bu arada yazdıklarımı kendi eserimmiş gibi eşime göndericem izninle:)) senin mektubun dışındakiler netten mi yoksa sana mı ait.
ben hiç birşey yapmayacam hoş uzakta zaten şimdii ikimizde farklı yerlerde görev yapıyoruz geçen yılda ayrı girdik neyse ben gece 00.00da içimden gelen herşeyi yazıp msjla gönderdimmm gelen karşılık şuu eee nereden yürüttün msjıda yazdın dediii bende açtım ağzımı yumdum gözümüüü arkasından ne aradı ee biz ne zaman kutladık sevgililer gününü hergün için öyleyizz demezmi bende snirlerndimmmm ondan bişey yapmayacağımm yeni bi ilişkide değil 6 yıllık bi beraberlik işte düşünün
ben hiç birşey yapmayacam hoş uzakta zaten şimdii ikimizde farklı yerlerde görev yapıyoruz geçen yılda ayrı girdik neyse ben gece 00.00da içimden gelen herşeyi yazıp msjla gönderdimmm gelen karşılık şuu eee nereden yürüttün msjıda yazdın dediii bende açtım ağzımı yumdum gözümüüü arkasından ne aradı ee biz ne zaman kutladık sevgililer gününü hergün için öyleyizz demezmi bende snirlerndimmmm ondan bişey yapmayacağımm yeni bi ilişkide değil 6 yıllık bi beraberlik işte düşünün
öfffffffffff yaaaaaaa ben bu geceee yalnızımm.iikii siz varsınızz.benmki nöbetee gitti arkadaşının nöbetini devralmak zorundaa kaldııııkızlarr banaaa acil şu yaptığınzz kırmızı kurabiyerlerin tarifinii verir misinizz??pastayıda sipariş ettim.ee bunun evindee ne mikser var ne kalıp varr.zaten onları alsam dünya para mecburrr pastaa siparişi verdim.kalpliiiiiii fotosunu çekince koyarımm.bi de şu kurabiyelerinizin resimlerini ekler misiniz merak ettim bakimm
teşekkür ederimm bebişimm çok güzelll oldu kurabiyelerimmmm yaaaaaa
hadii sende koy r resimlerii hediyelerinnnnn:):):):)
benlinaycımm çok teşekkürr ederim canımm.ben yarın o uyrken sabahtan idip alıyım.nöbetten gelceği için anca yatar akşamüstü uyanırr miss gibi kurabiyee kokusunaa uyandırırımmmm:):):)kurabiyeler süperr gözüküoo ellerinee sağlıkk canımm
HADİ BAKALIMMM CANIMM UMARIMMM ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRİRSİNİZZa.s.
inşş.canımm.belinayımm gelinn diğer odalar boş başbaşa kalcaksanızz rahatsızz etmeyizz bizzkaydirigubbakcemile5:jeyyar:bakalımm yarınn inş.dinleniptee kalkarrr.
KUTUMUN TAMAMI
KUTUYU ARA ARA İŞİM BİTTİ EN SONUNDA FİNCANLARIN OLD. (RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ)KUTU VARDI ONU GÖSTERDİM SATIŞ ELAMANINA SORDUM NERDEN BULURUM DİYE KUTUYU BOŞALTTI BAN AVERDİ:) :icecream: HA BİDE GELİNLİKLİ BİBLOYU ÇOK ARADIM kafamçokkarıştı
İÇİNİ DOLDURAMADIĞIMI SÖLEMİŞTİM KUTU GERÇEKTEN BÜYÜK OLDU BENİMDE AKLIMA OYUNCAK ARABA KOYMAK GELDİ(PAZAR TOKATA OKUL İÇİN GİDİCEM YANİ PAZAR AYRILICAZ O YÜZDEN) ÜZERİNE ''BEN YOKKEN YARAMAZLIK YOK CANIN SIKILDIKCA BUNUNLA OYNA AŞKIM'' YAZDIM[/B]
VE SİZDEN KOPYA ÇEKTİĞİM ŞEKİLDE GELİNLİKLİ BEBEK ALIP ÜZERİNE ''VEEE BİANEVVEL GELİNİN NOLMAK İSTİYORUM'' YAZDIM[/B][/COLOR]
NAZARLIK
ARKASINDA ''AŞKIMIZA NAZAR DEĞMESİN'' YAZIYOR
VE VAZGEİLMEZ ÇİKOLATALAR ÜZERİNDE DE SİZDEN KOPYA ÇEKTİĞİM YİNE''HİÇ BİRİ SENİN KADAR TATLI DEĞİL'' YAZDIM
BUNLARDA MUMLAR İÇİNE KOYMICAM O GELMEDEN EVİMİZE GİDİP MUMLARLA ORTAMI AYDINLATICAM...
KADEHLERİ YARI İÇİN ALDIM VİŞNE SUYU İÇİN MALUM YENİ EV EVDE HİÇ BİŞİ YOK
HATTA TABAKLARI FALAN EVDEN GÖTÜRÜCEM KUTUDA YER KALINCA ONLARIDA KOYDUM ESPRİLİ OLSUN BİRAZ DİYEDE ÜZERİNE ''AŞK ŞARABI ACIDIR DİKKAT KIZIN BABASI HACIDIR'' YAZIM BABAM YENİ HACDAN GELDİDE HEHE
AYRICA BUGÜN KÜÇÜK Bİ PASTA KALP SİPARİŞ VERDİM BİDE KETEN PANTOL GÖMLEK ALDIM GMLEĞİN DÜĞMELERİNE KÜÇÜK SÖZLER YAZDIM KENDİMCE BU FİKİR İÇİNDE ÇOK TEŞ. EDERİM..
BUKADARRRR YARINI İPLE ÇEKİYORUM TEPKİSİ NE OLACAK ACABA
YORUMLAR KIZLARRRRRRRR:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?