• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Bahaneleri

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya
Sizler için hizmet veriyoruz meleklerim, 14 şubat sevgililer gününü unutan sevgilileriniz, eşleriniz kocacıklarınızın sizlere söyleyeceği trajikomik bahanelerden bahsetmek istiyorum.

-Bilerek unutmuş gibi yaptım hayatıııım. Yani Sanki bugün Sevgililer günü felan deyince aradan 1 yıl daha geçmiş yaşlanmışsın da bende senin yaşını yüzüne vuruyormuşum gibi geliyor o bakımdan şeyettim.

-Aaaaa aşk olsun aşkitom hiç unuturmuyuuuum. Da seni görünce aklım başımdan gitti. Yahu bir kadın bu kadarmı güzel olur allahım bu kadar mı tatlı olur. Yani yemin ediyorum unutmadım. Yalanım varsa adım Ahmet olmasın, Yoksa Hüseyin miydi ? :)

-Hayatım bak şimdi olaya biraz daha değişik bakalım. Evet unuttum, unuttum ama sor hele bi niye unuttum. Şimdi bak, yani sanki senden sıkılmışım, birlikteliğimizce geçen süreyi sayıyor gibi geliyordu bana. Yahu bu ne saçma adettir dedim kendi kendime. Sahi saçma dimi hayatımm.. İmdaaaaaaaat ! :))

-Bisaniye ya Sen kimsin ? Adın ne ? Ne arıyorsun bu evde ? Ya ben kimim ? Neee Sevgiler Günü’mü yahu o da ne, Ben evlimiyim. Sahiden mi ? Hatırlamıyorum yaaaa. Aaaahhh Başıııım. Hatırlıyorum. E e evet Başıma tuğla düşüyor canım çoooook acıyor. Sana aldığım sevgililer günü hediye paketini düşürüyorum. Aman allahım oda ne Bir köpek. Bir sokak köpeğiii evet yaaa bu it aldı sana ylaptırdığım hediye paketini :S Oyyy anam başııııııım.

-Yahu aşkitom dedim ki şimdi bu hatun benim aldığımı beğenmeye bilir, benden çok yaşayacaksın yeminle… Hadi şurdan arabanın anahtarını alayımda, ne istiyorsan kendin beğen gülüm :)))

Sonuç olarak yaşananlar ne olursa olsun, biz kadınlar her halukarda üste çıkmayı ve dilediğimizi aldırmayı becerebildiğimiz ölçüde söz sahibi olduğumuz… hala okuyorsunuz dimi. Gitin hediyenizi kapın.

Back