııı süprizzz yaparım gelincedeee :69:

Ellerinize sağlık bayıldım pastanıza çok heveslendim bende yapmak istiyorum hiç becerim yoktur ama deneyeceğimm sormak istediğim o kalbi nasıl kestiniz ve pasta simini falan nerden aldınız :)

sevgililergunupastasi1.jpg

sevgililergunupastasi.jpg

harıka olmuss cnm elıne saglık

bir sade bir kakaolu kesi ust uste kyup duzgun bir sekilde kalp sekli kesiyoruz,kalp olani birakip biz cercevesini kullancaz
kalan tum sade keki pasta tabagina koyup uzerine kremasini suruyoruz
kremanin yapilisi icin: bir tavaya nisasta ,seker ,vanilya koyup karistirip yavasya sutunu ekleyip okcakta koyulasana kadar karistiriyoruz,
sonrasinda uzerine dilimledigimizmuzlari yerlestiriyoruz,muzun uzerine kakaolu kalkp cercevesini koyup ,onada biraz krema surup ,tekrar sade cerceveyi uzerine koyup ,kalan kremayla hertarafina suruyoruz
jolenin yapilisi icin:bir tavaya joleyi ,sekeri ,az gida boyasini ve suyunu ekleyip ocakta koyulasana kadar karistirip, pastanin kalkp olan yerine dokuyoruz,pastanin kenarlarini evde olan sus malzemelerinden susleyip ,dolaba koyup jolenin donmasini bekliyruz.
AFIYET OLSUN...

Ellerinize sağlık pastanızı çok beğendim. Bende yapmak istiyorum.Üzerine krem şantiyi nasıl sürdünüz. Krem şanti yerine muzlu puding sürsem çok mu sıvı olur?
Diğer arkadaşın yaşadığı gibi aradaki jöle akıp giderse diye ortasına krem şantimi döksem? :44: Çok soru sordum:17: Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ..

evdeki süs malzemeleri ile süsledikten sonra o mor görülen parlak kısım nasıl yenecek ki. yenmeyen şeylerin yemeğe katılmasından hoşlanmam.
fakat çok harika görünüyor tadıda öyledir heralde muzlu yaş pasta çok güzel olur. şekli falan bozmadan çok güzel yapmışsın büyük emek harcanmış yemeğe kıyılayamaz zaten. romantik pasta

Back
X