Evin çok güzel, eşinle güzel günlerde oturun
teşekkür ederim canım. cümlemize inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evin çok güzel, eşinle güzel günlerde oturun
ah canım benimmmm, siz böyle dedikçe evime daha çok hevesleniyorum ben. Allah razı olsun. Şu mübarek günde, tüm kalbimle diyorum Rabbim sana çokkkk daha güzellerini nasip etsin tatlım.:Saruboceq:ayy ağzım açık bakıom şuanda ha allahım beimde böle yuvam olsun neolur of of canm allah mesut etsin
teşekkür ederim tatlım.:dance:mutlu mesut bi ömür yaşayın inşallah canım evin çok güzel güle güle oturun
teşekkür ederim taltım. a.s.Evin çok güzel. Allah ağız tadıyla, huzurla oturmayı nasip etsin. Ayrıca yemek takımında çok hoş...
güle güle otur canm güzelmiş evin...
MUTLULUKLAR, EVİNİZ ŞIKyerimseniben
teşekkür ederim tatlım. a.s.Evin cok hoş olmus canım,mutluluklar dilerim..
ah canım benim kıyamam, ver adresini göndereyim yerimsenibenhuzurla oturun evinizde...ama dikkatimi o yün örme yelekler cekti... onlar kac tane öyle.. sen onlara sira yettiremessin bana gönder bikaciniiiiiiiiiiii..evde ne guzel olur sicacik.. canim istedi yaaa..dusundumde benim hic örme yelegim kazagim olmadiiii
ay ev yeni olunca herşey nasılda ışıl ışıl oluyor :) güle güle oturun inş..birde bişey sormak istiyorum ilk fotodaki köşe takımının karşıısndaki duvardki o halkalı kısım duvar kağıdımı acaba ? çok beğendim de..
Canim benim, evin cok güzel, Allah mutluluk, saglik huzur, sevgi, eksik etmesin yuvanizdan...
Hersey cok güzel, güle güle otur, TV nizide alirsiniz zamanla, bende hemen alamamistim :)
kaydirigubbakcemile3Allah güle güle oturmayı nasip etsin...yeni gelin evide bir başka oluyor...