vallaa büyük ihtimallee onun evindee kutlarızz.ama cumartesii evde olcakk nasıl çıakrtıp evde süprizz hazırlarım bilemiorum.cumadan hazırlamam lazım.evin anahtarı var bendeee:)
vallaa büyük ihtimallee onun evindee kutlarızz.ama cumartesii evde olcakk nasıl çıakrtıp evde süprizz hazırlarım bilemiorum.cumadan hazırlamam lazım.evin anahtarı var bendeee:)
merakliiim nerelerdesn canm.çukulatalara bayıldm.ben arasan bulamam böyle kalpli
Allahım makine gibi fikir üretiyosun canm benm :roflol:
nerden geliyo aklına bunlar seni munzur seniiii :jeyyar:
arkadşlar bşe sorcam.ogün planı erkekler ypar genelde nere gtsek flan dye ama bizde o sorun var işte.nerde geçirmeliyz cmtsini fikri olan var mı?
buralardayım canım.takip ediorum yazdıklarınızııı merak etmeyinnnkalplileri bulmam biraz zor oldu ama buldum sonundaa.yalnızzz bu kalpli drajelerr cumartesiye kdaar dayanırsa ii.tadı çok güzelll yiyip duruorumm:)
belinaycım süperrr ama şölede bişe var ben cumadan onda kalcammm.o uyandıgındaa uyku sersemi bişe farketmezkiiii.amaa cidden süper.bunu başka bigün yapcammm:)
bi alemsin canm benm.belinayın fikri süper gerçktn.ahh ah sevgilim öğrnci evide degl ki baş başa sevgililer gününü geçirelim :çok üzgünüm:
benm bile cnm çekti çikoltalrı nerden aldn cnm inş bana yakın bi yerdr :Saruboceq:
kuzummm size yakışır bi gelin oluyom işteeee sengözlerimebaksanab bu arada cicim bizi lk önce bakırköy capasitye recep ivedik 2'ye gidicez. sonra güzel bi yemek yicezz sonrada kahvemizi içmek için galeria ykm'ye gidicezz oranın manzarası süper bu akşam üstü konuştuk napalım aşkım o gün neyapmak istiyorsun dedi bende herzamanki gibi patır patır söyledim sinema ve yemek yapalım dedim olur sltanım sen ne istersen o olcakk o gün dedi:asigim:..hee birde ablam bakırköyde dershanede çalışıyor muhtemelen onuda ziyaret ederiz c.tesi günü damat beyciğini çoook severdeea.s
ayy bizim gelin o gün nereleri gezcekmş öyle kaydirigubbakcemile3
bakırköye 3 kere gelmşimdr canm.yanlş hatırlamıyosam carusel vardı...bşka bi yerini bilmiyorum malesef.biz daha knşmadk bu konuyu ne yapsak dye.kesin snema oluyo zaten bizde de......
ahhh kuzumm.ben istanbulda değilim şu ann maalesef denizlideyim.kargo yapıp gönderelim:)
durr bakalım o zman ben onaa değişik bi kahvaltıı hazırlıyımm:)saol belinayımm.fikirlerin içinn süpersin vallaaa:)bence elbise türü bişee giyyy canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?