al işte benim gibi deli gibi aşık olan haceerimmmmmmm benim gibi juliet olan hacerimm benim gibi en ufak bir şeyden bile mutlu olan hacerimmmm.. SEVİYORUM KIZ SENİ BENNN:1hug:yerimsenibena.s.
belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler ve güzel söz ariyanlar icin ben çok aradim ve bunu buldum yazi çok hosuma gitti alintidir
Seninle yaşlanmak istiyorum
Bir an bile senden ayrı kalmadan
Ve yıllarca sonra bile
Birbirine gülümseyebilen iki yaşlı dost gibi
Sevmekten ve sevilmekten hiç usanmadan
Seninle gülmek ,seninle ağlamak
Ve seninle ölmek istiyoruma.s.
kalp şeklinde hafif büyük bi kalıp al ve tavaya ilkönce kalıbı koy sonra krep malzemesini dök şekerimmm kalp şeklinde çıksınnn:jeyyar:
valla canm derya baykalın programnda yapmşlardı.hatta kırmzı renk vermşlerdi.norml krep ap kalpli kalıpla kes canm.dur tarifi bulursam yazarım.
benm kurabiye yapmam gerek şimdi.ben kaçar :dance:
canm süper bişe olmuş senin süprizin.....
eminim eşinin ne kadar mutlu olduğuna.üstelik hediye de kazanmşsnz..
hediye alamadm diye üzlme canm,aynı dert bende de var çünkü.nere gtsem sevglim yanımda oldugu için bişe alamıyorum pek.bazen yanında bile alıyorum :roflol:
eğer illa kol düğmelerinden almk istiyorum diyosan,zevkine güvendiğin bi arkadaşndan kardeşinden vs rica et ve aldır.ama belinayın fikrini kesin yap.güzel bi kahvaltı hazrla.
kırmzı peçeteler olsun masada.
kalpli krep yap mesela :asigim:
miniktanrıçamm bebeğimm hiiiiç üzülmeee ozaman daha güzel bi fikrim varrrrrr (fikrim geldii kaydirigubbakcemile3) yarın iş çıkışı sen eve git enişteden önce ve harkulade bir sofra donat ve güzel şık ve seksi giyinn aladınsen onuu ve ışıklarıda loş yapp ohh hafiftae bir müzik veee tellerde kapat ev telininde fişini çekk ve yarın gece sadece sizin geceniz olsunnn ayyyy yaa ben evli olsam varyaa ufuğumm her akşam değişik değişik karşılanırr ve her akşam yeni bir atraksiyon olurrr:asigim:a.s.
berinaycım sen tam takır hazırlık desene:) hadi bakalım iyi cıp cıplar
BELİNAYCIM süpersin valla :hooray: ama oku oku bitiremedim 60. sayfada kaldım sabırsızlardım.banada fikirlerinden verirmisisn.tatlım :uhm:eşim asker benim bu hafta izinler iptal edilmiş haftaya 21 şubatta yanına gidiyorum.:teytey:bende kalpli çikolata kutusu yaptırdım.3 tane mektup yazdım.bana önereceğin fikrin varmı canım asker kocam mutlu olsun gurbet ellerde:1hug:.bu arada 2 gün otelde kalıcazyani sürpriz hazırlayabilirim belinaydan incileri bekliyorum.canım allah mutluluğunuzu bozmasın nazar deyicek valla çok anlatma
ben bornovadan aldım canım kücükparkta bi kırtasiyede tabi sana uzakmı yakınmı bilmiom orasını
CANIMMM yatağının çevresine güller koy, her adımında bir gülle karşılaşsın ve kalp şeklinde kartla al ya da yap. kartın tekini yere koy görsün diye.. 1. kartta; seni seven yürek hasret yağmurlarıyla ıslandı.. senin özlemene dayanamadı..
BELİNAYCIMbayıldım canım ya süpersin.biz otelde kalıcaz dediğin gibi yerlere kartlar koyucam.ve bu söze bayıldım.belinaycım maşallah herkese fikir üretiyorsun çok sağol canım benim eline yüreğine sağlık.allah sevdiğinle seni birbirinize bağışlasın seni çok öpüyorum tatlım
valla ne yalan söliyim mervecim sen olmasan burası bu kadar coşmazdı bu kadar çok fikir üreterek bi sürü insana hediye konusunda yardımcı oldun
bide hep orjinal şeyler ne güzel bunları düşünebilmek sevgilin gerçekten çok şanslı
hepimize ne güzel fikirler verdin aynı zamanda sevgiline ne güzel sürprizler hazırladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?