Sevgili' nin Yeni Gelin Evi :)

ayy ağzım açık bakıom şuanda ha allahım beimde böle yuvam olsun neolur of of canm allah mesut etsin
ah canım benimmmm, siz böyle dedikçe evime daha çok hevesleniyorum ben. Allah razı olsun. Şu mübarek günde, tüm kalbimle diyorum Rabbim sana çokkkk daha güzellerini nasip etsin tatlım.:Saruboceq:

mutlu mesut bi ömür yaşayın inşallah canım evin çok güzel güle güle oturun
teşekkür ederim tatlım.:dance:

Evin çok güzel. Allah ağız tadıyla, huzurla oturmayı nasip etsin. Ayrıca yemek takımında çok hoş...

huzurla oturun evinizde...ama dikkatimi o yün örme yelekler cekti... onlar kac tane öyle.. sen onlara sira yettiremessin bana gönder bikaciniiiiiiiiiiii..evde ne guzel olur sicacik.. canim istedi yaaa..dusundumde benim hic örme yelegim kazagim olmadiiii

Evin cok hoş olmus canım,mutluluklar dilerim..
teşekkür ederim tatlım. a.s.

huzurla oturun evinizde...ama dikkatimi o yün örme yelekler cekti... onlar kac tane öyle.. sen onlara sira yettiremessin bana gönder bikaciniiiiiiiiiiii..evde ne guzel olur sicacik.. canim istedi yaaa..dusundumde benim hic örme yelegim kazagim olmadiiii
ah canım benim kıyamam, ver adresini göndereyim yerimseniben
onların hepsini annem vermedi, kayınvalidemde verdi bissürü sağolsun. bizim aile biraz hamarat o konularda, bissürü çok çıktı bana yelek :lepi:

ay ev yeni olunca herşey nasılda ışıl ışıl oluyor :) güle güle oturun inş..birde bişey sormak istiyorum ilk fotodaki köşe takımının karşıısndaki duvardki o halkalı kısım duvar kağıdımı acaba ? çok beğendim de..

ay ev yeni olunca herşey nasılda ışıl ışıl oluyor :) güle güle oturun inş..birde bişey sormak istiyorum ilk fotodaki köşe takımının karşıısndaki duvardki o halkalı kısım duvar kağıdımı acaba ? çok beğendim de..

teşekkür ederim canım. duvar kağıdı onlar, eşim ikea dan almıştı, eniştesiyle birlikte yaptılar. çokta pratikmiş yapımı ;)

Canim benim, evin cok güzel, Allah mutluluk, saglik huzur, sevgi, eksik etmesin yuvanizdan...
Hersey cok güzel, güle güle otur, TV nizide alirsiniz zamanla, bende hemen alamamistim :)

Canim benim, evin cok güzel, Allah mutluluk, saglik huzur, sevgi, eksik etmesin yuvanizdan...
Hersey cok güzel, güle güle otur, TV nizide alirsiniz zamanla, bende hemen alamamistim :)

canım benim, bakan gözlerin dert görmesin. tşk ederim.
çok şükür tv aldık, 3. taksitini bile ödedik. bittiği günleride görürüz inşallah :Saruboceq::lepi:

ay ne kadar çok çeyizin var dı öle.aman ALLAH'ım.sağlık sıhhat ve huzurla kullanmak nasip etsin ALLAH.evinde çok hoş güle güle otur

Back
X