• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer günü için fikir

AYSE035

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
5.811
57
163
İzmir
Arkadaşlar sevgililer gününe 3gün kaldı ne hediyem belli nede bir sürpriz.hem bu eşimle ilk sevgililer günümüz olacak değişik hoş güzel şeyler yapmak istiyorum ama ne yapayım bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar

Mrb.senin icin biseyler dusundum belki yapmak isteyebilirsin. Esin isten geldiginde kapiyi kendi acsin.Ilk kapiyi actiginda gorunulen biyere not as. Ornegin onu nasil sevdigini anlatan bir not.Altinada devamini gormek istiyorsan sag/sol tarafa git. Soyledigin tarafa gittiginde orada da bir tane daha not bulsun.Ordan da baska bir tarafa yonelt. Sonra en sonki yerde hediyen olsun. Hediyeyi dusunemedim :),artik kendin bulursun.
Umarim azda olsa yardimci olabilmisimdir:)

mrb.senin icin biseyler dusundum belki yapmak isteyebilirsin. Esin isten geldiginde kapiyi kendi acsin.ılk kapiyi actiginda gorunulen biyere not as. Ornegin onu nasil sevdigini anlatan bir not.altinada devamini gormek istiyorsan sag/sol tarafa git. Soyledigin tarafa gittiginde orada da bir tane daha not bulsun.ordan da baska bir tarafa yonelt. Sonra en sonki yerde hediyen olsun. Hediyeyi dusunemedim :),artik kendin bulursun.
Umarim azda olsa yardimci olabilmisimdir:)

güzel fikirler verdin arkadaşım çok teşekkür ederim ama hala farlı ne yapabilirim diye düşünüyorum

evli olsak kolay
ama nısanlıyız
malum maddı durumda artık orta hallıyız dıyemıyorum fakırız sankı dısarıda hersey bızım maddı durumumuza uygun olmuyor
o yzuden ozel bısey yaoamıcam
hedıyesını aldım
o kadar

Süslenip püslenip karşısına çıkmanız onu en mutlu eden şey olacaktır bnce :17: Eh tabi en sevdiği yemekler de sofrada olacak..
Küçük bir hediye belki.. Birazcık ta şımartmak.. Tamamdır :17:

Back