aaa yeni fikirler mi var kızlar??gazeteler resimler......
burnuma güzel kokular geliyooo hihoyyyt
dün gece aklıma geldi belinaycım.
hani 70 dilde seni seviyorum var ya nette flan.onlardan okunması kolay olanlardan :roflol: seçtim ve kırmızı küçük kağıtlara yazdım(kağıtlar kalp şeklinde)ve kutuya attım....
daha ne koyabilirim diye düşünüyorummm CADIARZU
patient.t EVET CANIM ORDAKİ BAZI RESİMLERE KENDİ RESİMLERİMİ EKLİCEMMM UFUĞUMLA OLAN RESİMLERİMİZİDE EKLİCEMM GAZETE KISMINAA SİNEMA SALONU KISMINA FALAN VE YAPTIĞIM CD'YE EKLİCEMMM :)
fibula kullanıcısından alıntı
merhaba sürprizin çok güzel olmuş bende yapmak istiyorum kagıtları saklamayı nasıl başardın
Bugün öldüm bittim sevgililer günü hediyesi alıcam diye. işte aldıklarım sırayla;
1- Galatasaray forması (arkasına 37 numara ve adını yazdırdım)
2- Galatasaray şortu
3- Galatasaray konçu
4- Taksim'de bi yer gördüm, bardak hat sanatı... orada bardağa hat sanatıyla şöyle yazdırdım. bi tarafına, ölünceye dek... diğer tarafına ikimizin ismini
5- yelkenli aldım ve ikimizini isminden anlamlı bi kelime çıkıyor, ahşaba onu yazdırdım
6- salih memecan'ın aşk ve ilişkilerle ilgili bi karikatür kitabı var, onu aldım
7- ikimizin baş harfi olan magnet aldım
8- değişik bir kart onu tarif edemem ama üzerinde seni seviyorum yazıyo
9- Looney Tunes Tazmanya Canavarlı üzerinde love yazıyor kırmızı boxer aldım
10- böle kocamaann kadife bi kalpla kart aldım (ona uzunca bişey yazıcam)
11- demirden yapılmış ama çok değişik tarif etmesi zor biblo aldım. biblo da orkestra şefi elinde o çubuğu var (adı ne bilmiorum) önünde de notaların durduğu tahta var. yani orkestra yönetiyomuş gibi bi biblo. o tahtanın üzerine "hayatıma seninle yön vermek istiyorum" yazıp yapıştırcam. (Hani şefler yönetir ya o manada)
12- Hafıza (telefon) kartı bozulmuştu, onu da aldım
13- Çikolata alıp koycam
ama bunları nereye koycam. onu bilmiyorum:uhm:
Belki o güne kadar aklıma gelirse daha koyarım.
Bugün öldüm bittim sevgililer günü hediyesi alıcam diye. işte aldıklarım sırayla;
1- Galatasaray forması (arkasına 37 numara ve adını yazdırdım)
2- Galatasaray şortu
3- Galatasaray konçu
4- Taksim'de bi yer gördüm, bardak hat sanatı... orada bardağa hat sanatıyla şöyle yazdırdım. bi tarafına, ölünceye dek... diğer tarafına ikimizin ismini
5- yelkenli aldım ve ikimizini isminden anlamlı bi kelime çıkıyor, ahşaba onu yazdırdım
6- salih memecan'ın aşk ve ilişkilerle ilgili bi karikatür kitabı var, onu aldım
7- ikimizin baş harfi olan magnet aldım
8- değişik bir kart onu tarif edemem ama üzerinde seni seviyorum yazıyo
9- Looney Tunes Tazmanya Canavarlı üzerinde love yazıyor kırmızı boxer aldım
10- böle kocamaann kadife bi kalpla kart aldım (ona uzunca bişey yazıcam)
11- demirden yapılmış ama çok değişik tarif etmesi zor biblo aldım. biblo da orkestra şefi elinde o çubuğu var (adı ne bilmiorum) önünde de notaların durduğu tahta var. yani orkestra yönetiyomuş gibi bi biblo. o tahtanın üzerine "hayatıma seninle yön vermek istiyorum" yazıp yapıştırcam. (Hani şefler yönetir ya o manada)
12- Hafıza (telefon) kartı bozulmuştu, onu da aldım
13- Çikolata alıp koycam
ama bunları nereye koycam. onu bilmiyorum:uhm:
Belki o güne kadar aklıma gelirse daha koyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?