- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
-
- Konu Sahibi bayangezenti
Alakasız ama sevdiceğim lafı beni irrite ediyor nedense.Günaydın hanımlar,
Ya ben mi abartyorum bilmiyorum ama bu sevgililer günü bana hep saçma gelmişti. herkesin kutlamış oldugu bi gün , benim için özel olamaz yani sevgililer günü kurban bayramı gibi bişi sanki. Yani bana öyle geliyo herkes aynı anda sevgilisine hediye alıyo mecburmuş gibi.. Klişe olcak ama bana hergün sevgililer günü...
Tabi kutlayana saygım sonsuz. Bu günü özel bulan, bugünü farklı kılmak icin caba gösterenleride anlıyabiliyorum, dedigim gibi sadece bana yapmacık geliyo.
Şimdi benim 2aydır görüştügüm 1sevdiceğim var :) gecenlerde benim icin hediye baktıgını ögrendim bi şekilde.. Tmm hediye alabilir ama ben o gün icin alsın istemiyorum yada icinden gelmiştir belki bide yeniyiz ondan da olabilir ama ben ona bu güne kıymet vermediğimi söylemek istiyorum ama nasıl söylerim bilmiyorm onu kırmak da istemembu sevgililer gününü benim gibi önemsiz gören var mı acaba bu sitede?
Bence sen sevgililer gününü fazla abartmışsın önemsemeyerek.OLabilir de olmayabilir de.Hediyeleşmek güzeldir.Yeni yılı da herkes kutluyor,ramazan bayramını da kurban bayramını da..Aynı anda tüm müslümanlar hatta müslüman olmayanlar bile kutluyor.Yani bu kadar takacak birşey yok.Bir şekilde sevgililer günü diye bir gün çıkmış ve kimse kötü birşey yapmıyor.Günaydın hanımlar,
Ya ben mi abartyorum bilmiyorum ama bu sevgililer günü bana hep saçma gelmişti. herkesin kutlamış oldugu bi gün , benim için özel olamaz yani sevgililer günü kurban bayramı gibi bişi sanki. Yani bana öyle geliyo herkes aynı anda sevgilisine hediye alıyo mecburmuş gibi.. Klişe olcak ama bana hergün sevgililer günü...
Tabi kutlayana saygım sonsuz. Bu günü özel bulan, bugünü farklı kılmak icin caba gösterenleride anlıyabiliyorum, dedigim gibi sadece bana yapmacık geliyo.
Şimdi benim 2aydır görüştügüm 1sevdiceğim var :) gecenlerde benim icin hediye baktıgını ögrendim bi şekilde.. Tmm hediye alabilir ama ben o gün icin alsın istemiyorum yada icinden gelmiştir belki bide yeniyiz ondan da olabilir ama ben ona bu güne kıymet vermediğimi söylemek istiyorum ama nasıl söylerim bilmiyorm onu kırmak da istemembu sevgililer gününü benim gibi önemsiz gören var mı acaba bu sitede?
Bende onemsemem fakat sevgililer gününü kurban bayrami gibi birşey olarak görmeyi anlayamadım af buyur
Bence sen sevgililer gününü fazla abartmışsın önemsemeyerek.OLabilir de olmayabilir de.Hediyeleşmek güzeldir.Yeni yılı da herkes kutluyor,ramazan bayramını da kurban bayramını da..Aynı anda tüm müslümanlar hatta müslüman olmayanlar bile kutluyor.Yani bu kadar takacak birşey yok.Bir şekilde sevgililer günü diye bir gün çıkmış ve kimse kötü birşey yapmıyor.
Bazısı da yok ticari tuzak,tüketim ...olarak görüyor.Sanki yılın 364 günü kimse tüketmiyor 1 gün de tüketiyor.Öğretmenler gününde de hediyeler alınıyor,doğum günlerinde de,anneler babalar gününde de.O zaman onlar da tüketim.
Bu tarz şeylere takılmamalı,güzel iyi niyetli olan şeylere bu kadar eleştiri getirilmemeli.
Alakasız ama sevdiceğim lafı beni irrite ediyor nedense.
Yani bu lafı kullanan sevgililerin aslında temsili günlere önem verdiği düşüncesini bende çürütmüş oldun.
Madem almış hediye mahvetme. Sen hediye alamayacak durumda mısın?
Mecburiyetse bayram da da mecburi hediyeleşmeler var o zaman.Yiyecek lokması olmayıp hediye alan da bunu çok önemsediği içöin yapıyordur.Benim yaşayışım düşüncem bu yönde demişsin de,o zaman açtığın konuyla zıt düşüyorsun.Bu cümleyi biz kuralım.Herkesin öncelikleri farklıdır.Herkesin duygu geçişleri farklıdır.Bazısı da bayramı önemsemez.Bazısı anneler babalar gününü.Bazısı doğum gününü.Bazısı tanışma yıldönümünü.Ben sevgililer gününü çok önemsemem.Eşim birşey almasa bile kırılmam beklemem.Ama yapan önemseyen insanı da sevgiyle ve sempatiyle karşılarım.Güzel şeyler bunlar.Verdiginiz bayram örnekleri daha kıymetli, hiç çıkar gözetmeyen özel günlerdir. Ama bu sevgililer gününde hediye alınmasının mecburmuş gibi aksedilmesi beni acayip rahatsız ediyo. Hani sevgiliysen mecbursun hediye almaya. Ben yiyecek ekmegi olmadıgı halde sevgililer günü geliyo diye para biriktiren insanlar biliyorum. Hani ben onu gercekten seviyosam onun zor durumda kalmasını istemem. Bana hediye almak istedigi icin alsın , mecbur hissetmesin..
Bu düşünceler kişiden kişiye değişir , fikrinize saygı duyarım. benim yaşayışım, benim düşüncem bu yönde
Günaydın hanımlar,
Günaydın hanımlar,
ahahahaBende önemsemiyorm ama bi pirlanta gelse manitadan fikrim değişebilir